misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Webh leży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 + efuturo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 wygląda na problemy z siecią w efuturo, raz działa, raz nie ~8 minut jakoś trwa tak mniej więcej 16.42 - wstało all Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 W sumie to były dwie przerwy, ale już działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Maja problemy i to od dluzszego czasu ... Po czestotliwosci widac ze problem zaczyna narastac i najwyrazniej narazie nie sa podejmowanie przeciw dzialania . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Witam, tak, to prawda przed chwilką byly male problemy z laczem, ale juz wszystko smiga RUFIK zglaszales gdzies swoje problemy(np. do mnie??) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Witam, tak, to prawda przed chwilką byly male problemy z laczem, ale juz wszystko smiga RUFIK zglaszales gdzies swoje problemy(np. do mnie??) Pozdr. Czesc, dzwonilem do Sebastiana i juz wszytko zostało wyjasnione pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Mieliśmy atak ddos, który zapchał całe nasza łącza dostępowe. Dlatego też wystąpiła krótka przerwa w dostępie do usługi + przez 10-15 minut występowały lossy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Często są wiechy s1 Mam czuły skrypt ajaxowy, który mase "Mysql Gone Away" ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Pracujemy nad rozwiązaniem problemu z "MySQL has gone away" Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morfeusz_2005 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 I to kocham w tym hostingu. Inne wszystko olewają, a webh.pl przykłąda się do pracy. Tak trzymać ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 znów to samo, loss 100%, time puty itp ... i Sebasitan tel. wylaczyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 I znowu jest coś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 potwierdzam Leży Sebastian pewnie w serwerowni zasięgu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Już jest ok, ale ciekawe na jak długo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 wszystko smiga jak by na nowo powstało moje strony się super hiper generuja xD żeby tak zawsze bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 RuFiK, Sebastian pewnie działał by wszystko wróciło do normy, nie wiem czy podczas analizowania i eliminowania skutków awari chciałbyś służyć jako infolinia W takich momentach liczy się czas działania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Czasami to mi się śmiać chcę z tych postów. Serwery/sieć nie działały - owszem, to fakt - potwierdzone nawet przez Sebaka, że był DDoS. Ale posty w stylu - wyłączył telefon są po prostu śmieszne. eFuturo jest firmą zdaje się jednoosobową, do tego strasznie tanią jak na warunki (czasami nawet mam wrażenie, że zbyt tanią...), no i do tego szanowny pan hrabia Rufik oczekuje 24godzinnej priorytetowej hotline specjalnie dla niego dostępnej. Nie wpadłeś na to, że ktoś inny mógł dzwonić w tym czasie i stąd poczta/zajętość? Ewentualnie serwerownie to budynki gdzieś w podziemnych bunkrach - może zasięgu nie było? Jeśli tak bardzo potrzebujesz telefonicznej obsługi klienta na każde zawołanie, to zamów sobie serwer/vpsa w wdc, hostingcenter, ATM... ale to chyba lekko nie ta półka cenowa. Jednym słowem => ile płacisz, tyle wymagasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 @Fiercio to, ze firma ma w nazwie imię i nazwisko, to wcale nie znaczy, że w niej nie są zatrudnieni dodatkowi pracownicy. W eFuturo pracują oprócz mnie 2 osoby, więc nie jest to 1 os. firma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Kolejna awaria ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Coś jakby... - ale mam informację, że już się tym zajmują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Wstało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Wstało... Już dawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Już dawno Mój VPS wstał 2 minuty przed napisaniem postu na WHT, więc nie tak dawno... (był niedostępny od ~18.45 do ~20.20). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2009 Fakt już działa, ale ostatnio webh dużo ma tych problemów.. Mam nadzieje, że bedzie tak jak kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach