qrazer 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Witam. Szukam serwera VPS pod większe forum z Panele DirectAdmin, wszelkie propozycje mile widziane Aha potrzebuje dużej wydajności CPU. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Blagamy o zdefiniowanie potrzeb, co rozumiesz przez wydajność CPU, ile transferu, ile RAMu, ile HDD. Strasznie ciężko tak ogólnie coś dać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qrazer 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 OKej, przepraszam A więc tak: HDD: 5GB Miesięczny transfer: 100-150GB CPU: 1,5 - 2 GHz (stała wartość) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 jakie CPU (co teraz masz?) Celeron? Xeon? Jak tak który, to sa kolosalne różnice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qrazer 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Processor NameIntel® Xeon® CPU X3430 @ 2.40GHz Vendor IDGenuineIntel Processor Speed (MHz)717.748 Tak mi pisze w DirectAdminie, czy to znaczy że mam tylko 717 MHz ? A w pakiecie pisało CPU do 1.5 GHz, jak mam to rozumieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 A w pakiecie pisało CPU do 1.5 GHz, jak mam to rozumieć? TO znaczy, że firma Cię "kantuje". Zmień usługodawce który daje to co w ofercie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qrazer 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 TO znaczy, że firma Cię "kantuje". Zmień usługodawce który daje to co w ofercie :-) Tak właśnie zrobię, czekam tylko na Wasze propozycje usługodawcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 STATNET.pl WEBH.pl Ionic.pl W tych wszystkich firmach dostaniesz VPS-a z Panelem (oczywiście za dodatkową opłatą ) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qrazer 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2011 Dzięki za wypowiedzi, ale niestety nie mam usprawnień aby Wam dać plusiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 http://serveradmin.pl/Skonfiguruj-wlasny-VPS_f_68 Hmm, dla mnie wyszło 71 zł netto, jak dla mnie solidna firma Sam skonfiguruj moze i zobacz Pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 tak spojżałem z ciekawości na serveradmin.pl i powalił mnie "Regulamin" i podejście do oszustów klientów w nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Serwery VPS: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=vps Panel DA: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=licencje Chyba jednak lepiej wykupić licencję Lifetime, i masz spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qrazer 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Licencja miesięczna na DA 38 zł jeszcze tak drogo nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Możesz kupić wersję Lifetime, wyjdzie Ci taniej. Zmiana IP w kilka minut, bez konieczności odnowienia licencji za 220 złotych płatne jednorazowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Licencja miesięczna na DA 38 zł jeszcze tak drogo nie widziałem A ja widziałem np. na ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 TO znaczy, że firma Cię "kantuje". Zmień usługodawce który daje to co w ofercie :-) Niekoniecznie to oznacza. Do autora: czy w tej zakładce widzisz tylko jedną taką linijkę czy więcej ? 2x717 = blisko 1500 a to zależy już od konkretnej oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Możesz kupić wersję Lifetime, wyjdzie Ci taniej. Zmiana IP w kilka minut, bez konieczności odnowienia licencji za 220 złotych płatne jednorazowo. Od kiedy support DA zmienia dane licencji w kilka minut ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Od kiedy support DA zmienia dane licencji w kilka minut ? od kiedy możesz sam zmienić system i adres IP w panelu DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2011 Od kiedy support DA zmienia dane licencji w kilka minut ? Nasz support zmienia, mamy taką opcję. Kwestia założenia biletu u nas. Pisałem to już w jakimś tickecie, jeżeli masz takie opcje włączone w panelu u nich oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qrazer 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 A tak się tylko jeszcze zapytam Który panel jest lepszy DA czy CP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2011 A tak się tylko jeszcze zapytam Który panel jest lepszy DA czy CP? To zależy od Ciebie, DA jest bardziej prosty w obsłudze no i duuuuużo tańszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2011 Ilu użytkowników tyle odpowiedzi będzie. Wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji. Ja np. wolę CPanel. DA jest dla mnie mniej intuincyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qrazer 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2011 Rozumiem, dzięki za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2011 Z paneli warty uwagi jest również ISPManager, w wersji lite tylko 12zł http://www.statnet.pl/panel/ispmanager.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qrazer 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2011 Z paneli warty uwagi jest również ISPManager, w wersji lite tylko 12zł http://www.statnet.p...ispmanager.html O serwery VPS w www.statnet.pl ładnie się prezentują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach