Skocz do zawartości


 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny
  • Ranking firm hostingowych

    Pierwsza trójka rankingu:

    • JCHost.pl
    • linuxpl.com (profil nieoficjalny)
    • Futurehost.pl
    Zobacz pełny ranking

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 7650 opinii
  • 6632 opinii pozytywnych
  • 1018 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,48/5
  • Niezawodność: 4,5/5
  • Support: 4,47/5
  • Możliwości techniczne: 4,47/5
  • Cena / Jakość: 4,49/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    peterdre - klient od sierpień 2017 napisał, że: Dodano: 23 sierpień 2017 | #1
    www.slimsteel.pl Jestem posiadaczem kilku hostingów i wielu domen w Linuxpl.com i szczerze mówiąc nigdy nie było potknięcia. Support odpowiada błyskawicznie, jest szybki kontakt via @, tel i przez gg. Relacja ceny do usługi myślę, że dobrze wypośrodkowana. Śmiało mogę polecić.
    Strona Klienta: www.slimsteel.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: cal.pl (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    klient8009 - klient od sierpień 2015 napisał, że: Dodano: 23 sierpień 2017 | #2
    Super hosting, polecam!
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: AttHost w kategorii: Hosting

    maro7 - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 23 sierpień 2017 | #3
    Świetny hosting. Polecam!
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Domeny.pl w kategorii: Hosting

    klient4554 - klient od sierpień 2017 napisał, że: Dodano: 22 sierpień 2017 | Edytowano: 22 sierpień 2017 | #4
    a.a Nie radze korzystać. Dwie domeny przez nich straciliśmy. Pieniędzy oczywiście nie oddają.<br />Jakieś laski bez pojęcia odpisują na sprawy techniczne.<br />Omijać.
    Strona Klienta: a.a
    • Ocena ogólna: 1/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 1/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: AttHost w kategorii: Hosting

    klient5317 - klient od lipiec 2017 napisał, że: Dodano: 22 sierpień 2017 | #5
    Wszystko w porządku. Polecam!
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    Bartosz77 - klient od kwiecień 2016 napisał, że: Dodano: 22 sierpień 2017 | #6
    jaksieuczyc.pl Najlepsza firma hostingowa jaką spotkałem na rynku. 100% niezawodności do tego szybkie serwery nawet przy najtańszych opcjach. Korzystałem z usług wielu firm ale żadna mnie tak miło nie zaskoczyła. Hosting na ich serwerach to czysta przyjemność i bezproblemowość. Polecam!
    Strona Klienta: jaksieuczyc.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: JCHost.pl w kategorii: Hosting

    klient0944 - klient od grudzień 2016 napisał, że: Dodano: 22 sierpień 2017 | #7
    www.eliteonline.biz Firma wyróżniająca się profesjonalizmem i rzetelnością pracowników
    Strona Klienta: www.eliteonline.biz
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Futurehost.pl w kategorii: Hosting

    CyriaNa - klient od sierpień 2017 napisał, że: Dodano: 22 sierpień 2017 | #8
    redfuchsia.pl Wszystko działa szybko i sprawnie, 5/5
    Strona Klienta: redfuchsia.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    klient0552 - klient od styczeń 2013 napisał, że: Dodano: 22 sierpień 2017 | #9
    www.vieridivani.pl Znaczny spadek jakości usług oraz pomocy technicznej wraz ze znacznym wzrostem cen. Na kontach resellerskich uruchomienie sprawnie działającego sklepu, np opartego o Prestashop graniczy z cudem, czasy odpowiedzi z serwera sięgają momentami 1 minuty (???). Jestem klientem od lat i kiedyś zarówno support działał dużo sprawniej (teraz zaczęło się odpisywanie schematami), jak i sam hosting był wystarczalny do niewielkich produkcji.
    Strona Klienta: www.vieridivani.pl
    • Ocena ogólna: 1,5/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 2/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 2/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: cal.pl (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    dawidzajac - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 22 sierpień 2017 | #10
    Szybkie serwery, jestem zadowolony. Łatwy panel.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting