Skocz do zawartości
Gość Czarna Mamba

Błędy - WHT

Polecane posty

Gość Kamikadze

Forum wczoraj przestało działczyć a wstało o 0:30 - port 80 nie odpowiadał, pingi były ok :)

Czytamy :) Tylko mówię że przedłużyło mu się o półtorej godzinki ;)

No i co mamy zrobić z ta informacją?

Gość Kamikadze

No i co mamy zrobić z ta informacją?

Nic tylko na początku myślałem że jakaś awaria, zanim spojrzałem na czas postu bella w README ;)

Panowie, Panowie... cos nie tak z reptutacja. Gdy chce dac minusa to user dostaje plusa o niskiej wartosci (dzis na pewno dawalo jedynke).

Gość Kamikadze

Może lepiej zrobić suwak zamiast strzałek?

I np. user X ma moc 10 reputacji więc ma skalę od -10 do +10 i sobie suwaczkiem może przyznać punkty dla danego posta ;)

Gość Kamikadze

I tu właśnie ja bym zrównał ten wynik. No albo mam moc 10 repków albo nie ;)

Teraz już powinno działać jak należy :)

Nie działa bo przed chwilą dawałem minusa i dało plusa

Gość Spanner

Nie działa bo przed chwilą dawałem minusa i dało plusa

Gdzie, co i jak? muszę znać więcej szczegółów

Edit. mam nadzieję że teraz będzie ok, bo już nie wiem co więcej może być

Warning: simplexml_load_file(http://feeds.feedburner.com/whtpl?format=xml) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: Sieć jest niedostępna in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php on line 16

Warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://feeds.feedburner.com/whtpl?format=xml" in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php on line 16

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php on line 18

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php:16) in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php:16) in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php:16) in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php:16) in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/hooks/hookNewArticles_9b04ee9d65ffb10090f0d8e836feb57c.php:16) in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się