Skocz do zawartości
  • 0

Pytanie

Ostatnio zobaczyłem bardzo dobrą cenowo ofertę z Aruba Cloud. Za podstawowy układ tylko 4 PLN na mies. Ktoś testował może to rozwiązanie? Polecacie?

463 odpowiedzi na to pytanie

Polecane posty

• 0

Da się w arubie zapłacić paypalem?

Szukam czegoś taniego pod samą bazę mysql + phpmyadmin z płatnością paypal, więc aruba była by okej ale brak paypala to jest ten - :D

Edytowano przez DaFFX (zobacz historię edycji)

• 0

Da się w arubie zapłacić paypalem?

Szukam czegoś taniego pod samą bazę mysql + phpmyadmin z płatnością paypal, więc aruba była by okej ale brak paypala to jest ten - :D

Tak

• 0

Tak

Jak tego dokonać? :D Mnie z automatu przekierowuje na dotpaya czy co oni tam mają z brakiem pp "D

• 0

Jak tego dokonać? :D Mnie z automatu przekierowuje na dotpaya czy co oni tam mają z brakiem pp "D

Ciekawe co piszesz, nie używamy polskiej wersji ich strony , jak również dane adresowe są firmowe podobnie jak paypal. Może własnie przez fakt że jesteś na polskiej wersji i posiadasz polski adres powoduje przekierowanie o którym wspomniałeś.

• 0

Czyli muszę założyć konto na innej niż Polska wersji? :D

Nie wiem czym to jest spowodowane. Od zawsze płacimy tam przez PayPal , może raz było płacone kartą ale nie jestem pewien. Trochę mnie zaskoczyłeś z jakimś przekierowaniem.

http://kb.arubacloud.com/en/computing/managing-your-credit/how-do-purchases-work-on-the-service-cloud-computing-service.aspx

• 0

Jednakże znaczek paypala jest, a wersja naszej strony uboższa od innych :D No cóż będę korzystał z innych języków. Dzięki :)

• 0

Po reinstalacji systemu nie mam dostępu do serwera..

Ani przez ssh ani przez konsole odzyskiwania z panelu.

Serwer niby uruchomiony a nie ma odpowiedzi od niego.

• 0

Jeśli doładowałem konto aby przedłużyć swojego VPSa Smart i otrzymałem komunikat "Transakcja zakończona powodzeniem, id transakcji:" to po jakim czasie stan konta zostanie aktualizowany? I czy jeśli do tej pory korzystałem z vouchera, a konto zostało doładowane to system automatycznie pobierze pieniądze ze stanu konta aruba i przedłuży działanie aktualnej maszyny?

Edytowano przez roninq6 (zobacz historię edycji)

• 0
Gość Kamikadze

Automat powinien sam pobrać. Ja tam doładowuje konto jak mam maila że wyczyszczone konto i nic więcej nie robię.

• 0

Czy tylko u mnie nie da się zainstalować debian 7 32, bez względu na lokalizację próba instalacji niby przebiega ale niestety IP nie odpowiada ;(

• 0

Czy tylko u mnie nie da się zainstalować debian 7 32, bez względu na lokalizację próba instalacji niby przebiega ale niestety IP nie odpowiada ;(

U mnie też nie odpowiada IP przy zainstalowanym debianie 7 32bit

Klasa 89.36.216.0/21

• 0

Problem dotyczy klasy: 94.177.224.0/21

Witaj SiXwishlist

Czy problem z Debianem został rozwiązany? Czy dalej jest problem? Jeśli tak to proszę podaj na priv detale maszyny....

• 0

Witaj SiXwishlist

Czy problem z Debianem został rozwiązany? Czy dalej jest problem? Jeśli tak to proszę podaj na priv detale maszyny....

Przewidujecie w przyszłości polską lokalizację?

• 0

Przewidujecie w przyszłości polską lokalizację?

Witaj OneDistrict,

Jak najbardziej. Temat polskiego DC jest na mocno zaawansowanym stadium.

• 0

Polska lokalizacja będzie także w ofercie smart? Patrząc z ekonomicznego punktu widzenia konkurencja byłaby "pozjadana". :)

• 0

Polska lokalizacja będzie także w ofercie smart? Patrząc z ekonomicznego punktu widzenia konkurencja byłaby "pozjadana". :)

Nie potwierdzamy, ale też nie zaprzeczamy ;) Stay tuned

• 0

Działa bardzo dobrze. Mamy w tej lokalizacji tylko dwa. Jeden przerabia spora ilość poczty a drugi działa jako dns. Na obecna chwilę bez zarzutu.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się