poppe 13 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Witam Czy dziala Wam strona hostingu http://biznes-host.pl ? Moje serwery w tej firmie nie odpowiadaja tak samo jak ich strona, juz od 30 minut, zadnego upomnienia meilowego nie dostalem, ze beda jakies prace. Awaria? Czy u kogos dziala? Pozdra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Mój vps też leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Dwie strony które znam, na ich serwerach również padły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Mój VPS też , miejmy nadzieję, że to chwilowa awaria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Oby oby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Już widze że działa, ale całe DC zniknęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Już chyba wszystko gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poppe 13 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Dziala, miejmy nadzieje, ze usterka (?) naprawiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mike Mouse 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 Wszystko działa jak należy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IwonaB 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 A czy dochodzą Wam wysyłane wiadomości? Tzn. na skrzynkę przychodzą, ale te które wysyłam nie dochodzą do klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 A czy dochodzą Wam wysyłane wiadomości? Tzn. na skrzynkę przychodzą, ale te które wysyłam nie dochodzą do klientów. http://biznes-host.pl/support Tu na forum nikt nie rozwiąże Twojego problemu a na pewno nie jest globalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 (edytowany) Już widze że działa, ale całe DC zniknęło Całe DC nie padło czy tam wywaliło bo mój VPS ma uptime nadal spory 176Dni także kilka serwerów musiało leżeć. Edytowano Luty 14, 2013 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 14, 2013 ^^Uptime nie ma nic do rzeczy, przecież jak masz problem z łączem to całe DC nie gaśnie w celu zaoszczędzenia prądu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrian Mazurek 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 (edytowany) Mój VPS też nie działa - od około godziny. Chyba pierwsza moja awaria od roku w BH edit: Działa - podobno jakiś atak. Edytowano Luty 18, 2013 przez Adrian Mazurek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanPL 4 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Czyżby haker z MintsHostu przerzucił się na BH? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 (edytowany) Proszę bez żadnych teorii spiskowych Potwierdzam że był DDOS na Pana vps ( chyba 2 czy 3 w ciągu 24 h ), ale wyjaśnimy juz to na supporcie - zresztą napisał już Pan do Nas. Edytowano Luty 18, 2013 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oś! 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Czyżby haker z MintsHostu przerzucił się na BH? Skądbyże, bh jest porządną firmą. Był pad ale już wszystko chodzi, uptime wysoki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MEXXIO 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 A w jakich ty miałeś to godz. awarię?? Bo mam też problem tylko że w godz. od 2 do 6 rano i to dwa dni pod rząd. http://www.webhostingtalk.pl/topic/42063-problem-ze-stablonoci-vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 @up , twoją sprawą już sie zajmujemy - nie wiem czemu wszyscy wiążą krótkie problemy sieciowe kilka dni temu z ich indywidualnym problemem z usługą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hipek.xd 8 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Od około godziny nie można się dostać na moją stronę/po kilkunastu odświeżeniach bardzo powoli załaduje się. Dodatkowo często (co kilka minut) są kilku/nasto sekundowe "pady". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Vps mi gra i dobrze się trzyma ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 A co ma Twój VPS do hostingu współdzielonego? Forum ździebko mulo (winforum.eu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hipek.xd 8 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 (edytowany) Miłosz - muli, albo w ogóle się nie ładuje Według użytkowników problem jest od ok. godziny. EDIT: Wyżaliłem się i działa...zobaczymy na ile Edytowano Luty 23, 2013 przez hipek.xd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Teraz ładuje się dość szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Strony moje działają bez problemu u nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach