Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • arubacloud.pl

    Partner technologiczny

    Aruba Cloud jest marką usług cloud na rynku europejskim. Została stworzona w celu dostarczenia firmom kompleksowych rozwiązań Cloud niezależnie od ich planów i projektów.

 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny
  • Ranking firm hostingowych

    Pierwsza trójka rankingu:

    • JCHost.pl
    • Futurehost.pl
    • linuxpl.com (profil nieoficjalny)
    Zobacz pełny ranking

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 6444 opinii
  • 5517 opinii pozytywnych
  • 927 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,44/5
  • Niezawodność: 4,46/5
  • Support: 4,44/5
  • Możliwości techniczne: 4,43/5
  • Cena / Jakość: 4,45/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: Biznes-Host.pl / Logout.pl w kategorii: Hosting

    igns - klient od styczeń 2014 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2016 | Edytowano: 05 grudzień 2016 | #1
    Ostatnio poziom usług spada na łeb na szyję. W ciągu dnia zdarzają się godzinne lub nawet dwugodzinne pady. Po zgłoszeniu awarii odpisują, dopiero jak zacznie działać typu "już działa nic się nie stało". Polecam się szybko ewakuować z tej firmy. Szkoda bo swego czasu była to niezła opcja za rozsądną cenę.
    • Ocena ogólna: 1,5/5
    • Możliwości: 2/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 2/5
    • Niezawodność: 1/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Śląsk Data Center (LiveNet Sp. z o.o.) w kategorii: VPS

    BartusZak - klient od listopad 2014 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2016 | #2
    Wiadomo cena ceną... ale support to tam nie istnieje.
    Zabezpieczeń brak, jeśli coś się dzieję z VPS to jedyne wyjscie to REINSTALACJA ( dobrze ze chociaz back up zostawiaja). Na odpis od supportu musialem czasmi czekac okolo 2 dni.

    Jestem klientem od 18/11/2014.

    VPS wykorzystywałem do "nauki", hostowałem kilka stron.. własnie co do stron to na bank SDC padnie przynajmnije 3x w ciagu miesiaca z powodu (awarii).... smiechu warte.... Zostały mi 2 miesiące i uciekam.

    Pozdrawiam BartusZak
    nie...zadowolony kilent po 2 latach użytkwoania
    • Ocena ogólna: 2/5
    • Możliwości: 2/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 3/5
    • Niezawodność: 2/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: seo-host.pl (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    Interbit - klient od styczeń 2011 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2016 | #3
    www.studiointerbit.pl Jako firma zajmująca się projektowaniem stron www potrzebowałem firmy hostingowej która zawsze szybko odpowie mi na zaistniały problem oraz pomoże mi je rozwiązać. Nie każdy wszystko wie od razu wiec często miałem nawet proste pytania do pomocy technicznej Seohost.pl i zawsze otrzymywałem profesjonalną i szybką pomoc. Wielokrotnie pozytywnie mnie zaskoczyli oraz zawsze pomogli. Zdecydowanie i na 100% polecam tą firmę hostingową. Dla mnie nr 1 w Polsce!!!!
    Strona Klienta: www.studiointerbit.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: seo-host.pl (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    klient5888 - klient od listopad 2016 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2016 | #4
    Zdecydowanie najlepszy support na polskim rynku. Konkurencja może się sporo nauczyć. Oprócz tego wysoki poziom niezawodności. Szczerze polecam.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    klient7944 - klient od grudzień 2016 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2016 | #5
    www.fotofaktura.com Od kilku lat korzystam z HEKKO.PL - jak dotąd zawsze niezawodnie. Jedyny kłopot z moją zbyt późną wpłatą za usługi wyjaśniony w szybki i przyjazny sposób. - Zdecydowanie mogę polecić Hekko.pl jako dostawcę usług; podziękowania i pozdrowienia.
    Strona Klienta: www.fotofaktura.com
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: AttHost w kategorii: Hosting

    klient5519 - klient od lipiec 2016 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2016 | #6
    Jak na dosłownie kilka złotych miesięcznie za serwer, to jest naprawdę bardzo dobrze! Technicy szybko pomagają i polecam atthost wszystkim początkującym osobom. Zdecydowanie firma spełnia wszystkie moje oczekiwania- ceny nie są wygórowane, a usługa działa bez żadnych zastrzeżeń.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    nunudesign - klient od wrzesień 2015 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2016 | #7
    Bardzo przyjazna firma. Polecam ją znajomym i co chwila dokupuję nowe pakiety. Ceny są przystępne a pomoc techniczna sprawna.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: MegiTeam w kategorii: Hosting

    klient7251 - klient od styczeń 2013 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2016 | #8
    Elastyczne funkcje. Przyjazny interfejs. Szybka pomoc i reakcja
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Futurehost.pl w kategorii: Hosting

    Komisarz - klient od grudzień 2016 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2016 | #9
    margaretfashion.pl Szybkie wsparcie ze strony obsługi klienta. Polecam
    Strona Klienta: margaretfashion.pl
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    multisaravi - klient od grudzień 2016 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2016 | #10
    multisaravi.pl Jedna z najlepszych na rynku!
    Strona Klienta: multisaravi.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting