Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 On sobie z niczym na boisku nie radził. Oglądałem praktycznie od karnego i w sumie nie żałuję bo mecz był naprawdę brutalny jak na mecz otwarcia. Tam powinny lecieć żółte jak ulotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Allegro i przerwa techniczna? pierwszy raz u nich coś takiego widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Szkoda że komunikat był na 1-2 podstronie. A 15 minut próbowałem się zalogować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Na kogo stawiacie w meczach Meksyk - Kamerun i Holandia - Hiszpania ? Osobiście w tym pierwszym skłaniam się lekko ku Meksykowi, natomiast w tym drugim zdecydowanie jestem za Hiszpanią i przecim Holendrom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Mexico 2:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Jeżeli sędzia nie zostanie zdziesionowany do końca meczu to powinien zapierniczać na kolanach do Rio pod figurę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Oj czepiacie się, zaintrygowało mnie to po prostu Co do ćpania, mogę się podzielić, środek nazywa się Życie. Co do meczu, jak dla mnie dobrze się stało, że Meksyk 2:0 ograł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Ale mecz ! Wiedziałem że będzie ciekawie ale nie że aż tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2014 Oj czepiacie się, zaintrygowało mnie to po prostu Co do ćpania, mogę się podzielić, środek nazywa się Życie. Co do meczu, jak dla mnie dobrze się stało, że Meksyk 2:0 ograł Chyba do tego Życia coś jeszcze zażywasz. Meksyk 1:0 Kamerun. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2014 Czasami witaminę C. Faktycznie, nie spojrzałem na serwis sportowy i napisałem wedle tego co napisał Diego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2014 Panowie pytanie techniczne: Kubuntu po kilku godzinach bezczynności wyłącza mi wifi, a chce żeby cały czas było włączone. W ustawieniach sieci jak i zasilania nic nie znalazłem więc pewnie trzeba to zmienić ręcznie w konsoli. Pytanie gdzie szukać pliki z ustawieniami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2014 Czasami witaminę C. Faktycznie, nie spojrzałem na serwis sportowy i napisałem wedle tego co napisał Diego. Bierz połowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2014 Ok, zawsze biorę 2 tabletki, rzeczywiście może ta jedna starczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2014 Ok, zawsze biorę 2 tabletki, rzeczywiście może ta jedna starczy.Bierz wszystkie co pan doktor kazał, bo przepustkę cofną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 Nie cofną, nie mają skąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 Nie cofną, nie mają skąd Każdy na przepustce tak mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 Coś kiepsko wychodzą Ci te riposty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 Coś kiepsko wychodzą Ci te riposty E tam Ja się uśmiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 Coś kiepsko wychodzą Ci te riposty "Nie oceniaj czyichś ripost, bo i Twoje zostaną ocenione" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2014 Tak samo ja się uśmiałem, jednakże zaczepki o przepustkach wyjąłeś z dupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Czy zna ktoś z Was backup execa w wersji 2014? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 @behemoth, nie - aczkolwiek miałem okazję robić przy jednym serwerze z wersją 2010, połapać się czasem nie można ale da się ogarnąć @Miłosz - no to teraz wiem dlaczego połowa skryptów mi nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Z wersją 2012 pracuję na bieżąco, problem mam tylko z 2014, dlatego szukam kogoś, kto z tym działa w dokładnie tej wersji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Jaki masz dokładnie problem? Najlepiej abyś zrobił temat w dziale Windowsów, może tam ktoś pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach