Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • arubacloud.pl

    Partner technologiczny

    Aruba Cloud jest marką usług cloud na rynku europejskim. Została stworzona w celu dostarczenia firmom kompleksowych rozwiązań Cloud niezależnie od ich planów i projektów.

 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny
  • Ranking firm hostingowych

    Pierwsza trójka rankingu:

    • JCHost.pl
    • linuxpl.com (profil nieoficjalny)
    • Futurehost.pl
    Zobacz pełny ranking

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 7325 opinii
  • 6307 opinii pozytywnych
  • 1018 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,46/5
  • Niezawodność: 4,48/5
  • Support: 4,45/5
  • Możliwości techniczne: 4,45/5
  • Cena / Jakość: 4,47/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    klient8184 - klient od czerwiec 2014 napisał, że: Dodano: 24 maj 2017 | #1
    bartosfoto.com Takich firm jak Linuxpl.com nam potrzeba! Korzystam z usług tej firmy od czerwca 2014 roku i jestem bardzo zadowolony.
    Bezproblemowa obsługa, szybka i rzeczowa pomoc supportu w razie problemów, serwery bardzo stabilne - strona nie ma problemu z ładowaniem, a całość "chodzi" płynnie.
    Na duży plus zasługuje również bardzo przejrzysty interfejs użytkownika.
    Strona Klienta: bartosfoto.com
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    maxwell - klient od lipiec 2015 napisał, że: Dodano: 24 maj 2017 | #2
    www.maxwellpc.pl Dzwoniłem do nich kilka razy, zawsze otrzymałem szybką pomoc. Cena do jakości 10/10 przeszedłem z innego usługodawcy do Linuxpl.com bo się zwyczajnie opłaca.
    Strona Klienta: www.maxwellpc.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Futurehost.pl w kategorii: Reseller

    fotogaleria - klient od grudzień 2016 napisał, że: Dodano: 24 maj 2017 | #3
    www.fotogaleria.bieszczady.pl Na razie bez zarzutu
    Strona Klienta: www.fotogaleria.bieszczady.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Reseller
  • Opinia wystawiona firmie: o12.pl w kategorii: Hosting

    Noemi - klient od lipiec 2016 napisał, że: Dodano: 24 maj 2017 | #4
    Polecam tylko osobom, które się uczą robienia witryn internetowych i potrzebują serwera. Jedyna zaleta to cena.

    Z hostingu korzystam blisko rok, serwer upada na krótko (ok 1-2h), ale często (co kilka dni, ostatnio codziennie, zastanawiam się, czy to ma związek z nadchodzącym końcem umowy, może o nowych klientów dbają bardziej).

    Przy połączeniu przez ftp co chwilę rozłącza, przez co nic się nie da wysłać na serwer.

    Zaleta to nielimitowane bazy danych, z nimi nie miałam żadnego problemu. Póki co pliki też mi nie zginęły.

    Supportu nie oceniam ani dobrze, ani źle, nie chciało mi się kłócić (bo też nie używam hostingu jakoś intensywnie).

    Mimo wszystko niedopuszczalna jest dla mnie sytuacja, w której chcę komuś pokazać stronę, a ona jest martwa. Prawie codziennie. Nie będę przedłużać usług.
    • Ocena ogólna: 2/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 3/5
    • Cena/Jakość: 2/5
    • Niezawodność: 2/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: hostpark.pl w kategorii: Hosting

    prosper - klient od czerwiec 2009 napisał, że: Dodano: 24 maj 2017 | #5
    grec.pl Wielka szkoda, że ten dostawca kończy przygodę z hostingiem. Przez 8 lat nie miałem się do czego przyczepić. Świetne parametry już w najniższej taryfie przy mocno konkurencyjnych cenach, do tego Direct Admin w wersji rozszerzonej o sporo przydatnych pluginów rzadko widywanych u konkurencji (jak chociażby PHP extensions).
    Strona Klienta: grec.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: HitMe.pl w kategorii: VPS

    LordK - klient od luty 2017 napisał, że: Dodano: 24 maj 2017 | #6
    Support bardzo miły, pomógł mi w odpowiedniej konfiguracji serwera pod WWW jak chciałem oraz bez problemowo przenieśli mi serwer bez zatrzymania usługi. Firma godna polecenia
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    bajtus1992@gmail.com - klient od luty 2015 napisał, że: Dodano: 24 maj 2017 | #7
    Od 2 miesięcy mam problem z usługodawcą. Strona niemal codziennie się wiesza, przestaje działać, nie łączy się do serwera ftp. Średnio 4 razy w tygodniu dzwonię na infolinię techniczną i zawsze słyszę to samo: "Mamy awarię tego serwera" lub "mamy duże obciążenie tego serwera". To jest żart z klienta. Zamiast rozwiązać problem narażają mnie na straty finansowe spowodowane brakiem dostępności usług. Nie polecam!
    • Ocena ogólna: 1/5
    • Możliwości: 1/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 1/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    klient1019 - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 24 maj 2017 | #8
    mojanh.pl szybkość i bezawaryjność
    Strona Klienta: mojanh.pl
    • Ocena ogólna: 4/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 3/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: HitMe.pl w kategorii: VPS

    lucmarc - klient od listopad 2016 napisał, że: Dodano: 24 maj 2017 | Edytowano: 24 maj 2017 | #9
    Potwierdzam poprzedników, support świetny a serwery bardzo stabilne. Korzystam od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony z tej firmy usług. Polecam.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: VPS
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    klient2381 - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 22 maj 2017 | #10
    Opinia adekwatna do oceny punktowej - czyli ... dno!
    • Ocena ogólna: 1,75/5
    • Możliwości: 2/5
    • Support: 1/5
    • Cena/Jakość: 1/5
    • Niezawodność: 3/5
    w kategorii: Hosting