ogamer 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 Witam, Szukam tłumaczenia do WHMCS (http://www.whmcs.com), może ktoś z tu obecnych takowe posiada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 Trzeba samemu tłumaczyć :/ Polskim dysponują neteasy.pl http://neteasy.pl/whmcs/ . Napisz do nich to może Ci odsprzedadzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ogamer 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 Trzeba samemu tłumaczyć :/ Polskim dysponują neteasy.pl http://neteasy.pl/whmcs/ . Napisz do nich to może Ci odsprzedadzą Dzieki za namiary, jeszcze poszukam.... Jak nie znajde to zaczne tlumaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datanet 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2007 przetłumaczyłem sobie, info na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 Trochę wody upłynęło Mógłby ktoś udostępnić, o ile już ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 Mi również przydało by się spolszczenie, jeżeli ktoś posiada takowe prosiłbym o kontakt. Jeżeli jest udane jestem w stanie zapłacić. Wystarczy mi wyłącznie od strony klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 myślę, że najlepiej będzie jeśli osoba posiadająca pełne spolszczenie pochwali się bezpośrednio w tym temacie. Sam też jestem zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 albo zróbcie zrzutkę na tłumacza : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 Ok, ja będę miał dzięki uprzejmości X (nie wiem czy chce abym go ujawnił ), jak dokończę tłumaczenie to Wam udostępnię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 Wystarczy mi wyłącznie od strony klienta. heh, bo tylko klient jest spolszczony, nie da się PA spolszczyć nie wiem czy chce abym go ujawnił Chyba mowa o mnie btw: przypadkiem mam domenę whmcs.pl, można by było zrobić polski support do tego tłumaczenia, skiny, moduły... Jeżeli ktoś ma więcej czasu i odrobinę chęci proszę o kontakt to coś zrobimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Kto da lang, mogę przetłumaczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2008 Kto da lang, mogę przetłumaczyć... Proszę.... http://elite-sqad.eu/Lang.rar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bledny_rycerz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2008 Ja aktualnie tłumaczę. Demo pod adresem http://glowapcrepair.com/whmcs Plik http://glowapcrepair.com/whmcs/lang/Polski.txt UTF-8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reci@n 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Również posiadam Polski Lang do WHMCS. Sczegóły na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 A ja też mam I zapraszam zainteresowanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Witam. Tez mam tlumaczenie... Apropo dzieki najdmen... Jak wchodze jako klient jest wszystko git czyli po Polsku Ale jest male ale mianowicie jak wejde na administratora to tam jakies chinskie czy tam arabskie znaki... Nawet nie moglem dojsc gdzie sie jezyk zmienia... W sumie z tego co doszedlem po plikach to w pliku /admin/javascript/menu.js mam arabskie znaki czyli pewnie nie ma funkcji zmiany jezyka... Ma ktos moze link chociazby do angielskiego panelu admina? tzn do plikow aby pobrac i podmienic Google przeszukalem i nic... Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Zaloguj sie do Panelu Klienta WHMCS (www.whmcs.com) i pobierz sobie ten skrypt od nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 no zalogowalem sie tym adresem email demo@whmcs.com (rejestracji jakiejs nie widzialem) i nie ma tam nic do sciagania... A dodam ze poprzednio sciagalem z 2 zrodel roznych i w obydwu mam arabski... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2008 Przepraszam, ale czy Ty kupiłeś ten skrypt? Jeżeli go kupiłeś to masz dostęp do Panelu klienta i możesz go sobie pobrać tylko i wyłącznie z jednego źródła, od WHMCS To że na innych p2p czy warezach masz jakieś arabskie znaczki to już Twój problem Wejdź na www.whmcs.pl i tu masz formularz zamówienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka 57 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2008 Czy moglby ktos odswiezyc linki do spolszczenia whmcs. Konkretnie chodzi o mozliwosc uzycia polskiej czcionki. Z gory bardzo dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2008 no zalogowalem sie tym adresem email demo@whmcs.com (rejestracji jakiejs nie widzialem) i nie ma tam nic do sciagania... A dodam ze poprzednio sciagalem z 2 zrodel roznych i w obydwu mam arabski... Niezły agent jesteś W którym sklepie kupiłeś skrypt, peb.pl czy torrenty.org ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2008 W którym sklepie kupiłeś skrypt, peb.pl czy torrenty.org ? Tam chyba tego nie ma jest tylko na yagbu.net i portaliz.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2008 Wersja nulled? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Wersja nulled? Pewnie tak, z tłumaczniem na arabski A tak pozatym to też mogę zaoferować spolszczenie do WHMCS, wesja 3.7x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arturros 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2008 Spolszczenia WHMCS są ogólno dostępne, wystarczy ruszyć głową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach