Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2015 Prosto z mostu, brakuje mi na podstronie(żeby nie robić syfu z głównej) czatu do rozmów ogólnych nie koniecznie związanych z hostingiem, ot by chociażby spytać o pogodę w datacenter w innym mieście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2015 (edytowany) Albo kanał IRC. #whtpl na Freenode jest wolny. Tutaj bramka. Nie, jest nawet zarejestrowany na _milosza. Czyli był kiedyś oficjalny? Edytowano Styczeń 3, 2015 przez blfr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2015 Były kiedyś takie próby podniesienia kanału, no ale nie pykło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz. 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2015 Shoutbox jest dobrym pomysłem, ale nie do końca darmowym (o ile samemu się nie chce nic pisać). http://www.invisionpower.com/apps/chat/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2015 Chat jest darmowy do 5 osób. Przy aktywnej licencji. http://community.invisionpower.com/files/file/5955-if-ipb-shoutbox/ Shoutbox jest darmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2015 Żeby zachować spójność z forum to bym jeszcze proponował podzielić ten chat na dwie części Chat dla użytkowników Profesjonalnych oraz dla reszty xd W końcu rozmowa o pogodzie w data center to też może być profesjonalny temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2015 To powinno wystarczyć co najmniej +1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kix 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2015 I profesjonalni będą Ci z WHT Pro, jak na przykład kori? Komedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2015 imho, to zależy czy ma być to forum bardziej profesjonalne czy ma przybrać formę społecznościówki, chwale sobie dotychczasową formę bo kultura i poziom wiedzy jest o niebo lepszy od pozostałych otwartych for w Polsce przynajmniej mi znanych, na pio gdzie jestem od chyba ponad 6 lat, choć mało aktywnie, też pojawił się kiedyś Shoutbox, i było tam wiele cennych informacji dla potomnych które powinny znaleźć się w wątkach, ale ubyło tematów typu jak zainstalować wordpressa, tylko proszę podział na userów WHT Pro to złe rozwiązanie, bo zaraz niektórzy zaczną trzepać posty, no i przykład usera kori Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2015 podział na userów WHT Pro to złe rozwiązanie, bo zaraz niektórzy zaczną trzepać posty, no i przykład usera kori Zaraz, zaraz. "Natrzepanie" postów daje jakąś wyższą rangę i przywileje na wht.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2015 tak mi się wydaje że zmienia się ranga, ale jeśli się mylę to przepraszam, a taka prywata, widziałem że prowadzisz bloga o szeroko pojętym hostingu, są jeszcze jakieś ciekawe warte polecenia strony poświęcone wydarzeniom i nowością w tym świecie, pozwolę napisać pw do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) Najwyżej moderator wyłączy posty do innego wątku. Konkretnie o hostingu czytam tylko tutaj, na vpsBoard i czasem na HN się coś trafi. Poza tym, na prywatnych blogach ludzie o swoich dostawcach zazwyczaj piszą i wspomną na IRC-u. Edytowano Styczeń 4, 2015 przez blfr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach