Skocz do zawartości
Gość dmho

netdc / mintshost / coś jeszcze?

Polecane posty

Gość dmho

Padły dwa niepowiązane ze sobą serwery (teoretycznie ;) ), coś ktoś wie? Nic na facebookach jak na razie.

Gość www.hugoweb.pl

mój dedyk leży - pewnie na poziomie serwerowni coś nie teges

Biznes host też leży :) możliwe że cała firma upadła.

Z doświadczenia (na forum) powiem że firma nie upadła tylko mają jakąś awarie, nic nowego ;)

Dokładnie od 12:15 leży po całości. Infomacje już poszły, w takich sytuacjach nawet drogą oficjalną nie ma jak zgłosić, dlatego uważam że firmy hostingowe powinny mieć kontakt na innym adresie np gmail.com i telefony ratują sytuację (FB, VIBER, Whatsapp i inne platformy, nie powiązane z danym hostingiem). I u nas też tak zrobię, jak to wszystko się podniesie.

Życzę powodzenia w walce z usterką, bo to jest informatykom teraz najbardziej potrzebne a Klientom spokoju i cierpliwości.

Edytowano przez jacekk (zobacz historię edycji)

Mi też leżą 4 nie powiązane ze sobą serwery.

Chyba pożar :wub:

Ok. godz. 12:20 doszło do awarii w części serwerowni. Mimo, iż serwery są zabezpieczone przy pomocy UPS i agregatu – doszło do nieprzewidzianej usterki w działaniu automatyki prądowej. Technicy od razu przystąpili do prac nad przywróceniem funkcjonalności usług i rozwiązaniem problemu.

Część usług w tym momencie została już przywrócona, będziemy poprzez FB - bo wielu Klientów zgłasza się tym kanałem - informować na bieżąco o postępach w usuwaniu awarii.

Za powstałe trudności serdecznie przepraszamy.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się