Skocz do zawartości


 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny
  • Ranking firm hostingowych

    Pierwsza trójka rankingu:

    • JCHost.pl
    • Futurehost.pl
    • linuxpl.com (profil nieoficjalny)
    Zobacz pełny ranking

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 6066 opinii
  • 5182 opinii pozytywnych
  • 884 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,44/5
  • Niezawodność: 4,45/5
  • Support: 4,43/5
  • Możliwości techniczne: 4,42/5
  • Cena / Jakość: 4,45/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: laohost.pl (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    kmaciek - klient od wrzesień 2016 napisał, że: Dodano: 25 wrzesień 2016 | #1
    maciejkowalczyk.pl Mam małe,tanie, niezawodne konto z ssh.Polecam
    Strona Klienta: maciejkowalczyk.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: AZ.pl Sp. z o.o. w kategorii: Domeny

    POKASH - klient od wrzesień 2015 napisał, że: Dodano: 25 wrzesień 2016 | #2
    pokash.pl Najgorsza firma hostingowa na rynku. Jeżeli jesteś przedsiębiorcą to omijaj ich szerokim, bo nie zaliczysz sobie kosztów za usługę którą zapłaciłeś. Gubią dokumenty, ignorują wezwania, utrudniają wyprostowanie błędów, które popełnili ich pracownicy.
    Strona Klienta: pokash.pl
    • Ocena ogólna: 1/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 1/5
    w kategorii: Domeny
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    migaffka - klient od wrzesień 2010 napisał, że: Dodano: 25 wrzesień 2016 | #3
    www.warno.eu Od lat korzystam z usług linuxpl.com i jestem zachwycona zarówno ceną jak i jakością, a co najważniejsze mam poczucie bezpieczeństwa, bo w przypadku jakichkolwiek podbramkowych sytuacji support naprawdę działa 24 godz/dobę przez 7 dni w tygodniu - za to ich uwielbiam!!!
    Strona Klienta: www.warno.eu
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: dhosting.pl Sp. z o.o. w kategorii: Hosting

    klient0698 - klient od wrzesień 2016 napisał, że: Dodano: 24 wrzesień 2016 | #4
    atrakcjewpolsce.pl Bardzo solidny hosting. Świetny kontakt i szybkość działania oraz nowoczesny dPanel to duże atuty. Podejście do klienta oceniam na 6. Posiadam wiele stron www na wielu hostingach i jak na razie dHosting jest na pierwszym miejscu. Tak trzymać panowie! Pamiętajcie, że zadowolony klient to najlepsza reklama.
    Strona Klienta: atrakcjewpolsce.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Kylos.pl w kategorii: VPS

    klient0366 - klient od czerwiec 2015 napisał, że: Dodano: 23 wrzesień 2016 | #5
    Serdecznie polecam. Mamy serwer VPS od ponad roku i nie mieliśmy żadnych problemow. Została specjalnie dla nas zainstalowana wersja direct admina z serwerem nginx (inne firmy hostingowe stwierdziły, że nie ma takiej możliwośc)
    • Ocena ogólna: 4,5/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: MegiTeam w kategorii: Domeny

    stowarzyszeniesos@o2.pl - klient od wrzesień 2013 napisał, że: Dodano: 23 wrzesień 2016 | #6
    www.stowarzyszeniesos.org.pl Super, jesteśmy bardzo zadowoleni z oferty.
    Strona Klienta: www.stowarzyszeniesos.org.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Domeny
  • Opinia wystawiona firmie: JCHost.pl w kategorii: Hosting

    CI-KRS - klient od lipiec 2008 napisał, że: Dodano: 23 wrzesień 2016 | #7
    www.ci-krs.pl Bardzo szybkie serwery SSD w cenie zwykłych kont w innych firmach. Możliwość zmiany wersji PHP wraz z wieloma modułami do PHP 7.0 włączenie.
    Strona Klienta: www.ci-krs.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: DDR.PL w kategorii: Hosting

    klient1523 - klient od styczeń 2016 napisał, że: Dodano: 23 wrzesień 2016 | #8
    Korzystam z usług od jakiegoś czasu i jestem zadowolony.Na chwile obecną brak zastrzeżeń.Obsługa bardzo szybka i konkretna , co bardzo lubię. Polecam
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    elektorg - klient od wrzesień 2015 napisał, że: Dodano: 23 wrzesień 2016 | #9
    sklep.elektor.net.pl Wszystko sprawnie i szybko
    Strona Klienta: sklep.elektor.net.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    klient9860 - klient od wrzesień 2016 napisał, że: Dodano: 22 wrzesień 2016 | #10
    www.domki.kaszuby.pl Za ta cenę jak najbardziej ok.
    Strona Klienta: www.domki.kaszuby.pl
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting