alien 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 wedlug twego zyczenia. we freebsd masz /usr/ports co w linuxiechyba nie wystepuje. Nie chcialem juz pisac o portach i tym, ze tez nie jest to taki wyjatek. Bo wyszedlby referat, ale czulem, ze o tym wspomnisz, a skoro juz przywolales... To sprawdz Gentoo Linux. Mnie osobiscie idea kompilacji wszystkiego jak leci nie przekonuje (wole kompilowac tylko to co potrzebuje), ale wiadomo, ze gusta sa rozne. I w tym przypadku Linux zaspokaja rowniez i te. Scisle rzecz ujmujac Linux to przeciez tylko kernel. W przypadku calej reszty dodatkow, znalazlo sie juz mnostwo pasjonatow, ktorzy na rozne sposoby rozne rzeczy probowali robic. Czasem z wiekszym powodzeniem i z wieksza aprobata mas, czasem z mniejszym. Takze dla kazdego cos milego ;-). Dla mnie to dyskusja o wyzszosci Swiat Bozego Narodzenia nad swietami Wielkiej Nocy. Dlatego dla mnie EOT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 Dla mnie to dyskusja o wyzszosci Swiat Bozego Narodzenia nad swietami Wielkiej Nocy.Dlatego dla mnie EOT Że też nikt wcześniej na to nie wpadł Przecież to jest normalne. Jeden ma przekonanie do tego, drugi do innego... Istny temat rzeka... różniący się jednie doświadczeniem oraz znajomością danej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hihi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2007 prawda. ale linux dlamnie jest ble i koniec. nie zainwestowal bym w linuxa ani zlotowki, choc idee linuxa bardziej popieram niz idee windowsa. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 to Windows ma jakąś ideę? : )))PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 idea Windowsa jest taka, żeby Billowi G. napchać więcej kasy do kieszeni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 Taa, popieram :X Bill się teraz zdenerował bo stracił pozycje najbogatszego na świecie i najnowszy winshit będzie kosztował dużo by dać billowi przewagę :] ----- Admin daj bana na *.microsoft com bo jeszcze nas shackują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2007 Taa, popieram :X Bill się teraz zdenerował bo stracił pozycje najbogatszego na świecie i najnowszy winshit będzie kosztował dużo by dać billowi przewagę :] ----- Admin daj bana na *.microsoft com bo jeszcze nas shackują Bo przeznaczył ponad 30 mld na swoją fundację. Jak masz jakieś kompleksy to zachowaj je dla siebie, jak osiągniesz tyle co on, to wtedy pisz takie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach