Skocz do zawartości
Gość rad

[oferta] Brist.pl

Polecane posty

Pingi niezłe, malo hopek, ale nie ma na stronie NIPu i REGONu

a transfer to bajer marketingowy.

Witam,

Coś mi tu śmierdzi... Jak dla mnie jakieś nowe krzaczysko - nie wiem jak ludzie trafiają na takie "firmy"...

Do tego :

procesor: INTEL CORE 2 DUO 2,13 Mhz (dwurdzeniowy)

Ciekawy błąd, do tego w 2 miejscach na stronie ;-)

Pomyśl przed zakupem czy nie szkoda Ci pieniędzy (a jak nie to lepiej wpłać na pajacyka ;-) ) - na początku na 90 % będzie fajnie bo będziesz prawie samotny na tej maszynie, a później zacznie się piekło... Tak mi się przynajmniej wydaje bo nie wzbudza u mnie ta oferta ani trochę zaufania... I nie wierz w te wszystkie chwyty typu pojemność, transfer i bóg wie co, bo to tylko świadczy o zupełnym braku profesjonalizmu tej "firmy"...

ps. http://www.allegro.pl/item180718574_konto_...c_brist_pl.html

Pozdrawiam.

Osoba sprzedająca na Allegro usługi brist.pl wybrała sobie nick: netzip5.

Patrzę na inne przedmioty sprzedającego, a tam oferta słynnych kont shell na serwerze netzip.com.pl. :P hyh hyh hyh

Gość rad

Czyli nie polecacie brac? :P

Bo na maile szybko odpowiadaja, konto shellowe nie jest ograniczane i jest baza postgres... I to za cene 80zl rocznie.... Nie moge znalesc podobnej oferty u konkurencji... :)

Nie moge znalesc podobnej oferty u konkurencji...

Bo inni (nie krzaki tylko normalne poważne firmy) najpierw kalkulują koszta takiej działalności, i nie mają w planach zawinąć się z rynku przy pierwszym większym problemie.

Gość rad
Bo inni (nie krzaki tylko normalne poważne firmy) najpierw kalkulują koszta takiej działalności, i nie mają w planach zawinąć się z rynku przy pierwszym większym problemie.

Nie mowie ze za 80zl, tylko w rozsadnej cenie. Ile powinna wedlug Ciebie kosztowac tego typu oferta? Tzn pelny shell z postgresem...

Np Insane (jak widzialem powszechnie powazany na forum) oferuje pelne konta shellowe (tzn kompilowanie i uruchamianie wlasnych programow) od 49zl za rok. Serwer wirtualny z postgresem na tamtym serwerze kosztuje od 99zl. Wiec konto shellowe powinno kosztowac ponizej 150zl... a nie moge nic w takiej cenie znalesc... (a sam Insane nie oferuje tego typu uslugi :P )

Bo ta firma nie ma konkurencji - firmy krzaki nie maja konkurencji :P Nie ma do czego porowynywac, bo po ok 1 miesiacu nie mozna oceniac oferty danej firmy, a po 3 miesiacach takie firmy padaja jak muchy :)

Uprasza się o niewysyłanie fake-opinii użytkowników bliskich orgazmu z powodu jakości usług omawianej firmy. Dziękuję.

Mineło jakoś 8 miesięcy i firmy nadal są i coraz więcej klientów maja. Z tego co widzę panowie opinie i proroctwa się nie sprawdziły :)

Mineło jakoś 8 miesięcy i firmy nadal są i coraz więcej klientów maja. Z tego co widzę panowie opinie i proroctwa się nie sprawdziły :P

--- brist.pl ping statistics ---
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2000ms
rtt min/avg/max/mdev = 187.071/226.547/264.602/31.670 ms
(...)
country:		PL

Wygląda mi to na zarżnięte łącza. ;>

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się