Paul 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2007 Poszukuję konta o poniższych paramterach: Pojemność - 500MB Transfer - 5GB (miesięcznie) Ilość maili - min. 10 Ilość domen - m.in. 5 Ilość baz danych - min. 5 Co najważniejsze możliwość php4 i 5 oraz sql 4 i 5 Zalezy mi aby pingi do serwera nie przekraczały 50-60ms. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 MasterNet.pl prohost.pl Te dwie powyższe firmy polecam Pierwsza firma spełnia by prawie wszystkie moje oczekiwania gdyby nie brak sql 4 nie mówiac o 5. Natomiast druga w moich oczach dyskwalifikuje panel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Co najważniejsze możliwość php4 i 5 oraz sql 4 i 5 Gdyby nie wymóg mysql4, to zaprosiłbym do nas (ze szczególnym uwzględnieniem promocji z mojej sygnaturki). Mamy php4, php5 i mysql5. Raczej ciężko będzie znaleźć hosting z mysql4 i mysql5 jednocześnie. Napewno jest to niezbędne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Prohost.PL serwery w Polsce więc pingi będą niskie Link w mojej stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Prohost.PL serwery w Polsce więc pingi będą niskie Link w mojej stopce A przeczytales w ogole pierwszy post? Czy tylko sobie spamujesz 'Prohost', 'Prohost'? btw: ...na czym stanelo z ukrytymi REFID'ami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Gdyby nie wymóg mysql4, to zaprosiłbym do nas (ze szczególnym uwzględnieniem promocji z mojej sygnaturki). Mamy php4, php5 i mysql5. Raczej ciężko będzie znaleźć hosting z mysql4 i mysql5 jednocześnie. Napewno jest to niezbędne? Nie, nie musi być jednocześnie mysql 4 i 5. Ale jeśli jest jeden mysql to wolę aby by to była wersja 4. Więc po prostu php4 i 5, mysql 4. Prohost.PL serwery w Polsce więc pingi będą niskie Link w mojej stopce Prohost.pl w moich oczach dyskwalifikuje panel ... Pisałem już o MasterNet który właśnie testowałem, muszę powiedzieć dobry hosting ale mają troszkę stare wersje softu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 w neteasy.pl mogą ci "zamówienie" włączyć mysql 4 :> Ja tak mam w jednej domenie ^ ;] Możesz skorzystać z kodu który daje 15% taniej za konto: promo15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 jarek, czytałeś wymagania moje co do wielkości i transferu ?? Neteasy.pl ma tylko 18x większe od moich: Ja / NetEasy Miejsca 500MB / 9GB Transferu 5GB / 90GB Więc o czym tu mówić ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 napisz do nich maila co potrzebujesz to ci zmontują ... Tak jak ja mam :> Napisz do patryk'a z tego forum....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 w neteasy.pl mogą ci "zamówienie" włączyć mysql 4 :> Ja tak mam w jednej domenie ^ ;] Możesz skorzystać z kodu który daje 15% taniej za konto: promo15 Są takie na 18% jarek, czytałeś wymagania moje co do wielkości i transferu ??Neteasy.pl ma tylko 18x większe od moich: Ja / NetEasy Miejsca 500MB / 9GB Transferu 5GB / 90GB Więc o czym tu mówić ?? Są też konta mniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Są takie na 18% Są też konta mniejsze. są i na 18 % ;] A są i konta dużo mniejsze :> Tylko wystarczy pmka... i wszystko wiesz :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Neteasy.pl ma chyba tajne cenniki. Bo ma wszystko tylko nie nie w ofercie. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Niestety jakoś NetEasy nie przypada mi do "gustu", chętnie zapoznał bym się z ofertą innych firm (szczególnie tych u których z jakością jest nie najgorzej, a z ceną nie najwyżej). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Neteasy.pl ma chyba tajne cenniki. Bo ma wszystko tylko nie nie w ofercie. :-) trza tylko napisać co potrzebujesz i masz zaraz za kilka minut ofertę prywatną :> @Paul zobacz ofertę: http://ehost.pl/ http://progreso.pl/ http://blink.pl/serwery.przeglad.html wybierz coś większego Zawsze zaplecze na dalej :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Neteasy.pl ma chyba tajne cenniki. Bo ma wszystko tylko nie nie w ofercie. :-) Moja wina, że ciągle nową stronę kończą Jako stały klient mam wgląd w jeszcze nieoficjalny cennik i tylko tyle Niestety jakoś NetEasy nie przypada mi do "gustu", chętnie zapoznał bym się z ofertą innych firm (szczególnie tych u których z jakością jest nie najgorzej, a z ceną nie najwyżej). Czyli ... ? Jakość w ... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Moja wina, że ciągle nową stronę kończą Jako stały klient mam wgląd w jeszcze nieoficjalny cennik i tylko tyle Czyli ... ? Jakość w ... ? Napisał "jakoś" Coś mi się zdaje, że chodzi o konto za 40zł rocznie i dlatego takie problemy ze znalezieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 aaa myślałem że to literówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Napisał "jakoś" Coś mi się zdaje, że chodzi o konto za 40zł rocznie i dlatego takie problemy ze znalezieniem Chodzi o tanie, ale również dobre, również z jakims normalnym panelem (a nie np. cPanelem), czyli jakiś normalny hosting na którym napewno nie będe korzystał ze skryptów typu cPanel,Mambo,Nuke czy coś podobnego, poprostu małe skrypty i poczta ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2007 Chodzi o tanie, ale również dobre, również z jakims normalnym panelem (a nie np. cPanelem), czylijakiś normalny hosting na którym napewno nie będe korzystał ze skryptów typu cPanel,Mambo,Nuke czy coś podobnego, poprostu małe skrypty i poczta ... Nie wiem co jest nienormalnego w cpanelu, ale napisz ile chcesz zapłacic za hosting to łatwiej będzie coś doradzić. Jedyne co można zauważyć to, że oferty są na jakimś poziomie jakości (pewnie dlatego nie są najtańsze). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2007 Dyskusja o CPanelu jest tutaj: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=9242 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach