gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2014 Witam! Czy ktoś jest w stanie mi wytłumaczyć jak przeinstalować dedyka z debianem na dedyka z windowsem? Serwer posiadam w sprint data center i posiadam tylko ipmi. Próbowałem dodać obraz płyty w programie ale z słabym skutkiem. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2014 IPMI w supermicro chyba tylko po jakichś dziwnych udziałach windy potrafi zamontować iso. Poproś SDC o podpięcie płytki z napędem na usb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2014 Dobra support bardzo szybko mi to zamontował. Mógłbyś mi podpowiedzieć co teraz zrobić aby zainstalować tego Windowsa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2014 Milosz co ty gadasz Screan drugi Virtual media Montowanie z CDROM / ISO Montowanie z ISO lokalnie z dysku swojego Power Control -- > Restart Po restarie BIOS wybór odpowiedniego dysku do BOOTa Po drodze mozna w BIOS wlaczyc RAID i go zlozyc tak abynie uzywac soft z windowsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gelinhouse 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2014 Windowsa zainstalował mi support. TheOne robiłem dokładnie jak piszesz a i tak wyskakiwał mi ten crash. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2014 Milosz co ty gadasz Screan drugi A teraz tak sobie patrze na IPMI z blade i widze, że jest jakieś ISO. Na starszych wersjach nie było. Chociaż na zarządzaniu budy w VM mam tylko Windows Share Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2014 Karta pewnie wisiala, restart pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach