Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • arubacloud.pl

    Partner technologiczny

    Aruba Cloud jest marką usług cloud na rynku europejskim. Została stworzona w celu dostarczenia firmom kompleksowych rozwiązań Cloud niezależnie od ich planów i projektów.

 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny
  • Ranking firm hostingowych

    Pierwsza trójka rankingu:

    • JCHost.pl
    • linuxpl.com (profil nieoficjalny)
    • Futurehost.pl
    Zobacz pełny ranking

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 7446 opinii
  • 6416 opinii pozytywnych
  • 1030 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,47/5
  • Niezawodność: 4,49/5
  • Support: 4,46/5
  • Możliwości techniczne: 4,45/5
  • Cena / Jakość: 4,47/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: dhosting.pl Sp. z o.o. w kategorii: Hosting

    klient0808 - klient od czerwiec 2017 napisał, że: Dodano: 26 czerwiec 2017 | #1
    EWH i dhosting górą! :)
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: VPS

    El Endi Ed Fly√E - klient od październik 2016 napisał, że: Dodano: 26 czerwiec 2017 | #2
    Polecam zarówno do celów prywatnych jak i komercyjnych.<br />Wysoka niezawodność w przystępnej cenie (full controll już od 10,00PLN/m-c).<br />Lojalna firma (mimo, iż mój pakiet został usunięty z oferty, ja zachowałem go w nie zmienionej formie i cenie).<br />VPS-y ”żyją“ nawet miesiąc po blokadzie (możliwa reaktywacja bez konieczności ponownej konfiguracji).<br />Aktywacja w 15 minut, dowolny OS w najnowszej wersji (wszystkie Linuxy za darmo), instalacja poprzez panel administracyjny.<br />(root@SSH)<br />Stabilne i bezawaryjne nawet przy morderczej eksplaatacji (nie tylko www, używam VPS-a do celów analitycznych wysokiej wydajności, czsem nawet 24/7).
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    klient0588 - klient od czerwiec 2015 napisał, że: Dodano: 26 czerwiec 2017 | #3
    www.szkolenia24.info.pl Wszystko bezproblemowo
    Strona Klienta: www.szkolenia24.info.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    klient3913 - klient od styczeń 2014 napisał, że: Dodano: 26 czerwiec 2017 | #4
    olimp.nysa.pl Jestem webdesignerem i na koncie w linuxpl administruje około 15 stronami www. Strony na wordpress itp działają bez zarzutu. Co do supportu to powiem, że super ludzie bo pomogli mi przy problemie który nie był po stronie serwera a mojej :)
    Strona Klienta: olimp.nysa.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    myinventions - klient od marzec 2010 napisał, że: Dodano: 26 czerwiec 2017 | #5
    myinventions.pl Korzystam z oferty hostingu od przeszło 7 lat i muszę przyznać, że zarówno strona jak i poczta zawsze działają. Kilka problemów związanych z użytkowaniem support pomógł rozwiązać błyskawicznie. Polecam!
    Strona Klienta: myinventions.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: AttHost w kategorii: Hosting

    klient0006 - klient od czerwiec 2016 napisał, że: Dodano: 26 czerwiec 2017 | #6
    Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z AttHost. Wszystko działa jak należy.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: HitMe.pl w kategorii: VPS

    Dawidl1989 - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 25 czerwiec 2017 | #7
    Zdecydowałem się na usługi firmy Hitme.pl, w ramach usługi otrzymałem pełną pomoc przy przeniesieniu swojej strony na nowy serwer. Dobra cena za mocne parametry, skuteczna pomoc techniczna. Zdecydowanie polecam.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    PV-Systems - klient od czerwiec 2010 napisał, że: Dodano: 25 czerwiec 2017 | #8
    www.pv-systems.pl Ogólnie jest OK, aczkolwiek mogliby lepiej komunikować zmiany w funkcjonalności pakietu. Swego czasu mocno rozczarował mnie brak podglądu zajętości folderów w webowym exploratorze.
    Strona Klienta: www.pv-systems.pl
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    Lunaland - klient od maj 2013 napisał, że: Dodano: 25 czerwiec 2017 | #9
    www.lunaland.pl W ciągu 4 lat korzystania z usług firmy Hekko nigdy nie miałam problemu z hostingiem a odpowiedzi na tematy techniczne otrzymuję bardzo szybko. Obecnie przedłużyłam umowę na kolejny rok
    Strona Klienta: www.lunaland.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: MasterNET.pl w kategorii: Hosting

    tomczas - klient od czerwiec 2014 napisał, że: Dodano: 25 czerwiec 2017 | #10
    Uwaga!

    MasterNET został zhackowany. Od kilku godzin na wszystkich moich stronach firmowych jest podstawiona strona KraLHackera. Hosting przez kilka godzin nie działał (nie pierwszy raz niestety). Nie wiem, czy wszystkie ich serwery zostały przejęte, czy tylko s4.*.
    Logując się przez ftp/ssh wyskakuje tymczasowy certyfikat (który jest nieważny, więc może to być też coś podstawionego przez hackera).

    Dopiero teraz udało mi się przywrócić kopię moich stron (dobrze, że na własną rękę zrobiliśmy backup).

    Ta firma to chyba jakaś kpina.
    • Ocena ogólna: 1/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 1/5
    w kategorii: Hosting