conra 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Witajcie. Czy wy też dostaliście takie pw czy tylko ja mam ten przypadek. Może czegoś nie zrozumiałem w tym przekazie, ale to mi wygląda na spam. Co o tym myślicie? Prywatna wiadomośćsylvia23 Zobacz profil Dodaj jako znajomego Wyślij wiadomość Blokuj tego nadawcę Prześlij dalej tę wiadomość Znajdź tematy użytkownika Znajdź posty użytkownika Hello, Dzisiaj, 17:20 Nowy użytkownik Grupa: Użytkownicy Postów: 0 Użytkownik nr: 8,382 Dołączył: 11.06.2009 Hello My name is miss Sylvia.i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know more about you,and i want you to send a mail to my email address so that i can give you my picture for you to know whom l am.Here is my email address (sylvia_489@yahoo.co.uk) .i believe we can move from here.I am waiting for your mail to my email address above.Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life) please send me mail to my e mail address. Please rpely me with my email address here (sylvia_489@yahoo.co.uk) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Witaj My name is miss Sylvia.i widziałem dzisiaj swój profil i stał intrested w was, i będzie również wiedzieć więcej o Tobie i chcę Ci wysłać mail na mój adres e-mail tak, że mogę dać ci moje zdjęcie, aby l am.Here wiedzieć, z kim jest mój adres e-mail (sylvia_489@yahoo.co.uk). Uważam, że można przejść z here.I am waiting for your mail na mój adres e-mail above.Remeber odległość lub kolor nie ma znaczenia, ale miłość wiele spraw w życiu), proszę wysłać mail do mnie mój adres e-mail. Proszę rpely mnie mój adres e-mail tutaj (sylvia_489@yahoo.co.uk) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 ja przed chwila dostalem zaczelo sie spamowanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bubutm 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Ja również dostałem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 To samo Widze, ze ktos testuje spambota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 również teraz dostalem to samo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 To samo u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Bocik, dajcie mu bana i tyle . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Dokładnie poszło to same PW do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Do mnie nie poszło Może nie lubi Ciebie PS. Ja też dostałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Co to kurde za analfabetyzm ? Też to dostałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Ja też nie dostałem, pewnie Bartek się nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Ja już ją lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Dostałem i czuje się zaszczycony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dj Tomas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 U mnie nic niema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 ja też dostałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Ech, a liczyłem na nową znajomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 to może ktoś z administracji się wypowie?również to dostałem;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 mnie też kopnął ten zaszczyt otrzymania spamu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 I teraz każdy user na forum napiszę czy dostał tą wiadomość? Skoro wszyscy nie dostali to tylko się cieszyć że spam nie rozszedł się jeszcze po całym forum . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 I jak wy sie wszyscy nia teraz podzielicie jak kazdy chce z nia byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Jaka mila pani Nawet przetłumaczyla nam co chce powiedzieć Nie ma to jak zagraniczne znajomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Miłość zapukała do mych drzwi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Miłość zapukała do mych drzwi... Ej ej, ona jest Moja ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Ciekawe czy sa jeszcze ludzie, ktorzy daja sie nabierac na taki spam. Moze Amerykanie wierza, ze u nas jest takie zacofanie, ze wierzymy w takie rzeczy Pamietam, jak Paris Hilton podziekowala kiedys dobrym ludziom, za to, ze nazwali Paryż jej imieniem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2009 Ma ktoś fotki od niej? PS. Też dostałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach