Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • arubacloud.pl

    Partner technologiczny

    Aruba Cloud jest marką usług cloud na rynku europejskim. Została stworzona w celu dostarczenia firmom kompleksowych rozwiązań Cloud niezależnie od ich planów i projektów.

 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny
  • Ranking firm hostingowych

    Pierwsza trójka rankingu:

    • JCHost.pl
    • linuxpl.com (profil nieoficjalny)
    • Futurehost.pl
    Zobacz pełny ranking

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 6920 opinii
  • 5946 opinii pozytywnych
  • 974 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,46/5
  • Niezawodność: 4,47/5
  • Support: 4,45/5
  • Możliwości techniczne: 4,44/5
  • Cena / Jakość: 4,47/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: zenbox.pl w kategorii: Hosting

    Szlifeks - klient od czerwiec 2014 napisał, że: Dodano: 25 luty 2017 | #1
    www.szlifeks.pl Korzystamy z usług zenbox takich jak hosting dla naszej strony www i poczta , strona działa bardzo szybko i bezawaryjnie. Support odpowiada na zgłoszenia bardzo sprawnie. Jesteśmy zadowoleni z usług świadczonych przez zenbox.
    Strona Klienta: www.szlifeks.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: JCHost.pl w kategorii: Hosting

    klient9424 - klient od styczeń 2017 napisał, że: Dodano: 25 luty 2017 | #2
    wp.pl Support to jakaś porażka!!! Co to znaczy, że w dzień roboczy o 14 nikogo nie ma?
    Strona Klienta: wp.pl
    • Ocena ogólna: 3/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 2/5
    • Cena/Jakość: 3/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: lh.pl w kategorii: Hosting

    klient8522 - klient od luty 2016 napisał, że: Dodano: 25 luty 2017 | #3
    nadszedl czas odnowienia usługi i wydaje mi się, że zasłużyli na dobrą opinię. Przenosiłem dwa wordpressy z dwóch liderów rynkowych. Ładują się one o WIELE szybciej. uptimerobot przez rok nie wykazał ani jednej przerwy w działaniu usługi.

    Pomoc techniczna zawsze na straży - rzeczowe i szybkie odpowiedzi.

    Przyszła faktura za odnowienie na 123 brutto. Sądzę, że to rewelacyjna oferta.

    Panel mogliby minimalnie odswiezyc, ale mimo to zaslugują na ocene 5/5.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    onken - klient od marzec 2013 napisał, że: Dodano: 25 luty 2017 | #4
    www.sklep-tvsat.com Dziwna polityka firmy....

    Jak zaczynałem to płaciłem około 172 zł brutto ( bez rabatów )

    Obecnie mam 7-8 % rabatu i płacę 182-186 zł brutto

    Wydaje mi się że podwyżki za tą samą ofertę ( bo jej nie zmieniałem ) nie powinny dotyczyć "starych" klientów którzy mieli niższe cenniki.
    Strona Klienta: www.sklep-tvsat.com
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    klient1145 - klient od lipiec 2013 napisał, że: Dodano: 24 luty 2017 | #5
    kabr.linuxpl.info Dobry, stabilny hosting
    Strona Klienta: kabr.linuxpl.info
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 3/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Futurehost.pl w kategorii: Hosting

    lpcservice - klient od listopad 2012 napisał, że: Dodano: 24 luty 2017 | #6
    www.lpcservice.eu Z firmą od 2012 roku i każda kolejna domena niesamowicie niezawodna. Teraz będąc w Niemczech dalej kontynuuję współprace w futurehost :D Chyba nie trzeba więcej mówić. Serwer śmiga, a helpdesk reaguje ekspresowo. I luv it <3 Dzięki!
    Strona Klienta: www.lpcservice.eu
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    tanifilm - klient od wrzesień 2015 napisał, że: Dodano: 24 luty 2017 | #7
    tanifilm.pl Wszystkie serwery są u Was a były porozrzucane po innych firmach.
    Strona Klienta: tanifilm.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    sękliwy - klient od marzec 2016 napisał, że: Dodano: 24 luty 2017 | #8
    Bezproblemowi. O ich istnieniu dowiaduję się, gdy trzeba opłacić fakturę. Przy takiej jakości usług robię to z przyjemnością.
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: dhosting.pl Sp. z o.o. w kategorii: Hosting

    trajluk - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 24 luty 2017 | #9
    Zmiana hostingu jeżeli ma się już dużo stron zawsze jest problematyczna. Zdecydowałem się na zmianę, ponieważ w okresie testowym specjaliści firmy przenieśli bez najmniejszego problemu wszystkie strony, domeny i pocztę. Na żadnym etapie nie było problemów. I właśnie tego oczekuję od hostingu - zero problemów i poczucie, że moje strony są pod opieką profesjonalistów.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: JCHost.pl w kategorii: Hosting

    LU-MAN - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 24 luty 2017 | #10
    luman.pl Profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam!
    Strona Klienta: luman.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting