Skocz do zawartości
patryk

Serverbasar.de

Polecane posty

Jeszcze na początku kwietnia płaciłem im jednorazowo ekartą za serwer (choć wiekszość rzeczy płace u nich przelewem) i transakcja przeszła bez problemów, tak więc dość dziwna sprawa z tą nagłą blokadą..

@patryk ja juz nie mogłem poł roku temu zaplacic tą kartą. Ten ich mega super system przy wpisywaniu zlej karty, zapamietuje ja po IP i juz nigdy nie mogę zamowic z ich strony ;) Zamowilem z pracy i dlatego płacę tez zwykła bankomatową Inteligo.

hm, mam jeszcze podejrzenie że oni jakoś dziwnie weryfikują właściciela karty - do wypełnienia jest tylko nr karty, expiry i ccv2 - skąd jest brane imię i nazwisko? z górnej tabelki. a może jeśli wpisałem nazwę firmy to oni weryfikują kartę na "firma imię nazwisko", a ja mam tylko "imię nazwisko". czy wpisywaliście nazwę firmy?

i jak to jest z fakturami od nich? normalnie można ściągnąć pdfa z panelu?

Majkel: ten bajer z ich systemem weryfikacji to jedynie cookie zapisane w historii przeglądarki - usuniesz je i masz spokój ;).

Majkel: ten bajer z ich systemem weryfikacji to jedynie cookie zapisane w historii przeglądarki - usuniesz je i masz spokój ;) .

patryk ;D To maja bardzo dobry system weryfikacji, bo zapisalo mi na wszystkich kompach w domu :D nawet na palmtopie hehe..

.. zamawialem z jednego.. dobra nie szło, wchodze z laptopa klikam w wynajem serwera, a tu bach ta sama informacja, ze moja karta cos tam cos tam :) jadą po IPekach, tylko nie wiem po co..

Nie polecam, zastanawiałem się nad nimi - czekam na odpowiedź po 48h z prośbą o przetłumaczenie 2 zdań z niemieckiego na angielski ( treść ich strony ) napisali mi żebym zwrócił się do swojego kolegi jak zna niemiecki, nie no buhaha... Pr0 podejście do klienta, płatne rebooty ( 1 darmowy ) ticket supporty podobnie.

Reboty, tickety jak i rescu oraz nowe instalacje systemu są bezpłatne.... Lepiej faktycznie zwróć się do kolegi który zna niemiecki nim będzie mówił o czymś o czym nie masz pojęcia.

rebooty z panelu były płatne i tak mi odpisali na supporcie... Były... 2 miesiące temu, co się zmieniło nie wiem - taką informacje dostałem do nich, a to że nie chce im się przetłumaczyć 2 zdań to już ich problem bo tracą zainteresowanego... Chyba że mnie źle zrozumieli dziwne bo mój ang może jest na niskim poziomie ale jest do zrozumienia ;)

P.S nie mam takiego kolegi i nie mam zamiaru tam kupować serwera...

2 miesiące temu zarówno support jak i tickety były bezpłatne. Płatne w ofercie było jedynie rescu oraz nowe instalacje systemu(za co i tak nie pobierali opłaty).

Mam tam kilka serwerków, więc wiem za co i ile płace... ;)

A więc dobrze, w takim wypadku chyba się pomylili odpisując mi na maila :D co nie zmienia tego że i tak byli nieuprzejmi ;)

Pozdrawiam!

btw, why tak tanio tam, wiem że kontrakty są roczne... ale tylko dlatego? Nie możliwe :)

Majkel - mi pomogło wyczyszczanie cache, ale może Ty bardziej narozrabiałeś ;) .

@Patryk a kto to wie :) mozliwe..

@Linux ja mam pol roku i nigdy nic im nie placilem, wrecz przeciwnie.. Robili mi przy serwie ponad godzine i w ogole nie wzieli za robocizne..

A oni sa nie uprzejmi, jak ich wkurzaja osoby, ktore pytaja jak skonfigurowac dokladnie mysqla.. jak moj znajomy litosci.. oni nie sa od tego.. pozniej nie biora nerwosoli i tak wychodzi :D

Zreszta jak mozesz wymagac od nich przetlumaczenie z niemieckeigo na angielski ? to niemiecka firma.. to tak jakby jakis rusek chcial by mu przetlumaczyc z polskiego bo nic nie rozumie.. prosze Cie

Witam

Mam pytanko czy w serverbasar.de mozna zapłacić kartą inteligo? Czy są jakieś problemy z tym?

Umowa jest na rok, ale widziałem że można wypowiedzieć z 3 miesięcznym okresem wypowiedzenia to prawda?

Dzięki za odpowiedz.

Witam

Mam pytanko czy w serverbasar.de mozna zapłacić kartą inteligo? Czy są jakieś problemy z tym?

Umowa jest na rok, ale widziałem że można wypowiedzieć z 3 miesięcznym okresem wypowiedzenia to prawda?

Dzięki za odpowiedz.

tak jak napisalem wyzej, ja place zwykla karta inteligo.

Pierwsze slysze, zeby bylo 3-miesieczne wypowiedzenie.. a przeczytalem strone itp od podszewki..

mozesz zrezygnowac w ciagu pierwszych 2 tygodni..

pewnie zmienili regulamin wraz ze zmiana oferty (czyt. wycięciem root starter).

A szkoda, miałem wziąć tam serwerek:)

wlasnie dostalem odpowiedź kiepska angielszczyzna, ze nie maja i nie przewiduja wolnych "starter",

wciskają mi Root 2300 Server :(

może się skuszę:]

800Mhz-1GHz (chyba)

dysk 20-40GB (cos kolo tego)

256 ram

kosztował 10ojro

To niby są jeszcze dostępne?

PS.

Ja tam w tej opcji dostałem Durona 1600. :-)

Ja dostałem Semprona 2300+ z dyskiem 40 GB :( Ale ta oferta jest już nie dostępna od jakiegoś miesiąca.

To dobrze zrozumiałem, że można wypowiedzieć umowę z 3 miesięcznym okresem przed upływem 12 miesięcy?

Nie wiem czy biznes się uda :( i wolałbym mieć możliwość rezygnacji.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się