Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2016 Pokuć ma rację, zrobiłeś naprawdę syf. Nie rozumiem o co Wam chodzi, kori jako jedyny stoi na straży porządku na WHT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2016 (edytowany) xD jak się robi takie cos, ten spojler? wklejaj wlasciwe fotki: Edytowano Sierpień 10, 2016 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2016 (edytowany) xD jak się robi takie cos, ten spojler? (...) BBCode [ spoiler ] [ / spoiler ] Edytowano Sierpień 10, 2016 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 Kur**a, mam dość wakacji. Pierd***e gimby tworzą 1000 ticket'ów albo trują dupsko o byle gówno. Dzisiaj jeden troll na czacie pisał że chce uruchomić "Farming simulator 2015" i czy mu damy "dedyka na okres testowy"....Macie jakiś sposoby na takich poza szybką, merytoryczną odpowiedzią lub ewentualnym banem na takich gimbów? -,- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 Nie można się z nimi pobawić? Obiecywać że już zaraz, tylko jeszcze musi to czy tamto (nie mówię o wyłudzaniu kasy czy innych kryminalnych czynach), że dostanie etc. Przyjdzie 1 września to jeszcze odpisać żeby spadał do szkoły Tak przeczołgać kilku z nich, dla frajdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 Nie można się z nimi pobawić? Obiecywać że już zaraz, tylko jeszcze musi to czy tamto (nie mówię o wyłudzaniu kasy czy innych kryminalnych czynach), że dostanie etc. Przyjdzie 1 września to jeszcze odpisać żeby spadał do szkoły Tak przeczołgać kilku z nich, dla frajdy mam nieziemską ochotę tak zrobić.... przy takich rzeczach zacznę prosić o skan dowodu osobistego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 Kur**a, mam dość wakacji. Pierd***e gimby tworzą 1000 ticket'ów albo trują dupsko o byle gówno. Dzisiaj jeden troll na czacie pisał że chce uruchomić "Farming simulator 2015" i czy mu damy "dedyka na okres testowy".... Macie jakiś sposoby na takich poza szybką, merytoryczną odpowiedzią lub ewentualnym banem na takich gimbów? -,- To zależy jakich klientów chcesz mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spoofy Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 To zależy jakich klientów chcesz mieć Profil i target firmy jest ZNACZĄCO inny.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 mam nieziemską ochotę tak zrobić.... przy takich rzeczach zacznę prosić o skan dowodu osobistego... No, obiecywać wszystko co tylko można i na koniec poprosić o skan dowodu osobistego. Gorzej jak się taki uprze i poda dane starszych i ich dowód zeskanuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2016 W takim razie odpłatny test, albo zniżka 20% na pierwszy miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2016 Wystarczy powiedzieć, że jest opłata aktywacyjna i od razu się przestraszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Mam mały problem (albo jestem ślepy). Jest laptop i są podłączone 2 monitory zewnętrzne. System to windows 10. Chce wyłączyć monitor w Laptopie tak aby w systemie były widoczne tylko 2 zewnętrzne. A w momencie odłączenie tych monitorów aby działał normalnie ekran laptopa. Niestety nie widzę możliwości wyłączenia monitora laptopa w systemu(nie chodzi tu o Fn + {wyłącz monitor}). Macie jakieś pomysły ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 (edytowany) Nie wiem jak w 10tce, ale w 7tce klikasz prawym na pulpit, rozdzielczość ekranu, i wybierasz odłącz ten wyświetlacz. P.S. Nie może być on ekranem głównym. Edytowano Wrzesień 15, 2016 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Tu jest podobnie ale na monitorze który jest laptopa nie ma opcji odłącz ten wyświetlacz a tylko te 3 pozostałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Nie ma, bo pewnie wyświetlacz laptopa jest ustawiony jako wyświetlacz główny. Kliknij na inny monitor, zaznacz checkboxa ustawiaącego wyświetlacz jako główny, następnie kliknij Zastosuj i po tym powinieneś móc odłączyć wyświetlacz laptopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Tak właśnie zrobiłem, choć teraz nie jestem pewny bo nie mam tego kompa przy sobie, sprawdzę jeszcze raz wieczorem. Dzięki za Podpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 A próbowałeś z przyciskami "windows" + P i wybrać "tylko projektor"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Będę próbował jeszcze dziś wieczorem, bo tam chyba jest jakiś problem z tym że jeden monitor jest podłączony prze "konwerter z usb -> HDMI" Napisze co udało mi się zdziałać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 usb -> HDMI? Whaaaaaaaaat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 (edytowany) A co w tym dziwnego? W salce konferencyjnej mamy stację dokującą della, którą podpinasz tylko USB 3.0 i z niej HDMI leci do projektora O takie cudo: http://www.x-kom.pl/p/276588-stacja-dokujaca-dell-d3100-adapter-stacja-usb-30-hdmi-vga-ethernet-usb.html Edytowano Wrzesień 15, 2016 przez behemoth (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 No ja akurat mam takie małe chińskie cudo za 1/10 tej ceny. Może dlatego obraz dla 1920 to nie jest żyleta, ale działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Jestem pod wrażeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2016 Co do mojego problemu to sprawdziłem i trzeba było zrobić obie porady, które są wymienione wcześniej, tzn. wyłączyć monitor laptopa i przełączyć na tylko zewnętrzny monitor. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2016 Taka nowość dla osób mniej na bieżąco: X-Kom stał się autoryzowanym dystrybutorem Xiaomi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2016 Nie autoryzowanym dystrybutorem tylko zwykłym pośrednikiem, A przynajmniej nie widziałem żadnego potwierdzenia by w jakikolwiek sposób Xiaomi ich "autoryzowało". Ceny w sumie też tam mają odpowiednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach