SanKen 63 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2014 (edytowany) Gdy zamawiasz pierwszy serwer z nowej oferty KS tworzysz konto wysyłają ci ID na email. Później przypominasz sobie hasło i masz konto. Dane z OVH, SYS, KS są całkowicie inne i nic nie pasuje. Zamawiałem wczoraj serwer po 21:00 płacone paypal. Czas oczekiwania to 72H dzisiaj sprawdzam pocztę i serwer gotowy. Mam (NEW KS) i5-2300 ważny do 22.04, jeśli ktoś zainteresowany to PW. - Brak możliwości zmiany właściciela.... Edytowano Marzec 4, 2014 przez SanKen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2014 Kimsufi można opłacać paypalem? Bo u mnie wisi tylko przelew tradycyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ved 1 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2014 (edytowany) Ale gdzie to konto założyć bo ja tam nigdzie nie widze rejestracji :/ Ok juz mam, kurde wszystko po francusku. Edytowano Marzec 4, 2014 przez Ved (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2014 Kimsufi można opłacać paypalem? Tak, nowe KS i chyba SYS, OVH mają możliwość opłacenia zamówienia i przedłużenia poprzez paypal. Niestety minus jest taki iż wszystko co w KS jest to po francusku, zamawianie nowego serwera,zakładanie konta, wszystkie maile które o dnich otrzymujemy itp. Jedynie panel jest po Polsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzy.litery 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) OVH kilka godzin temu przycięło przepustowość z 500 do 200Mbps serwerom z oferty 2011, EG Bez żadnej infromacji Teraz mam serwery po 600zl sztuka ktore maja slabsze paramtery od tych najtanszych sys za 139,99 netto Edytowano Marzec 25, 2014 przez trzy.litery (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 Teraz mam serwery po 600zl sztuka ktore maja slabsze paramtery od tych najtanszych sys za 139,99 netto To normalne działanie w OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2014 Ja mam jeden serwer MG 128G-R 2013 (z limitem 750Mbps) i też mam wrażenie, że transfer jest ucięty do 200Mbps (95th jest lekko poniżej 200Mpbs, a średni jest ok. 100 Mbps, a max. 250Mbps). Coś mi się nie chce wierzyć, aby strona akurat stabilnie generowała taki ruch. Jak sciągałem plik 1Gb z tego serwera, to kilka razy z rzędu ściągał się po ok 20MB/s, dopiero po którymś razie poszedł do nawet 50... no ale na wykresie tego nie pokazało. Więc może mają coś popsute... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Ktoś coś wie odnośnie oferty kimsufi.pl? Na PL wersji widzę jedną konfiguracje, na FR z 5 serwerów do wyboru. Korzystam z laptopa słabego i zastanawiam się czy to strona mi się nie wczytuje czy może zmniejszyli ilość serwerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Pokazują tylko dostępne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Ok dzięki za info Bo ten laptop mało pewny i nie wczytywał nawet całej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Ja widzę to samo na /fr /pl, więc coś Ci nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Wczoraj też mi się coś bugowało z ofertą OVH, dzisiaj już działa normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2014 Zmienili/uprościli ofertę i pewnie /fr/ dostało update pierwsze. W ogóle: kebabowa oferta wróciła, tylko w nieco wyższej cenie i z opłatą instalacyjną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Wcześniej widziałem KS - 4 tylko ale nie wczytywało się nawet zamawianie. Na drugim lapku dzisiaj jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Wiecie może co ile się zmienia oferta budżetówek w kimsufi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2014 Zmiany w ofercie OVH są kompletnie nieprzewidywalne. Zarówno małe jak i duże, chociaż duże czasem na swoim forum ogłaszają z małym wyprzedzeniem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peres.pro 9 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 Dzięki za info, łap plusa. Refreszuje i refreszuje codziennie po kilkanaście razy i nie mogę upolować ks4, ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2014 Dzięki za info, łap plusa. Refreszuje i refreszuje codziennie po kilkanaście razy i nie mogę upolować ks4, ehh Dzisiaj był, tylko że w kanadzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 11, 2014 A ktoś coś wie o IP FO w kimsufi? Bo wg. forum już jest niby już powinno być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2014 A ktoś coś wie o IP FO w kimsufi? Bo wg. forum już jest niby już powinno być. Naprawdę chcą wprowadzić IP FO do kebabów ?? nooo to nieźle, przydałoby się, podrzucisz linka do forum z informacją na ten temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 12, 2014 http://forum.ovh.pl/showthread.php?17194-IP-Failover Piszą coś że na twitterze anulowali to, ale przydałoby się oficjalne info a nie twittowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2014 Wygląda na to, że szykuje się kolejna zmiana w ofercie kimsufi: http://www.kimsufi.com/pl/ W trakcie uzupełniania. Nowe oferty dostępne w kilka godzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2014 Nie. Te same serwery, tylko mniej dostępne. Ten i5 za stówę to fajna maszyna pod www, ale jeszcze nie widziałem go w europejskim DC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 20, 2014 21:58, nadal kilka godzin do nowych ofert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2014 Ja ostatnio widziałem i3 oraz i5 w europie, często je widzę, zazwyczaj z rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach