Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • arubacloud.pl

    Partner technologiczny

    Aruba Cloud jest marką usług cloud na rynku europejskim. Została stworzona w celu dostarczenia firmom kompleksowych rozwiązań Cloud niezależnie od ich planów i projektów.

 

Opinie o firmie Hekko.pl

Opinie Hekko.pl na rynku od 2007

Firma Hekkonet powstała w 2007 roku jako dostawca usług hostingowych. Na rynku tych usług działa obecnie wiele podmiotów lub osób prywatnych które oferują usługi hostingowe w bardzo niskich cenach, bez okresu testowego. Wiąże sie to głównie z brakiem supportu i ciągłymi awariami co powoduje, ze klienci tych firm są zawiedzeni i zmieniają usługodawce co jakiś czas. Głównym celem Naszej firmy jest uzupełnienie luki miedzy istniejącymi platformami hostingowymi i zapewnienie należytego poziomu usług, stabilności w działaniu oraz wsparcia technicznego. Wystawiamy faktury VAT.

Pokaż cały opis »

Średnia ocena firmy: 4,71/5

TOP100 - ranking:

Aktualna pozycja: #5
  • 1068 osób poleca
  • 55 nie poleca
  • Ilość opinii: 1123
Ocena ogólna: 4,71/5
  • Niezawodność: 4,78/5
  • Możliwości: 4,62/5
  • Cena / Jakość: 4,75/5
  • Support: 4,69/5
Zakres czasowy 3 miesiące 3-6 miesięcy 6-12 miesięcy powyżej 12 miesięcy
Ilość opinii 64 opinii 84 opinii 161 opinii 814 opinii
Niezawodność
Support
Możliwości techniczne
Cena / Jakość
  • Yacek - klient od czerwiec 2008 napisał, że: Dodano: 28 kwiecień 2017 | #1
    www.mokrzeszow.pl Od 9 lat korzystam i jak na razie nie mam praktycznie żadnych zastrzeżeń.
    Strona Klienta: www.mokrzeszow.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient2733 - klient od kwiecień 2017 napisał, że: Dodano: 28 kwiecień 2017 | #2
    www.investhand.pl Dlługo współpracuję z firmą hekko i jestem zadowolony
    Strona Klienta: www.investhand.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient2829 - klient od maj 2013 napisał, że: Dodano: 26 kwiecień 2017 | #3
    wszystko działa.jest jakkość,jest obsługa.polecam.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • dronstudio.eu - klient od marzec 2017 napisał, że: Dodano: 20 kwiecień 2017 | #4
    dronstudio.eu Znalazłem Hekko w wyszukiwarce google przeczytałem opinie, sprawdzilem warunki i przeniosłem sie na dobre ;-) Cieszę się bardzo z wyboru. Świetna obsługa expresowa!!! Z taką ekipą jaka jest w Hekko można być na prawdę zadowolonym. Pozdrawiam całą ekipę!! ;-)
    Zyskałem jeszcze jeden ogromny plus - moje strony ładują sie o 40% szybciej niż u konkurencji
    Strona Klienta: dronstudio.eu
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • ntbserwis - klient od kwiecień 2017 napisał, że: Dodano: 18 kwiecień 2017 | #5
    www.ntbserwis.pl wszystko działa bezawaryjnie
    Strona Klienta: www.ntbserwis.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • sebek1994 - klient od marzec 2015 napisał, że: Dodano: 18 kwiecień 2017 | #6
    osp-piecki.pl Bardzo dobra firma. Szybko rozwiązują problemy, a co najważniejsze nie ma problemu z ich hostingami :)
    Strona Klienta: osp-piecki.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Web-Support - klient od styczeń 2017 napisał, że: Dodano: 15 kwiecień 2017 | #7
    Posiadam u nich najtańszego VPS za 9 zł. Nie jest on już oferowany, jednak ja się z niego ciesze. Pod zastosowania takie jak ts3, mały owncloud - wystarcza. Uptime - odliczając resety serwera - prawie 100%. Jedyną wadą jest Anty-DDoS. Przetestowałem darmowym stresserem czy w ogóle tam jakiś jest - wyłożył się całkowicie. Jednak za taką cenę nie mam prawa narzekać - zapłaciłem za 1 wątek procesora, 512 MB pamięci RAM oraz 5 GB miejsca na dysku SSD - tyle faktycznie dostaję, łącze do 100 Mb/s - faktycznie zawsze jest prawie 90 Mb/s upload, download zawsze 95-100 Mb/s.
    Ogólnie polecam firmę. Jednak jeśli w przypadku większych pakietów jest taki sam "Anty-DDoS", a raczej jego brak - do zastosowań, które często są atakowane - nie polecam.
    • Ocena ogólna: 4,5/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • klient8388 - klient od maj 2016 napisał, że: Dodano: 15 kwiecień 2017 | #8
    Bez uwag, bez zacięć i problemów, komunikacja i pomoc na dobrym poziomie. Rok użytkowania domeny i hostingu - oby tak zawsze! POLECAM!
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • vasocks - klient od listopad 2016 napisał, że: Dodano: 14 kwiecień 2017 | #9
    www.vasocks.pl Pozytywnie zaskoczyło mnie jak szybko i sprawnie rozwiązywane są wszystkie zgłoszenia, kontakt z hekko jest bardzo dobry. szczerze polecam tą firmę.
    Strona Klienta: www.vasocks.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • srekko - klient od kwiecień 2017 napisał, że: Dodano: 13 kwiecień 2017 | #10
    git-serwer.xaa.pl Badziew, proste forum SMF i hosting wywala błędy! Na darmowych hostingach śmiga bez problemu. Tyle w teamcie..
    Strona Klienta: git-serwer.xaa.pl
    • Ocena ogólna: 1/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 1/5
    w kategorii: Hosting