BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 (edytowany) Witam mam mały problemik nie wiem co wybrać tyle tego że można oczopląsu dostać który telefonik według was jest godny zaufania? do wyboru mam : iPhone 3Gs 8GB HTC HD2 HTC Desire HD Motorola DEFY Nokia N8 Samsung GalaxyS SonyEricssonXperiaX10 Edytowano Marzec 8, 2011 przez BarMleczny (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 (edytowany) Wybrałbym iP 3GS. Edytowano Marzec 8, 2011 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 Oczywiście jedynie HTC Desire HD iPhone tak ale jakbyś 4 miał do wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fod 7 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 HTC Desire HD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2011 No IP4 jest jeszcze za drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Już lepiej bierz tego Galaxy S. Lepsza tandetna obudowa, niż coś, na co producent położył totalną laskę, jeśli chodzi o wyświetlacz, mam tu na myśli w/w Desire HD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Ja polecam SGSa z froyo. Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 No właśnie i tu jest problem bo wszystkie mi się podobają prócz sony ericsson jednak chyba bardziej skłaniam się ku IPhone 3GS ale sam jeszcze nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Dopłać do iP4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 (edytowany) Nie licząc paru ficzerów, wydajność podobna do IP3gs, za sprawą konieczności generowania większej rozdzielczości. Edytowano Marzec 9, 2011 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Nie licząc paru ficzerów, wydajność podobna do IP3gs, za sprawą konieczności generowania większej rozdzielczości. A co to, PC, że tak liczysz wydajność + Jakość ekranu + Lepszy aparat + Lepsza konstrukcja To są ważne parametry a nie wyniki GPU, które i tak są lepsze od 3Gs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał96 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Ja bym polecił HTC HD2 lub jesli chcesz cos zgrabniejszego chcesz to Soniaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka 57 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Ja wybrałabym HTC HD2 naprawdę super telefon, miałam, więc wiem coś na ten temat A jak sobie zrobisz flash na Androida, no to wtedy jest suuuuuuuper.............. Obecnie mam HTC7 Trophy może nie jest tak dobry jak w/w, ale spełnia moje główne wymaganie - jest mniejszy od poprzednika i jak dla mnie lepiej trzyma się w dłoni A zanim wybrałam HTC7 Trophy myślałam o Motorola Defy, ale się rozmyśliłam, bo Trophy jest poprostu śliczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 iP 3Gs ale nie 8GB a co najmniej 16GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Zależy na co komu iPhone :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Mi 16GB nie starczało parę filmów i jedna strona gier i trochę użytecznych programów. Jak iP to co najmniej 16GB jak nie chcesz tylko z niego dzwonić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Bez przesady nie każdy wykorzystuje tak jak Ty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Jak iP to co najmniej 16GB jak nie chcesz tylko z niego dzwonić Dlatego to napisałem ;p Ale osobiście wolałem sprzedać iPeka i kupić netbooka Asusa i Soniacza typu Walkman aka Cegła bo z iPhonem miałem strach na rowerze latać a praktycznie mp3 w telefonie mi wystarcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 8GB to nadto a 16GB to lekka przesada Wybrałem dwa telefony które mi się podobają Iphone 3GS vs HTC Desire HD ale czytałem dużo recenzji na temat HTC Desire HD i tam jest ponoć bardzo słaby wyświetlacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 (edytowany) czytałem dużo recenzji na temat HTC Desire HD i tam jest ponoć bardzo słaby wyświetlacz Do tego stopnia, że stracił u mnie jakiekolwiek szanse, kiedy wybierałem teoretycznie telefon dla siebie, a szkoda, bo wykonany jest fajnie, no ale cóż, producent głupi to użytkownik nie może płakać, tylko powinien omijać syf szerokim łukiem. Edytowano Marzec 9, 2011 przez ^^KaMaZZ~.^ (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 Bierz iPhona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2011 no i chyba decyzja padnie na iphone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 Hio Nie wiem czemu to zrobiłem ale siedziałem w salonie bite 2 godziny i im trułem dupę (porównywałem te dwa telefony) HTC Desire HD vs Iphone 3GS faktycznie HTC ma troszkę słabszy wyświetlacz ale jakość zdjęć i szybkość uruchamiania się oraz szybkie ładowanie stron www to coś pięknego Iphone 3GS dla mnie zamulał wczytywanie stron słabe brak obsługi flash ale za to ma lepszy wyświetlacz no i wspaniale odtwarza muzykę. No oglądałem jeszcze Iphone 4 SUPER TELEFON !!!! wymiata wszystko jakość szybkość jednym słowem rewelacja. Jednak jest on znacznie droższy od wyżej przedstawionych telefonów No ale podsumowując wybrałem HTC Desire HD ze względu na jego szybkość oraz na wygodę przeglądania stron www znając życie to za jakiś czas i to go sprzedam i trochę dołożę do Iphone 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Change 2 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 Szkoda że wyeliminowałeś samsung galaxy s - bo wg mnie jest to najlepszy z tych telefonów Szczególnie że przebija jakościowo wyświetlacz nawet IP4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2011 Szczególnie że przebija jakościowo wyświetlacz nawet IP4 Taa a świstak siedzi i zawija je w te sreberka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach