Skocz do zawartości
kriss

Ovh rozdaje domeny PL za darmo

Polecane posty

Przyjdzie mnóstwo spamu. Dla każdej domeny 2 maile. Domeny zamówione 23 września już są, tych z 30 września nie ma. Więc lecą po kolei.

Ja nadal czekam na domeny rejestrowane wczoraj. Dzisiaj też 3 rejestrowałem w promocji - ciekawe czy zostaną mi przyznane.

Bo oni robią 1 wielki wałek :huh:

- Zawsze więcej listów 'aktywacyjnych' wyślą :D

Mi to wygląda na to, że jakiś wałek, to chyba ty robisz kom4r: http://forum.ovh.pl/showthread.php?t=8052&page=5 :P

@exa - przekonasz się później. Kto tu wałek robi :huh: Wiem, co i gdzie piszę :D

Po 2-gie - problem nie dotyczy tylko mnie :P

Jak na razie czekam jeszcze na odp. z OVH - bo jeśli zobowiązują się do usunięcia moich danych osobowych, i otrzymam pisemne oświadczenie - to ok. :)

20 .pl jest moje ; )

Tylko jak wchodze na jedną to mam błąd "320 (net::ERR_INVALID_RESPONSE): Nieznany błąd.". Czy wam wchodzi skillservers.pl ? To wina czegoś u mnie czy gdzie indziej?

Nie no mnie OVH, już powala na nogi.

Pierw napisali:

Witam

Wzięli Państwo udział w naszej promocji "100 Domen za darmo" i złożyli Państwo zamówienie/zamówienia

na darmowe domeny. Złożone zamówienie/zamówienia nie przeszły jednak procesu weryfikacji. W związku z

tym prosimy o dokonanie dodatkowej weryfikacji następującymi dokumentami:

- w przypadku zamówienia złożonego na firmę: skan dokumentu nadania NIPu lub REGONu

- w przypadku zamówienia złożonego na osobę prywatną: skan dowodu osobistego z dwóch stron

Proszę przesłać dokumenty za pomocą demo.ovh.pl. JEDYNIE dokumenty przesłane w ten sposób będą rozpatrywane.

Oczekujemy na Państwa odpowiedź w przeciągu następnych 48 godzin.

Zamówienia, dla których nie zostanie przeprowadzona weryfikacja nie zostaną zrealizowane.

A dzisiaj otrzymałem maila:

Witam

W ramach promocji Domeny .pl za 0 PLN złożyli Państwo zamówienia

[...] (numery zamówień).

Zamówienia były realizowane w oparciu o podwójną weryfikację: poprzez kod przesłany wiadomością SMS oraz kod przesłany pocztą tradycyjną. W przypadku złożonych przez Państwa zamówień, nie zostały na czas dopełnione wszystkie założenia promocji dotyczące weryfikacji, dlatego też zamówienia nie zostaną zrealizowane.

List, po 2 dniach dostałem (bodajże 17 września.) - od razu 'wklepałem', a kody wysłane SMS'ami musiałem przed zamówieniem wpisać (chyba jak każdy?)

Sami sobie zaprzeczają :huh:

Czy takie coś jest normalne - w każdej firmie ? :P

baaa kolega to do tej pory listu nie dostał :|

Dają Wam za darmo domeny, a Wy narzekacie. Wiadomo, że list może nie dojść, lub jakiś użytkownik może wydać się "podejrzany", ale na tyle zamówień takie przypadki muszą wystąpić i myślę, że należy docenić te tysiące darmowych domen, a jeżeli ktoś jest tak bardzo nieszczęśliwy, że stracił 15 minut życia na rejestracje domen w ovh.pl, to niech pomyśli, że drugie tyle zajmie mu pisanie postów na wht.

@Jor.pl - nie chodzi o domeny . :) (Bo jak będę chciał to będę mógł sobie kupić :D )

Nic na świecie nie ma za darmo :) - oni dane zbierali i to nieźle. :huh: (Te listy - to po co ?)

Gdyby nie było promocji - to kto chciałby czekać na list - i aktywować konto by czekać na rejestrację opłaconej domeny ?

Do tej pory nie odpisali mi czy usuną moje wszystkie dane :P

#edit:

Czy takie coś jest normalne w OVH ( takie zachowanie? ), widocznie Pan Octave czuje się 'władcą' i że posiada wielką moc:

oles@ovh.net

Domyślnie Re: .pl gratis: i jak ?

> W przyszłości Pan Octave będzie wiedział, jak poprawnie powinno się

pisze jak chce. jak ci sie tobie nie podoba to nie czytaj. to jest

forum gdzie ja jestem moderatorem i ty urzydkownikiem. nie odwrotnie.

http://forum.ovh.pl/showpost.php?p=38965&postcount=12

Skoro koniec, to czemu jest napisane jeszcze o 100 darmowych domenach?

Jak się siedzi na IRCu, to się szybciej wie co się dzieje od zwykłych śmiertelników. :)

Gość RuFiK
>Weryfikacja została zakończona i niestety nie zostały na czas dopełnione wszystkie założenia promocji dotyczące weryfikacji ( poprzez kod przesłany wiadomością SMS oraz kod przesłany pocztą tradycyjną), dlatego też zamówienia nie zostaną zrealizowane.

>

bez sens, a tym bardziej ze nie mam tel. kom :) (chwilowo) :|

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się