Skocz do zawartości


 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 7730 opinii
  • 6708 opinii pozytywnych
  • 1022 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,49/5
  • Niezawodność: 4,51/5
  • Support: 4,47/5
  • Możliwości techniczne: 4,47/5
  • Cena / Jakość: 4,49/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    zvy - klient od grudzień 2016 napisał, że: Dodano: 17 październik 2017 | #1
    db.waw.pl Tanio i profesjonalnie. Szybka i mila pomoc w razie problemów, wątpliwości.
    Strona Klienta: db.waw.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    militariacombo - klient od maj 2016 napisał, że: Dodano: 16 październik 2017 | #2
    www.militariacombo.pl Wszystko działa tak jak trzeba, żadnych nie przyjemnych doświadczeń, pomoc online zawsze skuteczna. POLECAM
    Strona Klienta: www.militariacombo.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    sinhala - klient od wrzesień 2014 napisał, że: Dodano: 04 październik 2017 | #3
    www.wintersports.pl Właściwie nie muszę wiele pisać. Mam tu konto od 3 lat i przez ten czas zero problemów. Zostaje z linuxpl.
    Strona Klienta: www.wintersports.pl
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: dhosting.pl Sp. z o.o. w kategorii: Hosting

    jakubgalinski - klient od kwiecień 2017 napisał, że: Dodano: 27 wrzesień 2017 | #4
    Od czasu przeniesienia się na EWH (Elastyczny Web Hosting) działa stabilnie. "Jak coś zaraz to..." chłopaki już naprawiają.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    libia - klient od maj 2013 napisał, że: Dodano: 26 wrzesień 2017 | #5
    www.lunaland.pl W ciągu 4 lat korzystania z usług firmy Hekko nigdy nie miałam problemu z hostingiem a odpowiedzi na tematy techniczne otrzymuję bardzo szybko. Obecnie przedłużyłam umowę na kolejny rok
    Strona Klienta: www.lunaland.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Webh.pl w kategorii: VPS

    Budyn00 - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 25 wrzesień 2017 | #6
    Witam,
    Jestem klientem od lutego 2017r i posiadam serwer VPS KVM
    Jeszcze nie miałem żadnego problemu z serwerem i mam nadzieję że tak zostanie. Podejście do klienta na 10 ponieważ za każdym razem kiedy napiszę do BOK (nawet w środku nocy) dostaję błyskawiczną i konkretną odpowiedź / pomoc.
    Bardzo polecam.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    Budrys - klient od marzec 2014 napisał, że: Dodano: 25 wrzesień 2017 | #7
    www.westeros.com.pl Firma super.

    Bardzo dobra jakość usług.
    natychmiastowa pomoc w rozwiązywaniu problemów.

    Strona Klienta: www.westeros.com.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    Budrys - klient od styczeń 2015 napisał, że: Dodano: 25 wrzesień 2017 | #8
    westeros.com.pl Uważam, że firma Linuxpl.com to najlepsze firma hostingowa.

    Wyróżnia ją przede wszystkim bardzo wysoka jakość usług oraz natychmiastowa pomoc.

    Poleciłem ją wielu ludziom, którzy przenieśli się do tej firmy.

    DZIĘKUJEMY!!!
    Strona Klienta: westeros.com.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: IQ PL Sp. z o.o. w kategorii: Hosting

    kiddo - klient od wrzesień 2017 napisał, że: Dodano: 21 wrzesień 2017 | #9
    www.kinkywinky.pl Strona, która postawiona jest na iq.pl chodzi bardzo dobrze, wytrzymuje transfer, akcje specjalne, które sporadycznie znacznie zwiększaja ruch na stronie. Nie ma przerw w świadczeniu usług, a support jest miły i pomocny. Polecam :)
    Strona Klienta: www.kinkywinky.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: HitMe.pl w kategorii: VPS

    k-weeb - klient od październik 2016 napisał, że: Dodano: 20 wrzesień 2017 | #10
    Moje doświadczenia (od października 2016) z firmą HitMe są pozytywne i polecam ich usługi tym, którzy nazwijmy to 'Nie płaczą nad rozlanym mlekiem' tylko tym co wezmą 'coś do wycierania i posprzątają rozlane mleko'. Śpieszę rozszerzyć o co mi chodzi.

    W ostatnim czasie pojawiło się sporo aktualizacji oprogramowania, dodatkowych modułów do serwera. Po którymś update'cie, niektóre strony nie działały prawidłowo. Trochę to trwało zanim doszliśmy do optymalnie działającego rozwiązania zastępczego. Dlatego zastępcze rozwiązanie ponieważ poprawki te muszą zrobić twórcy wadliwych dodatków (i czekamy na update z poprawkami).

    Problemy, które pojawiały się na serwerze zostały w ciągu krótkiego czasu pozytywnie zakończone (czasami nawet w kilka minut). Należy też zrozumieć, że są poprawki/działania, które wymagają dużo więcej czasu na naprawę.

    Podsumowując uważam, że należy konsekwentnie dążyć do załatwienia zgłoszenia (telefonicznie bądź mailowo). Z żadnym zgłoszeniem nie pozostawili mnie samemu sobie co było częstym problemem w n***a.pl. Na chwilę obecną HitMe zdaje ze współpracy na piątkę, oby tak dalej.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS