Skocz do zawartości
szirok

Nowoczesne Centrum Danych :)

Polecane posty

To po co tyle sprzętu? Do routingu w sieci starczył by jeden serwer. A o tak macie tylko jedno publiczne IP...

To po co tyle sprzętu? Do routingu w sieci starczył by jeden serwer. A o tak macie tylko jedno publiczne IP...

to sie nazywa przerost formy nad trescia :angry:. A tak powaznie chcialem wziac lacze symetryczne pare mbps, z pobliskiej osiedlowki, ktora ma lacze na SAFie, lecz ostatecznie nie bylo chetnych i zostalo chello.

.. a "świstak" siedzi i organizuje routing ;)

tak btw ta rozmowa bardziej zwiazana z humorem tudzież "piaskownica" niż z kolokacją - może by tak przenieś do piaskownicy ? bo myślałem, że poczytam coś o nowym data center ;P

a to u mnie stara fotka okolo 1 roku ma ... jak nie wiecej slaba troche jakosc ale ten PC dzialal i dziala jeszcze

7a09ed656531c89f.jpg

Troche slaba jakosc .... Owy PC jest jako jeden z nielicznych "serwerow" jak sie mi bateria podteguja w aparacie to dam wam wiecej fotek (:

Widzieliśmy już jakieś gryzonie, teraz kota, ciekawe co jeszcze zobaczymy w super serwerowniach ;)

nic nie będzie juz nic! A wtedy, gdy już nic nie bedzie przyleci UFO i bedzi ejeszcze wieksze nic niz bylo wczesniej!

:]

Ufo jak ufo... ale jak przyjdzie do tej serwerowni Kononowicz to juz wtedy w ogole... "nie bedzie niczego" ;)

Gość

kurde nazwa.pl i ich zabawkowe DC wymięka przy takich screenach : )

btw.!!!! WWW.NAZWA.PL - nowy layout! WOOOOOW aż się posikałem! hehe

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się