beliq 442 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2007 Oj nie czepiaj sie Buszmen. weź sobie lepiej VPs w Pipni i pocwicz swoje umiejetnosci w konsoli. Lepiej dla nas wszystkich jak Buszu abuser konsoli dotykać nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilek 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2007 Jakby ktoś tam miał konto do odstąpienia to niech da znać to zapraszam na PW. Chciałbym coś przetestować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
riklaunim 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2007 albo robą upgrade albo im coś nieźle padło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2007 Stary nie dziw się to pada i ma uptime po 70% a czasem niżej Tam masa dzieci stawia serwery gier i shoutcasty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2007 udało mi sie konto zalozyc na debianie :( chcialbym ssh odpalic z panela ale ciagle server down, a kiedy biore start, ide do panelu gdzie mam ssh to wlaczeia, to zaraz server down lol ? ocb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2007 Po prostu odłączyli serwer szczerze mówiąc to im sie nie dziwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 Aktualnie działa i jest całkiem fajnie, o ile trafi się na działającą maszynę - za pierwszym razem trafiłem na taką, która nie dała się nawet pingować, pewnie wyłączona była. Za drugim razem miałem więcej szczęścia. Podejrzewam, że RuFiK trafił właśnie na wyłączoną maszynę. Całość stoi na jakimś czterordzeniowcu - obciążenie każdego z nich skacze od 50 do 100%. Dostajemy 64 MB pamięci tylko dla siebie i na sztywno przydzielone 64 MB swapu. //Ledwo zdążyłem puścić upgrade'a i update'a, zainstalowałem htopa i... serwer padł. Pinging 193.85.245.34 with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Ping statistics for 193.85.245.34: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss), Co ciekawe w panelu na vserver.pipni.cz cały czas uptime rośnie i pokazuje dumne 4 godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 hmm mi chyba skasowali konto. Nie uzywalem go ok 3 msc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 O, jest już reply z tego IP, co powyżej, ale z tego co zarejestrowałem dziś ok. 15, to cały czas leży. ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 sproject - rejestruj vpsiki w nocy :-) Wtedy będziesz przydzielony na puściutkie maszyny obciążenie procesorów zaledwie 3%* * - za 4 dni jest już 60 ;D Dla tych co nie mogą zarejestrować zalecam zagraniczne proxy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2009 U mnie smiga na lighttpd http://193.85.247.2/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Techmak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Ludziom z polski kasują konta wiem to na swoim doświadczeniu i paru kumpli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Mi po tygodniu skasowali konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 A co oni tacy anty Polscy się zrobili ? Wciąż zadawnione urazy za Zaolzie i 68 rok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 A co oni tacy anty Polscy się zrobili ? Wciąż zadawnione urazy za Zaolzie i 68 rok ? ... A co Ty byś zrobił jakby Ci na hostingu(czyli darmowym vpsie) tysiące osób z innego kraju stawiało serwery gier 5-6 slotowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 @Malas 5-6 slotów to mało powiedziane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Dokładnie, głównie polacy stawiają[stawiali] tam teamspeaki, serwery csa, sa-mp i innych gier. W ogóle masakra.. ale cóż. Noobków nigdy nie brakowało, wszędzie a że polak to cwaniak to wiadomo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2009 Klik. I co się dziwić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2009 Ja tam mialem za dobryach czasów kiedy jeszcze co drugi VPS nie byl włascicielem POLAK to vpsy w miare stabilnie sie zachwywały, z jakiś dziwnych przyczyn np vps niy pracowal, ale nie był wykrywalny w sieci. I tak co jakis czas tak pyk pyk, uciązliwe w sumie nie było bo tam nic nie miałem , tylko mnie dziwiło dlaczego tak jest , no ale to pewnie jakis firwell czy cos blokowalo mi VPS na swiat . Ogolnie teraz wiem ze jesli jestesmy polakiem to chyba tak do konca tego automaty nie robi, gdyz albo nie dostaniemy w ogole VPSa, alebo zostanie wylaczony, nawet jak zaprzeproszeniem beziemy mieli bloga wlasnego prywatnego xD ... no czasem sa wujatki, gdzie dziala cos... Wiem ze gdzies na jakism zagranicznym forum, ktos opisywal ( nie polak cemu VPSY wylanczaj) i jak sie okazalo na VPSnie nei mozna stawiac zadnych programow STREAM, w to wchodzilo rozne shoutcast, gry, temapseki itp, jak po tem po czytajac watek dalej okazywalos ie ze najwiecej wlasnie takich rzeczy stawiali polacy wiec ktos tam chyba sie od nich z firmy wypowiadal - sadzac po wypowiedzi , ze niektore kraja maja cos jak "szlaban" na vpsy i sa bardzo sprawdzane .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2009 Witam. Jeśli ktos ma konto i nic z nim nie robi, to chętnie przyjmę Wg. tego, co jest na stronie, to chyba zablokowali rejestracje darmowych vps'ów, bo przy rejestracji nie ma pakietu "START"... no chyba, że źle wchodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2009 Witam. Jeśli ktos ma konto i nic z nim nie robi, to chętnie przyjmę Wg. tego, co jest na stronie, to chyba zablokowali rejestracje darmowych vps'ów, bo przy rejestracji nie ma pakietu "START"... no chyba, że źle wchodzę Niema, ale za 1-2 tygodnie pewnie przywrócą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2009 Niema, ale za 1-2 tygodnie pewnie przywrócą Zobaczymy... Dobija mnie to, że dają takie kiepskie rzeczy za darmo. To już lepiej nie dawac wcale i nie robic ludziom złudnych nadziei na w miare poprawnie działającego vps'a za free taktowanie 333 jeszcze idzie w ostateczności przeżyc, ale 64 mega ramu? Mają bardzo "ciekawą" ofertę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2009 Zobaczymy... Dobija mnie to, że dają takie kiepskie rzeczy za darmo. To już lepiej nie dawac wcale i nie robic ludziom złudnych nadziei na w miare poprawnie działającego vps'a za free taktowanie 333 jeszcze idzie w ostateczności przeżyc, ale 64 mega ramu? Mają bardzo "ciekawą" ofertę Jeżeli Ci się nie podoba to po co w ogóle pytasz czy ktoś by Ci konto oddał?W pl już za 20zł dostaniesz więc nie widzę problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2009 O ile wiem te VPSy zostały w ogóle usunięte z oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2010 Nie są usunięte. Mojemu kupelowi udało się taki zarejestrować B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach