Skocz do zawartości
szirok

Nowoczesne Centrum Danych :)

Polecane posty

zeby admini nie siedzieli glodni :)

Prawie zwymiotowałem... w każdym razie odechciało mi się już jeść kolacji. Następnym razem proszę, miej litość... niektórzy ludzie są wrażliwi. To NIE jest ani trochę śmieszne. To jest w 100% obrzydliwe.

Prawie zwymiotowałem... w każdym razie odechciało mi się już jeść kolacji. Następnym razem proszę, miej litość... niektórzy ludzie są wrażliwi. To NIE jest ani trochę śmieszne. To jest w 100% obrzydliwe.

kolacja po 23? gruby będziesz ;)

O kurde to co ja powiem o mnie. Dopiero wstałem (śniadanie :))

Sorry za offtop :D

P.S Co do tych obrazków to w linki dawaj i z ostrzeżeniami w nawiasach ;)

kolacja po 23? gruby będziesz :D

Chciałbym... ostatnio strasznie schudłem (za dużo stresu).

Jestem za, a nawet popieram :)

Tyle tylko, że i tak nie będziesz wiedział na ile to jest dla Ciebie obrzydliwe, dopóki nie otworzysz linka :D

Natomiast co do samego obrazka, to muszę się zgodzić z kaczy'm... Nie widzę nic śmiesznego w fotkach pozabijanych zwierząt... No ale widać, że chłopaki z BDC bawią się 'troszkę' inaczej :)

No może nie jest to przyjemny widok, ale żeby odechciało się jeść.

Toż to zwykły kotlet schabowy ;)

np. "uwaga! małolaty" : )

Eee... to już lepiej od razu napisać "Sponsi, coś dla Ciebie!" ;)

No może nie jest to przyjemny widok, ale żeby odechciało się jeść.

Toż to zwykły kotlet schabowy :D

Ciekawe jak miał na imię :) Myślę, że gdyby Ciebie fotografowano w takim stanie w czyjejś serwerowni większość forumowiczów uznałoby to za obrzydliwe, ale taki obrazek jest dla większości śmieszny. Trochę przykre. Nie jestem wegetarianinem, jem mięso, ale... jakiś szacunek do zwierząt trzeba jeszcze w sobie posiadać. Tak przynajmniej uważam i dlatego nie widzę w tym obrazku nic co mogłoby mnie rozśmieszyć.

Czy ja dobrze na tym filmiku widze, że to jest MacOS X z odpalonym Windows XP dzięki Parallels? Widać w filmiku jak się gość przełącza między aplikacjami (między innymi na pulpit z charakterystycznym dla MacOS X'a menu górnym).

Oj ciezka praca ciezka tyle na raz rzeczy trzeba robić

Teraz już wiem po co normalnemu człowiekowi Core2Duo i 4GB ramu w domowym (biurowym) Pececie (choć w tym przypadku, obstawiam, że jest to raczej jakiś iMac).

Czy ja dobrze na tym filmiku widze, że to jest MacOS X z odpalonym Windows XP dzięki Parallels? Widać w filmiku jak się gość przełącza między aplikacjami (między innymi na pulpit z charakterystycznym dla MacOS X'a menu górnym).

racja racja, koles uzywa osX

ciekawostka: ten filmik 'website is down' stal sie tak popularnyna diggu, delicious itp ze serwer az im padl i musieli sie przeniesc na bliptv:)

maskowanie szaf serwerowych przed zlodziejami ;) . System "kabel cover" sluzy do maskowania sprzetu teleinformatycznego przed kradzieza :)

cable_mess.jpg

Pracuję w firmie która zajmuje się produkcją szaf sterujących silnikami i liczba "kabelków" jest nie wiele mniejsza. Mając dokumentację (my takowe posiadamy) wiadomo do czego jest każdy kabelek i gdzie go szukać. Pracuję na wiringu takich szaf więc akurat takie zwoje i wiązki mnie nie przerażają, ale muszę przyznać, że takiego dziadostwa to my nie robimy, tylko układamy je w kilkudziesięciokablowe wiązki.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się