Bold- 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2007 Czy ktoś instalował juz nową wersje. Czekam na opinie! http://trac.inetcentral.de/ispcp/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 Nie wiem jak z funkcjonalnością, ale wygląda bardzo ładnie. Muszę wciągnąć ten produkt na listę "do przetestowania". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bold- 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 Dziś sobie wrzuciłem na test jest ok teraz powolutku konfiguruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szama 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2007 Bold- Jak go zaintalowałeś, bo pobrałem go ale nie mogie go zaintalować, make install nie idzie wywala błąd. Mam debiana etch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pliknet 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2007 Jest już VHCS Omega RC1. Zainstalowałem, nie ma porównania do VHCS-a 2.4.7.x Nie jest to wersja finalna, ale przetestować zawsze można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2007 ja jakos instrukcji obslugi nie moge sie doszukać dokładnej jak to zainstalować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2007 Hmm? Instalujesz pakieciki: http://www.isp-control.net/component/optio...task,view/id,3/ Potem czytasz co tam masz w paczce napisane, robisz co każą i... jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2007 wiesz tylko ja teraz mam tego starego VHCS i hmm nie wiem czy mi sie chce to nadinstalowywać ale no cóz swieta wiecej wolnego czasu no sie zobaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 Jak nie chcesz nadpisywac to poczkaj na vhcs3, moze bedzie jakis tool;) Ja tymczasem instaluję omegę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 wiesz zainstalował bym sobie omege ale zdeka sie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 czego sie bac, napewno mniej dziurawa od vhcs'a ostatniego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 sie zobaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 wiesz zainstalował bym sobie omege ale zdeka sie boje Z takim podejściem to zawsze będziesz się bał...Bez ryzyka nigdy nic nie ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 dobra zauwazyłem ze mam mozliwośc przeinstalowania systemu tyle razy ile chce i to mi sie podoba i bede mógł sie uczyć na błedach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach