Skocz do zawartości


 

Zdjęcie

Ovh down?

Ovh down?

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
148 odpowiedzi na ten temat

Ovh down?

#41 vps

vps

    Często na forum

  • Użytkownicy
  • 52 postów
  • Skąd:IE
  • Firma:Niebawem
  • Imię:Krzysiek

Napisany 24 lipiec 2010 - 19:56

http://i29.tinypic.com/ou87py.jpg

#42 mario1973

mario1973

    Często na forum

  • Użytkownicy
  • 68 postów

Napisany 24 lipiec 2010 - 20:01

http://i29.tinypic.c...u87py.jpg<br />


To wygląda piknie. Jak po jakimś kataklizmie.

M

#43 VIPserv.org

VIPserv.org

    Stały użytkownik

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 193 postów

Napisany 24 lipiec 2010 - 20:07

czas trwania awarii ovh: 20:20 - 21:02

#44 vps

vps

    Często na forum

  • Użytkownicy
  • 52 postów
  • Skąd:IE
  • Firma:Niebawem
  • Imię:Krzysiek

Napisany 24 lipiec 2010 - 20:15

czas trwania awarii ovh: 20:20 - 21:02


raczej: 20:20 - 21:13

#45 bartek1234

bartek1234

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • 21 postów

Napisany 24 lipiec 2010 - 20:17

u mnie przed chwilką kilka razy jakby przestało działać na 30-50 sekund, u was też?

#46 vps

vps

    Często na forum

  • Użytkownicy
  • 52 postów
  • Skąd:IE
  • Firma:Niebawem
  • Imię:Krzysiek

Napisany 24 lipiec 2010 - 20:19

u mnie przed chwilką kilka razy jakby przestało działać na 30-50 sekund, u was też?


Też.

#47 bartek1234

bartek1234

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • 21 postów

Napisany 24 lipiec 2010 - 20:39

u mnie znowu down

#48 patryk

patryk

    og. carpe diem.

  • WHT Pro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2089 postów
  • Skąd:Wwa

Napisany 24 lipiec 2010 - 20:43

Z TP połączenie leży, w ogóle trasa jakby nierozgłoszona, przez PLIX leci poprawnie od jakieś godziny. Dajcie im jeszcze czas, bo to widać naprawdę coś sporego.

#49 omegasc

omegasc

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • 0 postów
  • Firma:Omega

Napisany 24 lipiec 2010 - 20:43

U mnie też znów Host is down cały host-dell mi leży :)

#50 bartek1234

bartek1234

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • 21 postów

Napisany 24 lipiec 2010 - 20:45

dziwne, z proxy w DE działa, z neo w PL nie działa (podobnie było chyba podczas wczorajszego padu)

#51 Gość_N3T5kY_*

Gość_N3T5kY_*
  • Goście

Napisany 24 lipiec 2010 - 20:57

Wczorajszy pad był związany z czymś innym.

#52 omegasc

omegasc

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • 0 postów
  • Firma:Omega

Napisany 24 lipiec 2010 - 20:57

Serwer proxy na szybko pomaga.

#53 bartek1234

bartek1234

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • 21 postów

Napisany 24 lipiec 2010 - 21:00

dzisiaj na początku nie śmigało z proxy zagranicznego, a teraz śmiga - z ciekawości pytam ekspertów, co to może znaczyć?

#54 cezary188

cezary188

    Stały użytkownik

  • WHT Pro
  • PipPipPipPipPip
  • 302 postów

Napisany 24 lipiec 2010 - 21:00

Cos jest na trasie z polska testując strony ovh z tego serwera znajdującego sie w usa http://www.domaintools.com/ wszystko działa ok a od nas nie

#55 omegasc

omegasc

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • 0 postów
  • Firma:Omega

Napisany 24 lipiec 2010 - 21:04

Od wszystkich dostawców internetu można się połączyć z serwerami tylko nie z łącz TP-SA ? kto mi to wytłumaczy.

#56 bartek1234

bartek1234

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • 21 postów

Napisany 24 lipiec 2010 - 21:06

czyli tak jak w piątek ;) czyżby w przeciągu 2h dwie niezależne od siebie awarie?

wcześniej leżała Europa, a teraz tylko Polska?

#57 omegasc

omegasc

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • 0 postów
  • Firma:Omega

Napisany 24 lipiec 2010 - 21:08

Koniec awarii wszystko działa

#58 karol508

karol508

    Nowy użytkownik

  • Użytkownicy
  • 11 postów
  • Skąd:Warszawa

Napisany 24 lipiec 2010 - 21:09

Nie na długo, łącze wciąż jest niestabilne...

#59 HacKedByX*Team

HacKedByX*Team

    Czasami na forum

  • Użytkownicy
  • 33 postów
  • Firma:Brak
  • Imię:Michał

Napisany 24 lipiec 2010 - 21:12

Nie wszędzie działa, na neostradzie nadal penisem wieje a z proxy i tora działa
Nie dość że płacę za 1mbit jak za 8mbit w netii to jeszcze takie jaja robią

#60 hemi

hemi

    Regularny użytkownik

  • Użytkownicy
  • 81 postów
  • Skąd:Elbląg
  • Imię:Marcin
  • Nazwisko:Jaworski

Napisany 24 lipiec 2010 - 21:12

A jednak nie...
http://img651.images...weathermap1.png





0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników