Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • arubacloud.pl

    Partner technologiczny

    Aruba Cloud jest marką usług cloud na rynku europejskim. Została stworzona w celu dostarczenia firmom kompleksowych rozwiązań Cloud niezależnie od ich planów i projektów.

 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny
  • Ranking firm hostingowych

    Pierwsza trójka rankingu:

    • JCHost.pl
    • linuxpl.com (profil nieoficjalny)
    • Futurehost.pl
    Zobacz pełny ranking

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 6913 opinii
  • 5940 opinii pozytywnych
  • 973 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,46/5
  • Niezawodność: 4,47/5
  • Support: 4,45/5
  • Możliwości techniczne: 4,44/5
  • Cena / Jakość: 4,47/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    sękliwy - klient od marzec 2016 napisał, że: Dodano: 24 luty 2017 | #1
    Bezproblemowi. O ich istnieniu dowiaduję się, gdy trzeba opłacić fakturę. Przy takiej jakości usług robię to z przyjemnością.
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: dhosting.pl Sp. z o.o. w kategorii: Hosting

    trajluk - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 24 luty 2017 | #2
    Zmiana hostingu jeżeli ma się już dużo stron zawsze jest problematyczna. Zdecydowałem się na zmianę, ponieważ w okresie testowym specjaliści firmy przenieśli bez najmniejszego problemu wszystkie strony, domeny i pocztę. Na żadnym etapie nie było problemów. I właśnie tego oczekuję od hostingu - zero problemów i poczucie, że moje strony są pod opieką profesjonalistów.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: JCHost.pl w kategorii: Hosting

    LU-MAN - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 24 luty 2017 | #3
    luman.pl Profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam!
    Strona Klienta: luman.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: domenomania.pl w kategorii: Hosting

    rectum - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 24 luty 2017 | #4
    rectum.pl Testy przebiegły bardzo dobrze, wszystko działa szybko i bezawaryjnie. Polecam
    Strona Klienta: rectum.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    samtech - klient od grudzień 2014 napisał, że: Dodano: 23 luty 2017 | #5
    www.sam-tech.pl Trzy lata współpracy - żadnych zażaleń :)
    Nie zamierzam zmieniać firmy hostingowej.
    Strona Klienta: www.sam-tech.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Futurehost.pl w kategorii: Hosting

    h9668 - klient od styczeń 2014 napisał, że: Dodano: 23 luty 2017 | #6
    eko-glob.pl Działa, dobry kontakt z pomocą techniczną, wszystko tak jak trzeba.
    Strona Klienta: eko-glob.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Biznes-Host.pl / Logout.pl w kategorii: VPS

    rafato - klient od listopad 2011 napisał, że: Dodano: 23 luty 2017 | #7
    Moja historia w BH jest dość długa, więc podane oceny można uznać za uśrednione.
    Początki były rewelacyjne. Usługa niezawodna. Wsparcie szybkie i konkretne. Zgrzyty niezwykle rzadkie. Aktualnie nieco się pogorszyło, co zmusiło mnie do migracji części zasobów do innego usługodawcy.
    Mam wrażenie, że administratorzy są przeciążeni, co wpływa na jakość usługi i obsługi.
    Jak mamy do czynienia z lepszym dniem, to wszystko da się załatwić jak dawniej - szybko sprawnie i rzeczowo.
    W gorszych dniach wsparcie działa na odczepnego, byle odhaczyć ticket.
    W BH póki co zostaję z częścią usług i oczekuję, że kolejny roku będzie rokiem refleksji dla zarządzających marką.Warto zatrudnić dodatkowych adminów i wrócić do dawnych standardów obsługi.
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 4/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    klient3779 - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 23 luty 2017 | #8
    timrolety.pl Bez wątpienia najlepszy hosting w Polsce. W żadnej innej firmie nie otrzymacie tak dobrego i szybkiego wsparcia technicznego. Świetna relacja ceny do jakości i ogromne możliwości hostingu.
    Strona Klienta: timrolety.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: AttHost w kategorii: Hosting

    Kasi1283 - klient od styczeń 2017 napisał, że: Dodano: 23 luty 2017 | #9
    Wreszcie mogę bez żadnych obaw utrzymywać wszystkie usługi w jednym miejscu! Strony działają bez żadnych problemów, cena za przedłużenie domeny nie sięga jakiś horrendalnych kwot, a do tego Panowie z działu technicznego zajęli się instalacją zamówionych certyfikatów. Mimo, że nie mam jakiś wygórowanych oczekiwań, to uważam, że firma pod każdym względem staje na wysokości zadania. Brawo, jeszcze nigdy nie miałem tak pozytywnych odczuć do żadnej z firm hostingowych.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    gabinetsynergia - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 23 luty 2017 | #10
    synergiamasaz.pl Atrakcyjna cena, wysoka jakość usług
    Strona Klienta: synergiamasaz.pl
    • Ocena ogólna: 4,75/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting