SanKen 63 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 Witam szukam VPS oferty o parametrach Procesor do 2.6ghz Dysk twardy :max 10gb Pamięć ram :max 512mb Transfer: najlepiej bez limitu,ale min 300gb mies System operacyjny Debian Lenny 5.0 aktualnie posiadam Dysk twardy: 10 GB Pamięć: 256 (max 512) MB Transfer: 100 GB / miesiąc System operacyjny: Debian Lenny 5.0 Disk 978 MB 10 GB Memory 261 MB 512 MB Traffic 3.65 GB 100 GB LTraffic 3.55 GB CPU0 speed 2.5GHz jak ktoś zna jakieś dobre oferty proszę pisać a i serwer najlepiej w Polsce aktualny jest w Toruniu i miesięczny koszt to 43zł tylko ze transfer mnie dobija mało jak na moja potrzebę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 cpu do 2.6ghz, minimum 300GB transfer, PL i 70zł/miesiąc, ciężko będzie Do niektórych dedyków pare razy droższych dodają taką ilość transferu Budgetvps.pl Large mieściłby się w cenie ale ma 200GB transferu. Wybierając BudgetVPS.pl Custom aby otrzymać Twoje parametry trzeba zapłacić 92.23zł miesięcznie i to jest chyba najtańsza oferta przy tych parametrach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 Witam, Zapraszam na http://statnet.pl Proponuję http://statnet.pl/vps/root-vps-m.html, co prawda transferu jest 200GB, jednak jeżeli zdecyduje się Pan na ofertę Xen w Niemczech mogę 100GB transferu dorzucić w promocyjnej cenie. Zapraszam na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2009 Logout.pl - przy tych parametrach 83 PLN, jednakże możemy zejść z ceny do 70 PLN - szczegóły na tom(at)logout.pl pozdrawiam, Tom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Logout.pl - przy tych parametrach 83 PLN, jednakże możemy zejść z ceny do 70 PLN - szczegóły na tom(at)logout.pl pozdrawiam, Tom Dobra oferta,ale taki transfer mi tez nie starczy w 1 dzień zżeram 12GB,wiec jedynie co mnie ratuje to bez limitu,ma może ktoś jakieś oferty z OVH własny dedyk najlepiej w polsce lub na terenie niemiec potrzebuje tylko FTP max 5GB 512MB ram i nielimitowany transfer jak ktos ma dedyka któremu brakuje to moge sie razem dokładac nie interesuje mnie oferta w francji no chyba ze prawie za darmo max 40zł Na koncie bedzie stał serwer cs min 32slot... jak ktos chcetny prosze pisac Logout.pl - a u was nie da rady wykupic bez limitu transferu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 ma może ktoś jakieś oferty z OVH własny dedyk najlepiej w polsce lub na terenie niemiec nie interesuje mnie oferta w francji A niby ovh gdzie jest? Mówisz o ovh, ale to, że mają też stronkę w polskiej wersji nie znaczy, że mają serwerki w PL tak to jest, gdy się chce kombinować zamiast kupić w normalnej firmie hostingowej gier serwer tam przynajmniej muszą Ci zagwarantować działanie, o transfer się nie musisz martwić Logout.pl - a u was nie da rady wykupic bez limitu transferu ? Raczej da rady ale taniej Ci wyjdzie kupić publiczny 32 slotowy za cenę 3-4zł/slot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 No niby tak ale nie ma takiego czegos ze kupisz tanio to będzie kupisz tani to ping kupisz drogi to będzie lagowac za dużo na 1 maszynie tym przykładem jest np. gameserv serwer niby ok bo ping po 40 a jak wejdzie z 10 osób to tragedia a kto chce płacić za slot 11 zł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 No niby tak ale nie ma takiego czegos ze kupisz tanio to będzie kupisz tani to ping kupisz drogi to będzie lagowac za dużo na 1 maszynie tym przykładem jest np. gameserv serwer niby ok bo ping po 40 a jak wejdzie z 10 osób to tragedia a kto chce płacić za slot 11 zł ? o.0 Nie łapię, możesz pododawać przecinki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2009 Albo jakość, albo cena, życie to nie bajka Disneya, może niedługo wszystko będzie za darmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Logout.pl - a u was nie da rady wykupic bez limitu transferu ? Bez limitu to niestety nie ale poniżej jest oferta z limitem 300G/mies http://logout.pl/?show=serwery_dla_graczy Pozdrawiam, Tom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach