Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
exe

Reklamy Z Dźwiękiem

Polecane posty

Dziś dosłownie szlak mnie trafił, choć to norma przy portalach. Słucham sobie muzyki, wchodzę na jakąś wiadomość na wp.pl i słyszę zagłuszający dźwięk wiadomości. Tak samo z tymi cholernymi reklamami axe czy podobnymi reklamami. Czy macie jakieś sposoby aby dźwięk zablokować ze stron www, bo słuchać muzyki i chodzić po stronach już się praktycznie nie da.

Hmm, cholera nie pomyślałem ;] dzieki shive. Ale te portale typu onet.pl, interia itp wogóle już olewają użytkowników, dają czasem już reklamy których nie da się usunąć przykładowym X . Przerażająca gonitwa za zyskiem

Heh ja raz siedzę po nocy. Głośniki mam solidne wchodzę na stronkę a tu bach. O mało zawału nie dostałem jak mi reklama się odpaliła :) Mam teraz Ad Muncher (był dołączany do płytki z czasopisma) i z reklamami spokój ;)

Ja kocham reklamę o2.pl która przewija stronę o 150metrów albo reklamę OB ( też na o2.pl ) gdzie babki sobie piłkę odbijają przez połowę strony..

N/C , ich chyba... i widzą tylko kasę w tych portalach.

Odkąd mam ten program nie mam już takich problemów :) Podlicza mi też ładnie ile zaoszczędziłem transferu (ważne jak korzystam z dostępu przez modem edge). 2 miesiące i 500MB zaoszczędzone ;)

No to musze zainwestowac bo też korzystam z edge sory że taki offtop ale może kożysta ktoś z umts'u?

Wlaczona muzyka i reklama to nic... gorzej dom, w ktorym mieszkasz, pozna noc, i sytuacja, w ktorej sie znalazlem... Komputer podlaczony do mixera i wzmacniaczy, a to do glosnikow podkreconych na maxa... (wczesniej sluchalem na nich muze bezposrednio z kompa i zapomnialem sciszyc...) Jak mi walnelo na Onecie, to caly dom obudzilem, sasiadow pewnie tez, a ja szczerze mowiac ostro zaslablem... Myslalem ze mi serce stanie po takim szoku... tyle dobrze, ze mialem fajke pod reka (ogolnie nie pale)... Od tamtego czasu uzywam tylko Gazeta.pl albo yahoo.co.uk W tej pierwszej znikoma ilosc sound reklam, natomiast w drugim masz wlacznik przy reklamie wlacz/wylacz dzwiek standardowo ustawiony na off... Bogu dzieki za inteligencje Angoli ^^

Gość

a ja uwielbiam słyszeć dzwięk przychodzącej wiadomości na GG u sąsiada/ki... hehe

Hmm. Adblock plus + filterset.g updater i żadnej kompletnie reklamy nie widzę. Czasami jakaś tekstowa się przepchnie przez filtr ale takie akurat mogą być. Do interii trzeba sobie było dodać regułę zdaje się /i.interia.pl/* . Po przebudowie wolę gazeta.pl do wiadomości (tak, żydzi, komuna te sprawy;) ). I tak wszystkie polskie portale oferują to samo a do tego wyglądają tak samo.

Ja jednak jestem dobry internauta i nie uznaje blokerow... blokowanie = okradanie portalu. A przynajmniej widze, ktory dba o czytelnika, bo ten, ktory dba, nie pusci reklamy dzwiekowej... Co najwyzej jakis bilboard na pol strony :P

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować