Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Witam, Poszukuje telefonu Nokia Mam kilka wymagań zmienncyh więc podziele je na 3 gupy 1. Aparat 5 MPX Wifi Bluetooth 3G MP3 Wyjście na jacka 2,5 lub normalny 3,5 2. to co w 1 ale bez wifi Aparat 5 MPX Bluetooth 3G MP3 Wyjście na jacka 2,5 lub normalny 3,5 3. Aparat 3,2 MPX Wifi Bluetooth 3G MP3 Wyjście na jacka 2,5 lub normalny 3,5 4. to co w 4 ale bez wifi Aparat 3,2 MPX Bluetooth 3G MP3 Wyjście na jacka 2,5 lub normalny 3,5 Do tej pory miałem Nokie 6220 CLASSIC lecz byłą już około 7 razy w serwisie, 2 razy wymieniany wyświetlacz, 2 razy przednia obudowa i raz płyta główna. Wczoraj w niewyjaśnionych okolicznościach pękł wyświetlacz w punkcie Nokia Care krzyknęli 180zł :> a nowe wyświetlacze są po 20-30zł Co polecacie ? Wpadłem na kilka opcji E52 - troszke stary ? C5 6720 - tylko brak wifi ale da sie przeżyć N79 5800 - drogi ? ale ma wszystko tylko że dotyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Nie wiem czy E52 ma wszystkie potrzebne Ci funkcje, ale miałem ten model i szczerze polecam. Urządzenie jest rock solid! Małe, zgrabne, metalowe, idealne... Zamieniłem na BlackBerry tylko ze względu na klawiaturę qwerty i dobrą obsługę maili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Gdyby nie ten aparat hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Malitek, ja bym Ci polecił Nokię N97Mini ma wszystko co wymieniłem w 1grupie tj. aparat 5MPX, Wi-Fi, Bluetooth, Mp3 - Radio, wejście jack 3,5 Jeśli chciałbyś coś tańszego popatrz za nową serią Nokii C np. C6 -> http://www.nokia.pl/produkty/telefony/nokia-c6/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Za droga .. Chce dać 800zł brutto ... Najlepiej mniej. A te "C" smierdzą cos tandeta i plastikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 No niestety cena idzie w parze z jakością... A skoro masz dość spore wymagania to muszisz dołożyć trochę lub zmieniejszyć wymagania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 lub wybrać e52;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 N79 też ma wszystko i jest w dobrej cenie ale to chyba troszke stary telefon i juz lepiej wziasc E52 z gorszym aparatem lecz wytrzymalszym w ogolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Korzystam z E52 i również polecam Świetny telefon, długo trzyma bateria , a prędkość działania w porównaniu do innych fonów z symbianem jest świetna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 może BB8900?? Chodzą właśnie około ~800zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Telefon z serii biznesowej E51 rox ! E52 sux Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Nokia N95 / 8GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Fiercio: jak e52 jest za stara to co dopiero n95 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 Może i jest lekko stara, ale wymagania wszystkie z pierwszej grupy spełnia. Ma i aparat 5mpix (do tego z dosyć dobrym obiektywem), ma w miarę dobre wifi, bluetooth, 3G, MP3, wyjście na jacka normalny 3,5" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2010 e52/e51 mialem okazje testowac i dobry chociaz sam gustuje w Jabłuszkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 e51 ma mniejszą baterię od e52, ale osobiście szczerze polecam e52, miałem 51 potem 52, i jest większy ekranik, i wifik, gps wbudowany, supcio, i bateria naprawdę długo trzyma, dużo gadałem i trzymała tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2010 A tak z ciekawości są telefony z wiekszymi bateriami ? Noki oczywiscie o nowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztof_k 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2010 Z większymi bateriami? czyli większej pojemności od standardowych montowanych razem z nowym urządzeniem? Jeżeli o to pytasz to nie ma (z kilkuset modeli nokii tylko kilka modeli miało różne pojemności baterii ale to było dawno). Oczywiście zdarzają się osoby która zamiast baterii BL-4C wkładają BL-5C która ma troszkę większą pojemność (oraz jest grubsza) ale raczej trzeba je wtedy wciskać na siłę do telefonu :-) Jeżeli chodzi o E52 to polecam jak najbardziej - zapomnisz co to jest ładowarka jeżeli przeczytasz w instrukcji jak ładować :-) dodatkowo darmowa nawigacja w niej jest :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2010 A z której aukcji kupić ? http://allegro.pl/nowa-e52-navi-dwa-kolory-nokia-poland-i1313933769.html http://allegro.pl/wersja-navi-nokia-e52-2gb-uchwyt-i1313658832.html Wolałbym bezpośrednio w Noki ale 200zł więcej płacić ? za co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 Ja posiadam nokie 5800 ^^ i ma wszystkie funkcje jakie wymieniłeś ^^ i w sumie jeszcze się nie rozpadł ;] Fajny wyświetlacz dosyć wytrzymała tylko są jak dla mnie 3 minusy ;] 1- największy to bateria ... nie wiem czy taka badziewna czy ten tel tyle żre,,, 2- dotyk jeżeli dbasz o telefon i nie przeszkadza ci dotyk to nie będziesz miał problemów 3- aparat mógł by być 5 MPX... N97 mini jest fajna ale owszem bardzo droga... Znajomy ma coś podobnego do e52 w sumie dużo się nie różni do 5800... to już zależy kto co lubi ;] Ale muszę przyznać jeżeli chodzi o dotyk w noki to jest bardzo wytrzymały już mam 2 wgniecenia i wszystko działa oraz nic nie pękło ^^ jak to lubi w iphonach zrobić się pajęczynka ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 A z której aukcji kupić ? http://allegro.pl/nowa-e52-navi-dwa-kolory-nokia-poland-i1313933769.html http://allegro.pl/wersja-navi-nokia-e52-2gb-uchwyt-i1313658832.html Wolałbym bezpośrednio w Noki ale 200zł więcej płacić ? za co ? Juz jestesmy w kręgu tylko E52 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 Co sądzicie o E51? Zastanawiam się nad kupnem, trochę czytałem i dobre opinie, jednak kolega mnie zasmucił, że to najgorszy model Nokii - raczej to blef, prawda? Myślę, tez nad W910i - chodzi o dobrą rozdzielczość i w miarę 'biznesową' serię. Kwota 300 PLN. Priorytet: bateria i rozdzielczość, mile widziany slide'r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 (edytowany) raczej to blef, prawda? Mój Tatuś ma E51 od ~ 3 lat, i nie narzeka. Może mu się trafił ciut zły model, chińczyk miał katar itp. chodzi o dobrą rozdzielczość 640x960 px, 326ppi, dot pich 0.077mm Edytowano Listopad 20, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztof_k 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 A z której aukcji kupić ? http://allegro.pl/no...1313933769.html http://allegro.pl/we...1313658832.html Wolałbym bezpośrednio w Noki ale 200zł więcej płacić ? za co ? Dokładnie, w salonie nokii zapłacisz więcej dlatego że salon taki kupuje telefony po często wyższych cenach niż są na allegro (dlaczego tak jest szkoda pisać) Urządzenie z jednej jak i drugiej aukcji jest dokładnie takie samo i z tego co widziałem wyposażenie też, więc zależy tylko od Ciebie która kliknąć. Pamiętaj że BATERII SIĘ NIE FORMATUJE! przeczytaj chociaż część instrukcji dotyczącą części ładowania :-) Co do 5800 to są mało energooszczędne, ale jeżeli "formatowałeś" baterię to też może to mieć wpływ na krótszy czas działania :-) niestety wszyscy sprzedawcy wprowadzają klientów w błąd każąc im ładować 12 godzin przez pierwsze kilka dni. pozdrawiam krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2010 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach