Skocz do zawartości


 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny
  • Ranking firm hostingowych

    Pierwsza trójka rankingu:

    • JCHost.pl
    • linuxpl.com (profil nieoficjalny)
    • Futurehost.pl
    Zobacz pełny ranking

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 7671 opinii
  • 6614 opinii pozytywnych
  • 1057 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,47/5
  • Niezawodność: 4,49/5
  • Support: 4,46/5
  • Możliwości techniczne: 4,46/5
  • Cena / Jakość: 4,48/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: Śląsk Data Center (LiveNet Sp. z o.o.) w kategorii: Hosting

    bhu89 - klient od czerwiec 2017 napisał, że: Dodano: 19 sierpień 2017 | #1
    Hosting to jedna wielka tragedia. Co chwilę jakaś awaria. Albo nie działają bazy albo muli tak, że prosta wizytówka wczytuje się koło minuty. Gdy już jakimś cudem uda się dodzwonić na infolinię, zapewniają, że w ciągu godziny wszystko będzie działać, na maile nie odpisują praktycznie w ogóle. Darmówki działają lepiej
    • Ocena ogólna: 1/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 1/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: JCHost.pl w kategorii: Hosting

    klient6714 - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 18 sierpień 2017 | #2
    renatawesierska.com JChost wykonuje usługi hostingowe w sposób bardzo profesjonalny i solidny. Firma zapewnia na bieżąco wsparcie techniczne. Doskonały partner do współpracy.
    Strona Klienta: renatawesierska.com
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: netBOMB w kategorii: Hosting

    Nikodem - klient od styczeń 2013 napisał, że: Dodano: 18 sierpień 2017 | #3
    Polecam z czystym sumieniem. Korzystam od lat i jestem zadowolony. Wszystko działa szybko i niezawodnie. Można używać certyfikatów Let's Encrypt, co jest niezwykle przydatne i nie trzeba za to dopłacać!
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Futurehost.pl w kategorii: Hosting

    meblujtaniej - klient od sierpień 2017 napisał, że: Dodano: 18 sierpień 2017 | #4
    meblujtaniej.pl Najlepsza firma oferująca usługi hostingowe!
    Strona Klienta: meblujtaniej.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: TaniDedyk.pl w kategorii: VPS

    artday - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 18 sierpień 2017 | #5
    Zdecydowanie polecam! Aktualnie posiadam u nich 3 VPS i wszystkie działają bezawaryjnie. Dodatkowo support zasługuję na szczególne wyróżnienie. Odpowiadają w ciągu kilku minut i są pomocni w każdej sytuacji.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: Futurehost.pl w kategorii: Hosting

    R45 - klient od sierpień 2017 napisał, że: Dodano: 18 sierpień 2017 | #6
    Zdecydowanie polecam :) To nie pierwszy zakup w tym miejscu.
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    klusik - klient od sierpień 2017 napisał, że: Dodano: 17 sierpień 2017 | #7
    krzysztofklusik.com Wszystko ok
    Strona Klienta: krzysztofklusik.com
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    nentrar - klient od czerwiec 2015 napisał, że: Dodano: 17 sierpień 2017 | #8
    polskiegrywideo.pl Korzystam z Hekko od ponad 2 lat i poleciłbym ją każdemu. Hosting jest niezawodny, a support w razie problemów działa bardzo szybko (5-10 minut po wyslaniu zgloszenia jest odpowiedź).
    Strona Klienta: polskiegrywideo.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: AttHost w kategorii: Hosting

    klient7066 - klient od lipiec 2016 napisał, że: Dodano: 17 sierpień 2017 | #9
    Mija okrągły rok odkąd jestem w atthost. Może mój staż wykupionych usług nie powala na kolana, ale z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że w ciągu tych ostatnich 12 miesięcy nie wydarzyła się żadna poważna awaria, nie odczułem żadnych przerw w działaniu, czy też nie zauważyłem problemu z ładowaniem stron. Zgadzam się ze wszystkimi moimi poprzednikami, którzy wyrazili swoje zdanie na temat tej firmy. Jakość świadczonych usług jest zdecydowanie godna pochwały.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: AttHost w kategorii: Hosting

    klient7066 - klient od lipiec 2016 napisał, że: Dodano: 17 sierpień 2017 | #10
    Mija okrągły rok odkąd jestem w atthost. Może mój staż wykupionych usług nie powala na kolana, ale z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że w ciągu tych ostatnich 12 miesięcy nie wydarzyła się żadna poważna awaria, nie odczułem żadnych przerw w działaniu, czy też nie zauważyłem problemu z ładowaniem stron. Zgadzam się ze wszystkimi moimi poprzednikami, którzy wyrazili swoje zdanie na temat tej firmy. Jakość świadczonych usług jest zdecydowanie godna pochwały.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting