Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • arubacloud.pl

    Partner technologiczny

    Aruba Cloud jest marką usług cloud na rynku europejskim. Została stworzona w celu dostarczenia firmom kompleksowych rozwiązań Cloud niezależnie od ich planów i projektów.

 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny
  • Ranking firm hostingowych

    Pierwsza trójka rankingu:

    • JCHost.pl
    • linuxpl.com (profil nieoficjalny)
    • Futurehost.pl
    Zobacz pełny ranking

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 7053 opinii
  • 6054 opinii pozytywnych
  • 999 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,45/5
  • Niezawodność: 4,47/5
  • Support: 4,44/5
  • Możliwości techniczne: 4,44/5
  • Cena / Jakość: 4,46/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    arton - klient od marzec 2009 napisał, że: Dodano: 28 marzec 2017 | #1
    gabinet-chirurgii-dzieciecej.pl Od zawsze korzystam z usług linuxpl i nigdy nie miałem żadnych problemów. Jak coś jest potrzebne to szybki i łatwy kontak
    Strona Klienta: gabinet-chirurgii-dzieciecej.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Futurehost.pl w kategorii: Hosting

    Rotary - klient od marzec 2017 napisał, że: Dodano: 28 marzec 2017 | #2
    roatry.co.pl bardzo profesjonalne podejście, jasne i przejrzyste zasady współpracy
    Strona Klienta: roatry.co.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Futurehost.pl w kategorii: Hosting

    Rotary - klient od marzec 2017 napisał, że: Dodano: 28 marzec 2017 | #3
    roatry.co.pl bardzo profesjonalne podejście, jasne i przejrzyste zasady współpracy
    Strona Klienta: roatry.co.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    Matthew - klient od marzec 2017 napisał, że: Dodano: 28 marzec 2017 | #4
    gavkovsky.com Od wielu lat współpracuję z firmą Hekko.pl, podoba mi się krótki czas odpowiedzi na zgłoszenia oraz niezawodność połączona z niską ceną. Polecam.
    Strona Klienta: gavkovsky.com
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    Piter24 - klient od kwiecień 2016 napisał, że: Dodano: 28 marzec 2017 | #5
    piter24.com.pl Hosting godny polecenia - korzystam od roku z hostingu SSD i nie było żadnych problemów. Pomoc techniczna zawsze online, bardzo szybka reakcja. Skrzynki pocztowe rónież działają bez problemu.
    Polecam
    Strona Klienta: piter24.com.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    klient8125 - klient od luty 2009 napisał, że: Dodano: 27 marzec 2017 | #6
    www.muzyczka.pl super firma
    Strona Klienta: www.muzyczka.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    cgxloki - klient od styczeń 2016 napisał, że: Dodano: 27 marzec 2017 | #7
    fastfoodwrc.pl Polecam hosting Hekko.pl<br />Szybka i miła obsługa 24h
    Strona Klienta: fastfoodwrc.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    papcio3 - klient od marzec 2015 napisał, że: Dodano: 27 marzec 2017 | #8
    3dartist.com.pl Od kilku lat korzystamy w firmie z usług linuxpl.com hostujemy tam jedną z domen firmowych i sprawuje się świetnie (krótki czas odpowiedzi, wysoka dostępność) z zachowaniem prostego panelu administracyjnego. Ponadto przedłużanie domen jest tutaj tańsze niż w innych firmach.
    Strona Klienta: 3dartist.com.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    hxn - klient od grudzień 2014 napisał, że: Dodano: 26 marzec 2017 | #9
    hexen.idl.pl W takiej cenie nie mają sobie równych. (jak dla mnie) Korzystam od 3 lat i nie mam nawet ochoty zmieniać. Nie miałem żadnych problemów od momentu założenia konta!
    Strona Klienta: hexen.idl.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    xlesiu - klient od marzec 2017 napisał, że: Dodano: 25 marzec 2017 | #10
    krwiodawcy.org Niezawodny pod każdym względem!
    Strona Klienta: krwiodawcy.org
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting