GyniO 10 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Witam, szukam hostingu: z obsługą GITa, z wyborem wersji PHP 5.3+ z cache apc lub memcache, min 5GB dysk Ma on służyć do celów testowych - tworzenie stron opartych m.in. na symfony2. Localhost odpada, możecie coś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Nie lepiej VPS'a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ritchey 91 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Obsługę GIT-a, wybór wersji PHP i 6 GB dysku masz w http://vipserv.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 @ritchey - dzięki za propozycje, @Archi - założenie jest takie, że stronki mają działać docelowo na zwykłych hostingach, a na vpsach większe projekty. Przeglądam oferty www i ciężko trafić na hosting z obsługą GITa - zastanawiam się dlaczego..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 To zależy, co rozumiesz pod pojęciem obsługi GITa. Jeżeli tylko możliwość zrobienia clone/pull, to duża część tych, które dają dostęp do SSH pozwoli ci wykonać i polecenie git (chociaż na stronie nie ma informacji, że są git friendly). Jeżeli natomiast chodzi o obsługę w wersji autodeploy to faktycznie, takiej to ze świecą szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2014 Mydevil.net? Mają gita, mają dużo pojemności, jak czegoś będzie brakowało to pewnie doinstalują jeśli poprosisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) @kafi - raczej potrzebuje dostęp do podstawowych komend Zauważyłem zainstalowanego GITa u klienta na serwerze - nazwa.pl Jakieś inne propozycje? Vipserv / mydevil nie przekonują mnie. Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez GyniO (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SevenSoft 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2014 Ja mam VPS w mintshost, zainstalowany GIT a dokładniej GITLAB + PostgreSQL. Działa jak na serwer kontroli wersji idealnie. Oczywiście rsnapsot do backupu. Najniższy pakiet w zupełności Ci wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach