Skocz do zawartości


 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 7756 opinii
  • 6732 opinii pozytywnych
  • 1024 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,49/5
  • Niezawodność: 4,51/5
  • Support: 4,47/5
  • Możliwości techniczne: 4,47/5
  • Cena / Jakość: 4,49/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: lh.pl w kategorii: Hosting

    guma89 - klient od kwiecień 2017 napisał, że: Dodano: 11 grudzień 2017 | #1
    www.drlifestyle.pl Super! Dyski ssd w standardzie oraz niezawodna pomoc techniczna! Support naprawdę zasłużył sobie na polecenie - wiele razy pomagali mi postawić stronę na nogi, również w weekendy, a ich czas reakcji jest naprawdę szybki. Polecam.
    Strona Klienta: www.drlifestyle.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    Rastel - klient od listopad 2015 napisał, że: Dodano: 11 grudzień 2017 | #2
    przystanek-klodzko.pl Dotychczasowa współpraca przebiegała wzorcowo. Brak problemów technicznych, strona zawsze dostępna.
    Support zawsze pomocny i to nawet w kwestiach, które są poza zakresem ich obowiązków.
    Na pewno da się znaleźć tańszą usługę, ale cena i tak nie jest wygórowana, a w stosunku do jakości oferowanych usług jest na jak najbardziej akceptowalnym poziomie.
    Strona Klienta: przystanek-klodzko.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    odziem - klient od październik 2014 napisał, że: Dodano: 08 grudzień 2017 | #3
    www.fotovideouslugi.pl Jedna z lepszych, jak nie najlepszych firm z jakimi miałem i nadal mam okazję współpracować. Ciekawa oferta dla klientów, ceny bardzo atrakcyjne. Samo działanie serwerów na "piąteczkę" - bardzo dobry support 24/7 !
    Firmę Linuxpl.com polecił mi kolega który korzysta z ich usług już dobre kilka lat. Ja przekonałem się że można dalej polecać ich usługi.
    Ps mają jasny i prosty cennik - bez haczyków i gwiazdek (jakie stosują inne firmy hostingowe).
    Jednym słowem POLECAM LINUXPL.COM
    Strona Klienta: www.fotovideouslugi.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    szajens - klient od grudzień 2013 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2017 | Edytowano: 05 grudzień 2017 | #4
    interia.pl gratuluje agresywnej polityki cenowej, oby tak dalej a klienci uciekną, serwery i odnowienia domen do góry, wiedziałem że nowy właściciel wszystko popsuje, ja przenoszę domeny i serwery nie ma sensu, moi znajomi też, a jeszcze 2 lata temu im polecałem heheh
    Strona Klienta: interia.pl
    • Ocena ogólna: 3,5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 3/5
    • Cena/Jakość: 2/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    kolorow3 - klient od wrzesień 2014 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2017 | #5
    tstrojny.pl Niedawno zostałem całkiem rozbrojony przez obsługę. Tempo i jakość rozwiązania problemu było tak szybkie, że nie nadążyłem pisać maili z podziękowaniem. Ta firma jest niesamowita.
    Strona Klienta: tstrojny.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    smoku - klient od grudzień 2017 napisał, że: Dodano: 05 grudzień 2017 | #6
    dotpro.pl Polecam usługi hostingowe. Jestem wieloletnim klientem i jestem szczerze zadowolony.
    Strona Klienta: dotpro.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    kropek4767 - klient od listopad 2015 napisał, że: Dodano: 30 listopad 2017 | #7
    pvm.marioweb.pl Przez cały okres korzystania z usług linuxpl.com nie było żadnych problemów.
    Strona Klienta: pvm.marioweb.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Poczta

    filip30g - klient od sierpień 2013 napisał, że: Dodano: 29 listopad 2017 | #8
    Z czystym sumieniem po ponad czterech latach użytkowania mogę polecić firmę Linuxpl.com. Przez cztery lata żadnej awarii, pomoc techniczna zawsze dostępna załatwia sprawy bardzo sprawnie. Jak raz skasowałem sobie całą pocztę, to szybciutko przywrócili z kopii zapasowej. Jako klient jestem bardzo zadowolony. Usługę wykorzystuję pod pocztę i moją własną "chmurę".
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Poczta
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    Aragorth - klient od sierpień 2017 napisał, że: Dodano: 29 listopad 2017 | #9
    www.blog-rozwoju.pl Hosting rewelacja, nie ma praktycznie zadnych wad. Zasluzona maksymalna ocena. Polecam serdecznie!
    Strona Klienta: www.blog-rozwoju.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    Aragorth - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 29 listopad 2017 | #10
    www.dom-rozwoju.pl Hosting pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolony. To już moje 3 konto w linuxpl. Pomoc techniczna odpowiada bardzo szybko, zwykle odpowiedz jest blyskawiczna. Uptime takze bez zadnych zastrzecen. Polecam jak najbardziej!
    Strona Klienta: www.dom-rozwoju.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting