Skocz do zawartości

Web Hosting Talk

  • arubacloud.pl

    Partner technologiczny

    Aruba Cloud jest marką usług cloud na rynku europejskim. Została stworzona w celu dostarczenia firmom kompleksowych rozwiązań Cloud niezależnie od ich planów i projektów.

 

Web Hosting Talk - Opinie

Web Hosting Talk - Opinie

Tutaj dodajesz opinię o firmie hostingowej lub o operatorze Twojej domeny. To bardzo ważne dla firmy, którą oceniasz, gdyż dzięki temu kształtujesz jej wizerunek w internecie. Skup się, podsumuj całą współpracę i opisz nam rzetelnie i dokładnie jak ta współpraca przebiega/przebiegała.

  • Dodaj opinię

    Oceń swojego dostawcę usług hostingowych. Napisz co myślisz, czego jesteś zadowolony lub nie.

    Przejdź do formularza
  • Zobacz oceny

    Zobacz wszystkie oceny dodane przez naszych Użytkowników na przestrzeni ostatnich tygodni.

    Zobacz wszystkie oceny
  • Ranking firm hostingowych

    Pierwsza trójka rankingu:

    • JCHost.pl
    • linuxpl.com (profil nieoficjalny)
    • Futurehost.pl
    Zobacz pełny ranking

Krótkie statystyki

Nasz serwis działa od 27 październik 2011 roku. W tym czasie nasi użytkownicy dodali:

  • 7436 opinii
  • 6407 opinii pozytywnych
  • 1029 opinii negatywnych

Średnie oceny

Średnia ocena ogólna: 4,47/5
  • Niezawodność: 4,49/5
  • Support: 4,46/5
  • Możliwości techniczne: 4,45/5
  • Cena / Jakość: 4,47/5

Wyszukiwanie i filtrowanie opinii

Zwiń/Rozwiń

Sortowanie alfabetyczne (po nazwie firmy):

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0-9 & znaki specjalne

Znajdź firmę:

Filtrowanie opinii:

10 najnowszych opinii w naszym serwisie

  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Domeny

    klient7666 - klient od czerwiec 2013 napisał, że: Dodano: 25 czerwiec 2017 | #1
    www.grupa-icea.pl Super obsługa.
    Strona Klienta: www.grupa-icea.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Domeny
  • Opinia wystawiona firmie: zenbox.pl w kategorii: Hosting

    palacegroup - klient od czerwiec 2017 napisał, że: Dodano: 24 czerwiec 2017 | #2
    apartmentssk.pl spoko hosting. Śmiało możecie korzystać.
    Strona Klienta: apartmentssk.pl
    • Ocena ogólna: 4,25/5
    • Możliwości: 4/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 4/5
    • Niezawodność: 4/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    palacegroup - klient od czerwiec 2017 napisał, że: Dodano: 24 czerwiec 2017 | #3
    epalace.pl Bardzo dobry hosting i pomoc w razie problemów.
    Strona Klienta: epalace.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: domenomania.pl w kategorii: Hosting

    vipstolarka - klient od czerwiec 2017 napisał, że: Dodano: 23 czerwiec 2017 | #4
    vip-stolarka.pl To już nasze 5 konto w tej firmie. Usługi coraz lepsze, cały czas coś poprawiają. Polecamy.
    Strona Klienta: vip-stolarka.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Webh.pl w kategorii: Cloud

    GameHub.pl - klient od styczeń 2016 napisał, że: Dodano: 22 czerwiec 2017 | #5
    gamehub.pl Po złych doświadczeniach w innej firmie, postanowiłem zmienić swojego dostawcę serwera. Z Webh korzystałem już parę lat temu, nigdy nie miałem jakichkolwiek problemów a support zawsze chętnie pomagał. Z całego serca mogę polecić.
    Strona Klienta: gamehub.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Cloud
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    kasiap - klient od marzec 2009 napisał, że: Dodano: 22 czerwiec 2017 | #6
    kasiapoludniak.pl Bardzo profesjonalne podejście do usług. Wszystko jest jasne i czytelne. Bardzo dobry kontakt w razie potrzeby. Zawsze polecam :-)

    Strona Klienta: kasiapoludniak.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: AttHost w kategorii: Hosting

    klient0826 - klient od lipiec 2016 napisał, że: Dodano: 22 czerwiec 2017 | #7
    Przeniosłem do AttHost swoje usługi i kilkunastu klientów. Korzystamy z usług ponad rok i wszyscy są zadowoleni. Poleciłem również usługi wielu znajomym, za co dostałem wcale niemałe pieniądze w programie partnerskim. Tak więc potwierdzam, że usługi atthost są bardzo dobrej jakości, a program partnerski rzeczywiście działa.
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: domenomania.pl w kategorii: Hosting

    kala - klient od maj 2017 napisał, że: Dodano: 22 czerwiec 2017 | #8
    fotokala.pl Udostępnili nam serwer na 14 dni na testy. Wszystko działa wyśmienicie. Zdecydowaliśmy się na zakup.
    Strona Klienta: fotokala.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: Hekko.pl w kategorii: Hosting

    klient7973 - klient od czerwiec 2017 napisał, że: Dodano: 22 czerwiec 2017 | #9
    uniqueconcepts.pl Wspópracujé kilka lat. Nie robią łaski. Klient jest najważniejszy. Dużo rzeczy jest z automatu i bardzo intuicyjnie.
    Strona Klienta: uniqueconcepts.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting
  • Opinia wystawiona firmie: linuxpl.com (profil nieoficjalny) w kategorii: Hosting

    szafran8 - klient od luty 2014 napisał, że: Dodano: 21 czerwiec 2017 | #10
    www.optimlab.pl Duży plus dla obsługi technicznej. Szybki kontakt - ja korzystam z chat online. Zawsze konkretne i natychmiastowe odpowiedzi. Na duży plus dostęp przez SSH, w dobie dzisiejszych technologi/frameworków PHP jest to podstawa a wiele firm konkurencyjnych nie ma tego w standardzie. Polecam<br />
    Strona Klienta: www.optimlab.pl
    • Ocena ogólna: 5/5
    • Możliwości: 5/5
    • Support: 5/5
    • Cena/Jakość: 5/5
    • Niezawodność: 5/5
    w kategorii: Hosting