Skocz do zawartości
MicroVPS.pl

Google i płatności

Polecane posty

Posiadam konto w pekao sa i od kilku dni nie mogę w żaden sposób dokonać płatności w serwisie google apps...

Płatność automatyczna dokonana za pomocą MasterCard • • • **** została odrzucona przez Twój bank lub Twoją instytucję kredytową z następującego powodu: Twoja instytucja finansowa nie podała powodu. Aby to naprawić, skontaktuj się z bankiem lub wystawcą karty kredytowej, a na stronie ustawień płatności włącz ponownie lub popraw formę płatności.

Taką samą sytuację miałem z paypal, po kontakcie powiedzieli że nie akceptują tego banku...

Miał ktoś taki problem i ma pomysł, czy muszę iść założyć konto w kolejnym banku...?

Edytowano przez MicroVPS.pl (zobacz historię edycji)

A próbowałeś zapytać w swoim banku?

Tak, konsultant próbuje wszystkiego (sprawdza limity, saldo na koncie, czy karta aktywna) i na tym się kończy...

Nie uśmiecha mi się zakładać konto w innym banku, aby opłacać jedną usługę, ale najwyraźniej nie mam wyjścia.

GP nie może przechowywać kodu CVV i pyta o niego tylko przy rejestracji, a bank PKO SA I PKOBP pyta się GP o niego zawsze. Dlatego nie można sfinalizować płatności

Co się boisz przyznać nam, co to za bank...? ;)

Napisałem w pierwszym poście.

GP nie może przechowywać kodu CVV i pyta o niego tylko przy rejestracji, a bank PKO SA I PKOBP pyta się GP o niego zawsze. Dlatego nie można sfinalizować płatności

Czyli jedynie nowe konto bankowe?

Napisałem w pierwszym poście.

Czyli jedynie nowe konto bankowe?

To się na infolini PKOBp dowiedziałem. Jeśli GP nie wyśle CVV przy zakupie to nie zatwierdzą transakcji. A GP przy zakupie się nie pyta tylko wysyła bez. U mnie w prasówkach są kupony GP na 20,50,100zł. Można jeszcze dopisać sobie do abonamentu, jeśli się takowy posiada:D

Załóż sobie internetową kartę prepaid visa w BZ WBK, zrób na nią przelew i zapłać. Działa bo sam tak płaciłem.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się