GyniO 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Witam, wiem wiem jestem od dłuższego czasu na forum, ale kompletnie nie wiem co sądzić po firmach, które się tutaj promują. Nie wszystkie firmy testowałem(bo to nie możliwe - nie wyrobił bym się), ale poszukuje hostingu z prawdziwego zdarzenia!! (około 500-600zł rocznie) 50-100GB transferu miesiąc 2-5GB dysku DA(najlepiej) stawiam na stabilność i jeszcze raz stabilność!!(chce tam postawić stronę główną progamela.net(logowanie do gry) i forum IPB forum.progamela.net) PHP5 itd.. zastanawiałem się nad kei.pl, ale oni nie posiadają tam transferu powyżej 50GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 to napisz do nich to może coś ci zaproponują ew. iq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 O taki duży transfer przy takim budżecie będzie dosyć ciężko. Jeśli mówimy oczywiście o firmach, jak to nazwałeś, z prawdziwego zdarzenia, którym nie straszne będzie zagwarantowanie odpowiedniego poziomu bezawaryjności usługi. Z takich firm, to może dhosting (Enterprise), kei (system Luna), iq (Advanced). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Ja mogę polecić http://linuxpl.com Za 427 zł otrzymasz 20 GB pojemoności i 160 GB transferu. Za 231 zł otrzymasz 10 GB pojemoności i 90 GB transferu. Ten hosting oferuje: darmowy SSH w ramach konta oraz panel Direct Admin. Do obu pakietów domena .pl lub .eu gratis. Jeżeli się zdecydujesz jako polecającego możesz wpisać: kermit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Hosting z prawdziwego zdarzenia to może i da radę znaleźć.. ale Ty musisz mieć też fundusze z prawdziwego zdarzenia ; ) podnieś go do tak około 800-1000zł i zapukaj do IQ.pl/dhosting.pl ...no a pod nosem masz Lunę w KEI.. to też jest z prawdziwego zdarzenia : ) EDIT: Ooo Fiercio to samo prawie napisał heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
c_tom 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 z czystym sumieniem mogę Ci polecić prohost.pl dobry hosting i rewelacyjna obsługa klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Witam, wiem wiem jestem od dłuższego czasu na forum, ale kompletnie nie wiem co sądzić po firmach, które się tutaj promują. Nie wszystkie firmy testowałem(bo to nie możliwe - nie wyrobił bym się), ale poszukuje hostingu z prawdziwego zdarzenia!! (około 500-600zł rocznie) 50-100GB transferu miesiąc 2-5GB dysku DA(najlepiej) stawiam na stabilność i jeszcze raz stabilność!!(chce tam postawić stronę główną progamela.net(logowanie do gry) i forum IPB forum.progamela.net) PHP5 itd.. zastanawiałem się nad kei.pl, ale oni nie posiadają tam transferu powyżej 50GB. Zapraszamy do nas tanie konta FTP z możliwością hostingu stron www bez limitu transferu danych oczywiście Direct Admin w standardzie zapraszamy !!! FreeCast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Freecast: za wysokie progi dla Ciebie jak na wymagania autora tematu;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Freecast 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Freecast: za wysokie progi dla Ciebie jak na wymagania autora tematu;-) nie sadze aby to byly za wysokie wymagania trzeba spróbować a dopiero oceniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 u Ciebie na stronie nawet nie ma jako takiej oferty serwerów www. Tutaj raczej szukany jest hosting PREMIUM dobrze znanej firmy, z dobrym supportem i z uznaną marką na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 nie sadze aby to byly za wysokie wymagania trzeba spróbować a dopiero oceniać Świadczenie hostingu na najtańszym, budżetowym wręcz serwerze w OVH, jakim jest kimsufi, powinno mówić samo za siebie. Tym bardziej, że freecast jest taki "profesjonalny", że nawet o customizowanego revDNS nie chciało im się postarać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Zapraszamy do nas tanie konta FTP z możliwością hostingu stron www bez limitu transferu danych oczywiście Direct Admin w standardzie zapraszamy !!! FreeCast Jesteście nową firmą "świeżą" nie będę inwestował w taką firmę. Freecast: za wysokie progi dla Ciebie jak na wymagania autora tematu;-) Racja. Poczekam jeszcze sobie powiedźmy do poniedziałku... Zobaczę czy da się uzbierać jeszcze troszkę kasy.. Ewentualnie zostanie mi mój serwer dedykowany..(choć nie byłoby to zbyt dobrym rozwiązaniem bo jak serwer padł to padłoby wszystko ;p) Rozmyślam nad prohost.pl(choć regulamin nie po drodze), kei.pl(przeczytam regulamin i skontaktuje się z pomocą w sprawie lepszej oferty) IQ.pl dhosting.pl Jestem otwarty na inne ciekawe oferty, które można śmiało porównać w wyżej wymienionymi "normami" ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Przecież wasze forum jest na VPSie w webh.pl - coś nie halo z tym serwerem jest czy nie potraficie siebie poradzić z administracją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Ich serwis jest na s2 ;-) czyli na hostingu współdzielonym :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 No to zdecydowanie NQ.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Już 2 osoba pisze mi na PM z ofertą.. Ja nie chce ofert via PM, tylko oferty tutaj na forum. Piszecie na PM bo się boicie, że zostaniecie wyśmiani(że nie podlegacie normom) ? Nie kumam ;/ Tylko ten temat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil01 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 GyniO jakbym ja miał przedstawiać jakąś ofertę Tobie i wyskoczyłbyś z takim "hasełkiem" jak teraz to uwierz nie wypowiedziałbym się w tym temacie. Jak można narzekać, że ktoś Ci przesyła ofertę... ? To jest tylko moje zdanie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Witaj, jeśli wystarczy dolna granica Twoich wymagań proponuję pakiet Max z naszej oferty: http://ionic.pl/hosts.htm Oczywiście traffic można dokupić, cena ustalana jest indywidualnie biorąc pod uwagę zużycie oraz posiadany pakiet. Pzdr PN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
traqo 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 Czy jest coś lepszego od home.pl.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2009 ja bym Ci polecił vipower.pl Korzystam i jestem bardzo zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach