beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 admin zaproponowal mi, zeby wszyscy obecni klienci shou mieli wprowadzony limit do 200mb hdd i 10gb transferu, co automatycznie odsieje zawalaczy a tym ktorzy potrzebuja solidnego hostingu nie zrobi krzywdy czy coś takiego nie jest przypadkiem nielegalne? jeśli ktoś kupuje firmę, to jest zobowiązany do dalszego świadczenia usług o takich samych parametrach do końca ważności kont - mylę się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 czy coś takiego nie jest przypadkiem nielegalne?jeśli ktoś kupuje firmę, to jest zobowiązany do dalszego świadczenia usług o takich samych parametrach do końca ważności kont - mylę się? Przecież to można rozwiązać jako zwykłą zmianę umowy: "możesz zostać na nowych warunkach albo zwrócimy pieniądze". Konta kosztowały koło 9 zl więc zwrot nie powinien być problemem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 Przecież to można rozwiązać jako zwykłą zmianę umowy: "możesz zostać na nowych warunkach albo zwrócimy pieniądze". Konta kosztowały koło 9 zl więc zwrot nie powinien być problemem. No tak, masz rację... ja zapomniałem że geniusze z Gamepad sprzedawali ogrome ilości transferu i powierzchni dyskowej w cenie dobrej czekolady... ludziom się nie będzie nawet chciało odsyłać numeru konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 Czy ja wiem... w wieku lat nastu pewnie bym odesłał.. (po zastosowaniu przelicznika 9 zł = 3 piwa ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2007 Czy ja wiem... w wieku lat nastu pewnie bym odesłał.. (po zastosowaniu przelicznika 9 zł = 3 piwa ). Przenoszenie serwisu jest warte wiecej niż 9 zł... a skoro takie parametry będą wystarczały 99%? Raczej mała szansa, ze ludzie będą masowo chcieli zwrot pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4, 2007 hmm reklama google na stronie firmy hostingowej .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2007 Nawet dla tych 9zł jakie dostaniemy jako zwrot opłaca się zrezygnować z tekiej "firmy" - nie dość, ze wykupimy sobie inny (na pewno droższy) hosting, to będzie on lepszy od shou.pl wiec tylko na plus z tym wyjdziemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2007 Potrafi ktoś zalogować się do Cpanelu na shou? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2007 teoretycznie jak każdy cPanel powinno działać http://shou.pl:2082/ i https://shou.pl:2083/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2007 Dzięki tak działa, na stronie coś się posypało i jak widać nikomu sie nie spieszy żeby to naprawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2007 Witam, z tego co wiem shou.pl zostało sprzedane na allegro.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2007 @nvu pisząc posty tu na forum, czytasz w ogóle poprzednie wypowiedzi? (nie tylko w tym temacie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2007 @nvu pisząc posty tu na forum, czytasz w ogóle poprzednie wypowiedzi?(nie tylko w tym temacie) Tak, lecz w tym temacie raczej wszystkich nie przeczytałem bo jest ich zbyt dużo nie uważasz ? do 11 strony przeczytałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2007 Tak, lecz w tym temacie raczej wszystkich nie przeczytałem bo jest ich zbyt dużo nie uważasz ? do 11 strony przeczytałem.To skoro ich nie przeczytales to po co sie udzielasz w temacie (i powtarzasz informacje z poprzedniej strony)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2007 bo jakos od 13 strony jest dyskusja o aukcji i sprzedaży shou Wiec czytaj wcześniejsze posty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 no i shou umarło. EDIT: Jednak " tylko " przerwa, ale już 4 dzień czekam na email od administratora na moje pytanie. Chyba już się nie doczekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerrto 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 no to do widzenia shou umarlo i juz nigdy nie powroci pewnie, zero kontaktu ze strona czy administratorem, albo wielki przekret albo oni sa niepowazni... EDIT: Czlowiek kupuje hosting na rok a bedzie go mial moze z 2 miesiace na chodzie... Zal niech sie tylko zalogije do panelu sciagam wszystkie dane na dysk i wypier***m z tej pseudo firmy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 ...i następnym razem nie kupować hostingu za 5zł, heh i nie bluzgać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 Hie Hie Hie i Cu gamepad... a miałoooo być tak pięknie (piknie ) Strona się ładuje ale baaaardzo powoli czyżby stoi na procesorze z kalkulatora? () link do ich panelu to 195.114.1.172:2082 więc ściągać wasze stronki i szukać nowego hostingu na allegro. Może się kiedyś nauczycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 Ja tam tylko pisałem drobny portal, otworzyć chciałem gdzie indziej Zresztą trzeba być niepoważnym, żeby za 9 zł kupić hosting na rok pod serwis z prawdziwego zdarzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerrto 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2007 Ja zaraz napisze do shou.pl i zarzadam moich 12zl Tak byc nie bedzie...Starczy na fajki chociaz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daroxx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2007 Strona wygenerowana w 21,33 sekundy. Zapytań do SQL: 15 Dno totalne :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2007 nawet user "gamepad" nie chce sie juz tu udzielac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2007 nawet user "gamepad" nie chce sie juz tu udzielac No, bo w sumie po co ? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2007 BUhauua, najlepszy hostink w sieci. Yoyo i shou.pl best xD A tacy Pewni Siebie byli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach