Skocz do zawartości
RafoX

Wzór rezygnacji

Polecane posty

witam ma ktoś jakiś wzór wypowiedzenia umowy o domenę dokładnie o ten podpunkt chodzi mi nasku

OBOWIĄZYWANIE

25.

Umowa zostaje zawarta na czas nieoznaczony i może zostać wypowiedziana przez Abonenta bez zachowania terminów wypowiedzenia. Wypowiedzenie powinno zostać dokonane na piśmie.

cytat ze strony http://biznes-host.pl/domeny/regulamin-nask

i o domenę u nich potrzebuję pisać rezygnację a firma nie udzieliła mi ten informacji oraz dokładnych dokumentów które muszę wypełnić

Pan Marek kazał mi poszukać na googlach no ale ja nic nie widzę :D

Witam,

Wszelkie informacje zostały Panu udzielone.

Wzór pisania dokumentów może pan znaleść w google.

W przypadku dodatkowych pytań zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam

Marek Drzewiecki

tel. 503-414-990

marek.drzewiecki@biznes-host.pl

--

Piszesz normalny dokument. Swoje dane po jednej stronie, dane firmy po drugiej stronie, na środku pod spodem REZYGNACJA

Witam, zgodnie z takim puntkem regulaminu zgłaszam wypowiedzenie domeny www.domena.pl zarejestrowanej na mnie tego i tego dnia, na konto o loginie tkaim i takim.

z poważaniem dziękuje.

danke myślałem że to musi być jakoś specjalnie napisane

Nie nie musi być ;-)

Wystarczy właśnie że napiszesz to co opisał

Piszesz normalny dokument. Swoje dane po jednej stronie, dane firmy po drugiej stronie, na środku pod spodem REZYGNACJA

Witam, zgodnie z takim puntkem regulaminu zgłaszam wypowiedzenie domeny www.domena.pl zarejestrowanej na mnie tego i tego dnia, na konto o loginie tkaim i takim.

z poważaniem dziękuje.

I wtedy sprawa powinna zostać załatwiona :)

Tutaj po prostu chodzi aby w opisie czy w powodzie napisać z czego Pan rezygnuje i tyle, no i co najważniejsze to też data oraz podpis.

Nie nie musi być ;-)

Wystarczy właśnie że napiszesz to co opisał

I wtedy sprawa powinna zostać załatwiona smile.png

Tutaj po prostu chodzi aby w opisie czy w powodzie napisać z czego Pan rezygnuje i tyle, no i co najważniejsze to też data oraz podpis.

Dzięki za odpowiedz napiszę napiszę a niebawem po tym wszystkim opiszę swoją parodię z tą firmą

Dzięki za odpowiedz napiszę napiszę a niebawem po tym wszystkim opiszę swoją parodię z tą firmą

Parodię z naskiem czy biznes hostem?

Gość mSurf.eu

Ale po co rezygnować? Nie można zostawić do końca i potem nie opłacać?

@RafoX biznes-host odbierze od ciebie list polecony i nic nie zrobi ;) ot tak z doświadczenia , chyba że się coś zmieniło ( poza Markiem - szacunek , to tam oleją temat )

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się