Skocz do zawartości
mrtea

Jaki rejestrator domen typu .uk .ro .cz. .sk .hu .lv. se

Polecane posty

Witam,

Tak jak w temacie szukam rejestratora domen, który obsługuje domeny lokalne dla różnych krajów.

Wymagania co do rejestratora:

1. Stabilność usług
  2. Dobra cena rejestracji i przedłużenia
  3. Panel administracyjny, gdzie można sprawnie zmienić DNSy itd.,a nie coś co udaje panel.

Kto najlepszy?

Z góry dziękuję za pomoc.

Ogólnie, OVH jest przyzwoite, ale nie mają wszystkich rozszerzeń (.hu, .cd) i panel nie pozwala na masowe zmiany dnsów dla wielu domen.

Jak nie mają to szukam kogoś innego :) Nie chce mieć domen u 5 różnych rejestratorów, bo nie ogarnę :)

Powodzenia w poszukiwaniach domen Democratic Republic of Congo. O ile mnie pamięć nie myli mieli jedną i zlikwidowali zastępując tld .cd ale nawet jak sprawdzisz dowolna domenę zawsze wyskakuje że jest zarejestrowana. Ciekawe? Więcej informacji tu: http://www.nic.cd

Znalazłem nazwa.info i domeny.pl

Ktoś ma jakieś doświadczenia, który lepszy?

A sprawdzałeś w nazwa.info TLD .cd? , również sprawdzałeś to samo TLD na domeny.pl ? Pytam z ciekawości bo są firmy ,które dysponują dobrymi cenami ale również z wachlarzem dostępnych TLD w ilości około 500 i tam również jest problem z .cd . Sam byłem zainteresowany pewną nazwą i jakoś podane przez ciebie firmy tego nie oferują, przynajmniej pierwsza. Natomiast druga wyświetla informację: "Cena: nie ustalona" .

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się