Skocz do zawartości
KoNN

[szukam] Serwera

Polecane posty

Witam mam maly dylemat poszukuje wydajnego serwera który obsłuzy mi portal regionalny:

Chodzi mi o to że potrzebujemy max góra 5 gb miejsca plus do 80 gb miesięcznego transferu.

Nielimitowana ilośc skrzynek pocztowych plus minimum 10 baz danych mysql dostep do php4 i php5. Naprawdę zalerzy nam na wydajności i dobrym supporcie w razie problemów. Prosze o pomoc :P w trudnym wyborze

Tak liczę sie z tymi kosztami :P i dlatego proszę o doradzenie :P

W gre wchodzi wg mnie tylko kei.pl progreso.pl iq.pl nq.pl. Wg mnie najlepiej zainwestowac w kei.pl a dokladnie platforma e-biznes: http://kei.pl/index.php?stronka=plat/platformy_comp, ceny powiedzmy na poziomie taniego dedyka :P Ewentualnie progreso.pl ale tam nie ma takich limitow jakie sa Ci potrzebne wiec pakiety zuzywalyby sie szybciej niz w rok.

Jesli chodzi o support to wg mnie kei.pl i progreso.pl sa najlepsi. Dla mnie osobiscie jest wazne aby byla infolinia 24h na dobe i telefony do adminow wiec z czystym sumieniem polecam :P

Mam mam..

Ale czy mozecie mi powiedzieć 1 rzecz..

Czy wolicie droższy hosting i stronę serwerowni wspaniała..

czy hosting tańszy i stronę serwerowni powiedzmy dobrą..

Dobry hosting.

Jakoś kosztuje.

A strona powinna być estetyczna.

Jeżeli jest coś dobrego a strona ma podstawowe dane:

FAQ

Adresy Serwerów DNS

Pełen kontakt z danymi firmy etc. jestem gotów wyłożyć gotówkę.

Korek moze byc i strona gorsza byleby admin znal sie na rzeczy, a po Twoich wypowiedziach wcale tak nie wynika :/

Poza tym nie podajesz pelnych danych na stronie. Nic nie wiadomo o serwerach, nie ma danych Twojej firmy (chociaz watpie ze takowa posiadasz)

I wybacz ale nikt szanujacy sie nie stawia strony dla hostingu na extreme-fusion :blink:

Boss nie martw się... już prawie jest gotowy skrypt z całą rejestracją panelami admina i klienta więc zobaczymy.. a to ze jest na extreme-fusion to nic nie znaczy czy to jest jakies gorsze od innych?? nie widzę w tym nic złego.. Na nowej stronce oczywiście wszystko będzie..

a to ze jest na extreme-fusion to nic nie znaczy czy to jest jakies gorsze od innych?? nie widzę w tym nic złego

Może również oznaczać, że "firma" nie inwestuje w swoją działalność i wizerunek tylko idzie na łatwiznę...

Natomist sposób w jaki przedstawiasz swoją ofertę choćby na tym forum jest wręcz dziecinne ale to już idzie w negatywny wizerunek danej oferty.

No jak zauważyłeś jak napisałem o stronce to zaraz pisze cie że stoi na fusionie.... Na razie nie będę reklamował swojej serwerowni.. ale juz wkrótce.. A może jest ty ktos kto robi ładne stronki w php?? bo juz rejestracje mam zrobiona prawie w 100% ...

Mógłbyś następnym razem przeczytać to co napisałeś przed wysłaniem postu?

Przepraszam ale ja w ogóle nie mogę rozszyfrować Twojego powyższego postu...

bo juz rejestracje mam zrobiona prawie w 100% ...

:blink:

.. A może jest ty ktos kto robi ładne stronki w php?? bo juz rejestracje mam zrobiona prawie w 100% ...

A myslalem, ze kazdy admin powinien od biedy znac sie na php :blink:

Sprzedajesz hosting? Masz firme? Nie podajesz zadnych danych, wiec sprzedajesz w ciemno? Faktur pewnie tez nie wystawiasz. Co to, zabawa w "zrobie hosting i bede zarabial miliony"?

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się