Skocz do zawartości


 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 7777 opinii
  • 6749 opinii pozytywnych
  • 1028 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,49/5
  • Niezawodność: 4,51/5
  • Support: 4,47/5
  • Możliwości techniczne: 4,47/5
  • Cena / Jakość: 4,49/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    klient0946 - klient od lipiec 2009 napisał, że: Dodano: 22 styczeń 2018 | #1
    www.sbm.stwola.com.pl stabilny hosting, fachowa obsługa za rozsądne pieniądze
    polecam
    Strona Klienta: www.sbm.stwola.com.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: zenbox.pl w kategorii: Hosting

    gicupl - klient od styczeń 2017 napisał, że: Dodano: 19 styczeń 2018 | #2
    Rewelacja.
    Miałem do czynienia z wieloma firmami jednak jakość usług oraz fenomenalna obsługa mówi do mnie bym został z mnichami Zen na dłuuugo.

    Odpowiada mi klimat zen więc zostaję.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: ovh.pl (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    Adrian Bienias - klient od listopad 2017 napisał, że: Dodano: 18 styczeń 2018 | #3
    Po wykupieniu hostingu okazało się, że możliwe jest utworzenie tylko jednego konta FTP, oraz, że nie ma możliwości zdalnego łączenia się z bazą danych.

    Kontakt z pomocą techniczną bardzo słaby - zasłaniają się, że mają 14 dni na odpowiedź, przez co konwersacja na dany temat trwa bardzo długo.

    Poinformowałem obsługę, że jestem niezadowolony z usługi tj. że brakuje mi powyższych opcji i proszę o ich włączenie albo zmianę usługi np. na VPSa (podczas promocji w okresie świąt był w podobnej cenie).

    Dostałem informację, że nie przyjmują mojej reklamacji i zamknęli sprawę.

    Zostałem z bublem i poczuciem, że obsługa ma wywalone na klienta.
    • Ocena ogólna: 1,75/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    michasss - klient od czerwiec 2012 napisał, że: Dodano: 15 styczeń 2018 | #4
    michasss.linuxpl.info Kolejny rok jestem z firma "linuxpl.com" a lacznie jest to juz 5 lat. Szybki support i niezawodnosc infrastruktury technicznej powoduja ze nie zmianilbym hostingu na inny. Polecam!
    Strona Klienta: michasss.linuxpl.info
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: JCHost.pl w kategorii: Hosting

    Marcin2302 - klient od styczeń 2018 napisał, że: Dodano: 12 styczeń 2018 | #5
    www.liil.pl Zadowolenie z usług w 100%!
    Strona Klienta: www.liil.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Webh.pl w kategorii: Hosting

    Marcin2302 - klient od styczeń 2018 napisał, że: Dodano: 08 styczeń 2018 | #6
    www.tasmytransportowe.eu Nie ma żadnych przeciwwskazań do krytyki. Jestem zadowolony z firmy. Jak najbardziej na tak!
    Strona Klienta: www.tasmytransportowe.eu
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Webh.pl w kategorii: VPS

    GrzechuPL - klient od grudzień 2016 napisał, że: Dodano: 04 styczeń 2018 | #7
    Moja kolejna opinia na temat firmy jest w ciąż pozytywna fakt że kilka dni zrezygnowałem z usługi w firmie ale tylko dlatego że serwer był mi już nie potrzebny mimo wszystko gorąco zachęcam do skorzystania z usługi bo naprawdę mają fajną ofertę. Wcześniej mój serwer miałem w mintshost i muszę przyznać że była to oferta fajna ale serwer kulał na każdym kroku coś było nie tak a suport mnie olewał a tu jest zupełnie odwrotnie serwer działał jak ta "lala" a suport pomagał z chęcią nawet w najgłupszych sprawach a odpisują nawet w niedziele :P
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    volix - klient od grudzień 2009 napisał, że: Dodano: 04 styczeń 2018 | #8
    a-f.pl Dobre wsparcie, stabilny hosting. Jestem tu już 9 lat bez problemów.
    Strona Klienta: a-f.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    efekt - klient od listopad 2016 napisał, że: Dodano: 04 styczeń 2018 | #9
    efekt-sklep.pl Sprawny serwis, swoboda w konfiguracji usługi, dobra cena.
    Jedyne czego brakuje, to Let's Encrypt.
    Strona Klienta: efekt-sklep.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: NQ.pl (Netlink sp. z o.o.) w kategorii: VPS

    ittrem - klient od listopad 2016 napisał, że: Dodano: 03 styczeń 2018 | #10
    nq.pl to święty spokój, którym się chwalą. Sejfmejl - perełka na Polskim rynku.
    I to jest kluczowe. Obsługa techniczna i podejście do klienta, zarówno biznesowe jak i techniczne to majstersztyk. Tu ogromne zaskoczenie, ponieważ jak przenosić chciałem serwer z bznes-host to rozesłałem zapytania do wielu. Tak wnikliwej i fachowej odpowiedzi z konkretnymi propozycjami znikąd nie dostałem. Korzystam z ich usług i przenoszę inne usługi do nich.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS