beloved 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 (edytowany) Proszę o polecenie i opinie o kontach reseller posiadających dodatkowo skrypt do rozliczania się z klientami. (Automatyczne wysyłanie faktur mailem, automatyczne powiadomianie o kończącej się ważności konta.) Takie rozwiązanie ma np. Kei.pl - ale za taki skrypt trzeba dodatkowo płacić. Hostgator.com - w cenie resellera ma WHMCS or WHM AutoPilot Client Management / Billing software. Nie wiem, czy jest to po polsku. Najlepiej gdyby miały też CPanel lub podobny z możliwością automatycznej instalacji skryptów np. Joomla, Wordpress itp. Dziękuję. Edytowano Styczeń 5, 2016 przez beloved (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 www.whmcs.com etc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 www.whmcs.com etc Misiu kolorowy, on chyba szuka usługi z panelem bilingowym nie samego panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Misiu złoty, dzięki! Ledwo wstałem to nie przetrawiłem do końca postu i sądziłem, że szuka tylko panelu. Cóż, sądzę, że najlepszym wyjściem byłoby skorzystanie z wymienionych przez niego hostingów. Ewentualnie może grzecznie poprosić jakiegoś usługodawcę stąd, który mu to postawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Albo napisać/zlecić napisanie takiego skryptu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Albo napisać/zlecić napisanie takiego skryptu . Nieopłacalne jeżeli to ba być tylko reseller. Lepiej zainwestować w licencję lub skorzystać z opensourceowych rozwiązań i ewentualnie zlecić dopisanie modułów niż całego systemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KerbenII 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2016 Na licencji OpenSource: http://www.vhcs.net/index-2.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2016 Na licencji OpenSource: http://www.vhcs.net/index-2.html Swietny ostatnie wydanie 16 lat temu... przespij sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KerbenII 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2016 (edytowany) Swietny ostatnie wydanie 16 lat temu... przespij sie... Ostatnie oficjalne wydanie 16 lat temu, ale wykorzystywany z powodzeniem do dzisiaj :-) EDIT:Co do automatycznej instalacji skryptów: Softaculous - 55 skryptów w licencji darmowej, 154 w płatnej (24 dolców na rok) Edytowano Styczeń 21, 2016 przez KerbenII (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KerbenII 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2016 Nie mogę edytować więc tworzę nowy post: Softaculous ma w wersji płatnej 384 skrypty, a nie jak wcześniej podałem 154. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach