www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Witam wszystkich ! Jako, że mamy wakacje to pomyślałem, że rozdamy trochę miejsca na naszych dyskach i trochę łącza w szarej 10-go lipca (24:00) spośród osób które zgłoszą chęć w tym temacie rozdamy drogą losowania, następujące usługi na okres 6 miesięcy: 3 konta SIMPLE: 1GB/10GB, Direct Admin PL 10 kont MINIMUM 512MB/3GB, Direct Admin PL Dla zainteresowanych phpinfo(): 4 5 6 Info nt. CPU: Limity CPU Parametry takie jak bazy sql, domeny, konta ftp email są nieograniczone - (oczywiście dużą rolę odgrywa quota:) ) Właścicielem serwisu IONIC.pl jest firma: Najdmen Paweł Najdek Siedziba firmy: 30-102 Kraków, ul. Ujejskiego 6/11 NIP:632-184-82-34 REGON: 120702060 tel.:+48 664 266 554, +48 602 209 197 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 To może ja pierwszy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 no to ja bede drugi, również zgłaszam sie do losowania ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chudy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Tez sie zglaszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Trzeci. / - Czwarty - Chudy byłeś szybszy... Shk zgłasza się do losowania B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Również się zgłaszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulf 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Także jestem chętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 a co mi tam, zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 chętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 9 chętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 No to i ja Taki dłuższy okres testowy się przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz210 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 To ja też się zgłaszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 6-mc test...mniam poprosze one SIMPLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 zgłaszam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Ja też jestem chętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Ja też bym reflektował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Także wyrażam chęć brania udziału:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Może i ja spróbuje Może i ja spróbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 również :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pavobe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Zgłaszam chęć. Małe konto nigdy puste stać nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 co mi szkodzi a jakie ceny są by odnowić konto na kolejne pół roku ? :)jakieś super dla szczęściarza czy wg cennika ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 a jakie ceny są by odnowić konto na kolejne pół roku ? :)jakieś super dla szczęściarza czy wg cennika ;> Hehe - muszę Cię zmartwić wg cennika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddluk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Również się zgłaszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2009 Też spróbuję szczęścia, może kiedyś się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach