Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • arubacloud.pl

    Partner technologiczny

    Aruba Cloud jest marką usług cloud na rynku europejskim. Została stworzona w celu dostarczenia firmom kompleksowych rozwiązań Cloud niezależnie od ich planów i projektów.

 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny
  • Ranking firm hostingowych

    Pierwsza trójka rankingu:

    • JCHost.pl
    • linuxpl.com (profil nieoficjalny)
    • Futurehost.pl
    Zobacz pełny ranking

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 7317 opinii
  • 6300 opinii pozytywnych
  • 1017 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,46/5
  • Niezawodność: 4,48/5
  • Support: 4,45/5
  • Możliwości techniczne: 4,45/5
  • Cena / Jakość: 4,47/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    klient2381 - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 22 maj 2017 | #1
    Opinia adekwatna do oceny punktowej - czyli ... dno!
    • Ocena ogólna: 1,75/5
    • Możliwości: 2/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    klient5284 - klient od maj 2014 napisał, że: Dodano: 22 maj 2017 | #2
    www.neologistics.eu Profesjonalne usługi za rozsądną cenę. Polecam
    Strona Klienta: www.neologistics.eu
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    room - klient od maj 2014 napisał, że: Dodano: 22 maj 2017 | #3
    roomfactory.pl Korzystam z usług Hekko od ponad 8 lat i jestem zadowolona z poziomu usług i wsparcia. Firma dba o nowoczesny sprzęt, aktualne oprogramowanie i wysoki poziom bezpieczeństwa. Wsparcie użytkowników od samego początku jest na wysokim poziomie. Firma godna polecenia.
    Strona Klienta: roomfactory.pl
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: AttHost w kategorii: Hosting

    Jaco - klient od kwiecień 2015 napisał, że: Dodano: 22 maj 2017 | #4
    Korzystam mniej więcej od 2 lat i z czystym sumieniem mogę polecić.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: HitMe.pl w kategorii: VPS

    martin7 - klient od grudzień 2016 napisał, że: Dodano: 21 maj 2017 | #5
    Świetny kontakt z supportem. Pomogli dokonać migracji stron. Przystępna oferta z dobrymi parametrami w porównaniu z konkurencją.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: Biznes-Host.pl / Logout.pl w kategorii: Inne

    Bolo - klient od maj 2015 napisał, że: Dodano: 21 maj 2017 | #6
    Tak jak kiedyś było fajnie i polecałem ich, znajomym - tak teraz mi wstyd i nie mogę im w oczy spojrzeć.Łapczywość zjadła następną firmę. Opryskliwe złośliwe odpisywanie na zgłoszenia. Awaryjność. Od strony zaplecza administrowanie praktycznie niemożliwe taka zawrotna prędkość ,że aktualizacja dodatku 500 KB traw 58 minut. Zgłaszanie tego nic nie daje, żadnej poprawy. Korzystam już z innych Hostingów, na Bizneshost zostały tylko resztki stron ,a i to kosztuje wiele nerwów. NIE POLECAM !!!. omijajcie szerokim Kołem
    • Ocena ogólna: 1/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 1/5
    w kategorii: Inne
  • Opinia wystawiona firmie: Futurehost.pl w kategorii: Hosting

    duchop - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 21 maj 2017 | #7
    szumiglowka.eu Konkretne i rzeczowe podejście do klienta, bezproblemowa obsługa, serwer testowy uruchomiony błyskawicznie. Gorąco polecam
    Strona Klienta: szumiglowka.eu
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Webh.pl w kategorii: VPS

    klient0307 - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 21 maj 2017 | #8
    Ogólnie śmiało mogę polecić usługi tej firmy. Z usługi VPS (OpenVZ) korzystam już od ponad 3 miesięcy i podczas tego okresu zdarzył się problem z siecią jednak szybko został rozwiązany. Zarówno cena jak i support na bardzo dobrym poziomie.
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: LVL UP w kategorii: VPS

    kuvuś - klient od styczeń 2016 napisał, że: Dodano: 21 maj 2017 | #9
    VPSa z tej firmy używam od ponad roku i nie miałem z nim żadnych problemów.<br />Support jest bardzo miły i odpisuje bardzo szybko.<br />Zadowalający jest również stosunek jakość/cena.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: HitMe.pl w kategorii: Hosting

    xcms - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 21 maj 2017 | #10
    www.xcms.pl Serwer działa błyskawicznie. Praca z nim to czysta przyjemność. Bez awarii, bez problemów.
    Strona Klienta: www.xcms.pl
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting