Skocz do zawartości
sarek

Jor.pl Co się stało?

Polecane posty

Jak widać nadal leży.... :/ Jor.pl nawet nie raczy cokolwiek napisać...

FTP działa, DirectAdmin też...ale HTTP nie...:/

Główna strona jor.pl w zasadzie już działa więc strony Klientów też pewnie zaczna zaraz działać.

teraz juz z 2 godziny nic nie działa.... juz z 10 raz a mam od nich hosting z miesiąc... na maile nie odpowiadają... nie polecam!

Jak się ma jedno łącze w serwerowni to się nie ma co spodziewać. Ja bym dła sobie spokój z takim hostingiem. Są o niebo lepsze oferty na rynku.

co oni odwalają - znow nie działa?? mozna wnosic jakies roszczenia ze hosting jest z duupy wyjety i zeby przedłużyli lub zmienili na jakis??

Szczerze przyznam, że już od bardzo dawna nie mogę wyjść z podziwu dla postawy Kacpra,

właściciela przybytku Jor.pl. Co on jeszcze robi w NCG jest dla mnie niepojęte...

Szczerze przyznam, że już od bardzo dawna nie mogę wyjść z podziwu dla postawy Kacpra,

właściciela przybytku Jor.pl. Co on jeszcze robi w NCG jest dla mnie niepojęte...

Hmm czy ja wiem. Kupiłem kiedyś na allegro sobie konto, żeby porobić strony gdzieś na serwerze, a nie na localhoście. Ogólnie bardzo źle wspominam, szczególnie pady co 10 minut na pół minut, lub nawet częściej i dłużej. Monitorowałem ich hosting przez ten czas, to może były z 3 tygodnie, uptime wynosił 95%. Oczywiście support twierdził, że wszystko jest ok i tak ma być.

00.27 znów pad

00.32 pad

00.40 pad

Monitorujesz awarie co 5 minut w nocy?

Być może wykonywali (jor.pl) jakieś prace na maszynie.

przed chwila był pad jora około 5 minut, mam mały budżet najlepiej jak by w granicach 10zł na miesiąc.. :unsure: do tego mam wykupione konto shell w rootnode.pl myślicie ze tam lepiej by było?

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się