Skocz do zawartości


 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny
  • Ranking firm hostingowych

    Pierwsza trójka rankingu:

    • JCHost.pl
    • linuxpl.com (profil nieoficjalny)
    • Futurehost.pl
    Zobacz pełny ranking

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 7557 opinii
  • 6513 opinii pozytywnych
  • 1044 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,47/5
  • Niezawodność: 4,49/5
  • Support: 4,46/5
  • Możliwości techniczne: 4,45/5
  • Cena / Jakość: 4,48/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    ilogda - klient od lipiec 2017 napisał, że: Dodano: 20 lipiec 2017 | #1
    ilo.gda.pl Hosting na serwerze dziala mimo nieznacznie przekroczonej pojemnosci - mozna zalgowac sie do panelu admina co bardzo ważne!
    Strona Klienta: ilo.gda.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Biznes-Host.pl / Logout.pl w kategorii: Hosting

    mistyko - klient od marzec 2014 napisał, że: Dodano: 20 lipiec 2017 | #2
    finansenaplus.pl Niezawodność jest problemem Biznes Host. Wielokrotnie musiałem zgłaszać awarie strony. Na szczęście support odpowiada dość szybko i starają się zawsze naprawić pady serwera. Możliwości techniczne ok, pod bloga nie wykorzystuje zbyt wiele bo nie ma to sensu. Cena jest wysoka jak na polskie realia za hosting współdzielony.<br />Ogólnie mogę polecić warunkowo ale trzeba pilnować dostępności swojej strony i zgłaszać awarie.
    Strona Klienta: finansenaplus.pl
    • Ocena ogólna: 3,25/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 3/5
    • Niezawodność: 2/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: AttHost w kategorii: Hosting

    Adak - klient od lipiec 2015 napisał, że: Dodano: 20 lipiec 2017 | #3
    Pierwszy raz miałem styczność z AttHost w 2015 roku, kiedy przenosiłem usługi klienta. Już wtedy moja opinia na temat tej firmy była bardzo dobra. Nie odnotowałem żadnych problemów z dostępnością stron, czy poczty, a serwer działał bez zarzutów. Od tego czasu mam wrażenie, że poziom został podniesiony jeszcze wyżej. Jeśli chodzi o ceny, to w porównaniu z ofertami innych firm, wychodzi całkiem korzystnie. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić zarówno w przypadku chęci utrzymywania większych serwisów, jak i pojedynczych stron.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    klient8684 - klient od lipiec 2017 napisał, że: Dodano: 20 lipiec 2017 | #4
    sprawdzone.net Z firmą linuxpl.com jestem od 5 lat i to że tam jestem nadal to zasługa supportu, jakości obsługi oraz szybkich i sprawnych odpowiedzi ze strony firmy. Mam kilka serwerów i gdy tylko potrzebuje załatwić coś związanego z serwerami czy usługami zawsze znajdę porozumienie w tej kwestii, z czystym sumieniem polecam tą firmę.
    Strona Klienta: sprawdzone.net
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: HitMe.pl w kategorii: Hosting

    maniekq - klient od listopad 2016 napisał, że: Dodano: 20 lipiec 2017 | Edytowano: 20 lipiec 2017 | #5
    Gdyby nie problemy ze stabilnością usługi byłaby to bardzo dobra oferta w stosunku do ceny. Hosting oferuje sporo miejsca (5GB), nielimitowaną liczbę baz oraz transferu. Dodatkowo wspiera automatyczne odnawianie bezpłatnych certyfikatów SSL (Let's Encrypt). Niestety oferowany hosting ma bardzo duże problemy ze stabilnością. Uptime w okolicach 99.4% - co oznacza że nie działa średnio 4 godziny w miesiącu. Jeżeli nie zależy Ci na tym, żeby twoja strona była zawsze online - może być, jeśli zależy Ci na uptime i bezproblemowości korzystania z usługi - omijaj.
    • Ocena ogólna: 3/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 3/5
    • Cena/Jakość: 2/5
    • Niezawodność: 2/5
    • Firma HitMe.pl powiedziała, że: Odpowiedź dodano 20 lipiec 2017

      Żadna nasza platforma hostingowa nie przekroczyła SLA poniżej 99,9%. Zalecam do kontaktu z supportem i ustalenia przyczyny Pana przerw.

    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    lukash535 - klient od wrzesień 2011 napisał, że: Dodano: 19 lipiec 2017 | #6
    www.pstryk.bytom.pl Bardzo stabilne usługi, szybka i fachowa pomoc w razie pytań, problemów technicznych brak. POLECAM, bo można na nich polegać!
    Strona Klienta: www.pstryk.bytom.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    manja - klient od sierpień 2010 napisał, że: Dodano: 19 lipiec 2017 | #7
    manja.vot.pl szybko, sprawnie i na temat
    Strona Klienta: manja.vot.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    Niezwiazani - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 19 lipiec 2017 | #8
    osiagnij-pozycje.pl Hosting bez zarzutów, jesteśmy póki co bardzo zadowoleni. Obsługa bardzo profesjonalna, można tylko polecić.
    Strona Klienta: osiagnij-pozycje.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    trendy - klient od lipiec 2000 napisał, że: Dodano: 19 lipiec 2017 | #9
    trendy.rzeszow.pl Bardzo polecam, przez ok. 7 lat - brak problemów, szybka pomoc techniczna.
    Strona Klienta: trendy.rzeszow.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    remo - klient od lipiec 2017 napisał, że: Dodano: 19 lipiec 2017 | #10
    remo.rzeszow.pl Jesteśmy z firmą linuxpl związani ponad 8 lat. Przez ten czas praktycznie nie było sytuacji by coś nie działało dłużej niż kilka minut(było to może 2 razy). Szczerze polecam tam hosting.
    Strona Klienta: remo.rzeszow.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting