Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2011 Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostingtalk.pl/opinie/dodaj_opinie/12-vipower-pl/ Profil firmy: http://www.webhostingtalk.pl/katalog/firma/12-vipower-pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrkowsky 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2012 (edytowany) Profesjonalny hosting. Korzystam już dobry rok i zamierzam przedłużyć umowe na kolejny rok! Kontakt znakomity, obsługa także. Nic dodać nic ująć. Polecam w 100% Edytowano Styczeń 11, 2012 przez Piotrkowsky (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Teraz zarówno na vipower.pl jak i na vihost.pl są sprzedawane tylko vpsy w polsce (nie licząc vps no-limit)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 Wszystko zgodnie z ofertą - zatem tak. Ew. gdybyś chciał w Niemczech, to bok@vihost.pl - możliwe że jeszcze da się coś zdziałać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2012 @up Mam u nich VPS w niemczech, jestem zadowolony z jakości usług, ale pytałem z czystej ciekawości ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artur5236 13 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Ja mam zwykły hosting ww w tej firmie i również nie mam problemów z tym dostawcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 te aktualne promocje to u nich zabawne ostatnia: Promocja ograniczona do 100 sztuk dla każdego typu usług i czasowo do: 15.10.2011r. może to krzak jakiś, nawet stronę przestali aktualizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 @up Nie sądzę, mam u nich VPS od września i w zasadzie mógłbym zapomnieć hasło do roota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 te aktualne promocje to u nich zabawne ostatnia: Promocja ograniczona do 100 sztuk dla każdego typu usług i czasowo do: 15.10.2011r. może to krzak jakiś, nawet stronę przestali aktualizować Firma jest już trochę czasu na rynku, pomaga istnieć naszemu kochanemu krajowi dzielnie płacąc podatki. ; ) Co do aktualizacji strony, to nie wiem jaki widzisz problem w tym, że nie ma obecnie żadnych promocji. W firmie jest tyle zamówień, że nie nadążamy nowych serwerów dokładać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 (edytowany) ja widzę że jest reklamowana aktualna promocja która po przyjrzeniu okazuje się być nieaktualną Edytowano Styczeń 26, 2012 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 Witam, promocja była aktywna od 20.02.2012r w dziale aktualności. Niestety wkradł się błąd na stronie głównej i nie było o tym informacji, także dziękujemy za informację. Błąd poprawiony i zapraszam do nowej promocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 (edytowany) Witam, promocja była aktywna od 20.02.2012r w dziale aktualności. Niestety wkradł się błąd na stronie głównej i nie było o tym informacji, także dziękujemy za informację. Błąd poprawiony i zapraszam do nowej promocji. To chyba będzie dopiero aktywna, bo dzisiaj jest 27.01.2012 Edytowano Styczeń 27, 2012 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2012 ajjj znów błąd, przepraszam długa noc była.... zaraz poprawimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Promocja rewelacja - zastanawiam się, czy nie skorzystać nawet pomimo tego, że nie jest mi to aktualnie potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
travel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2012 Firma jak najbardziej w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
travel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Szkoda, że nie ma w standardzie aplikacji "Installatron". Mam tu na myśli serwery www. Planujecie w przyszłości dodanie tego bardzo potrzebnego dodatku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Witam, mamy licencję na: http://www.softaculous.com/ a faktycznie o nim zapomnieliśmy po przenosinach na nowe serwery - dzisiaj zostanie dograny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mati_290 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 (edytowany) Jeżeli chodzi o płatny hosting, firma jak najbardziej! Ale tak na marginesie UGU jest warty uznania: http://www.ugu.pl/ Edytowano Styczeń 29, 2012 przez mati_290 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
travel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 (edytowany) dzisiaj zostanie dograny. Dziękuję za szybką reakcję. Ale tak na marginesie UGU jest warty uznania: http://www.ugu.pl/ A co to ma wspólnego z właściwym tematem tego wątku? Edytowano Styczeń 29, 2012 przez travel (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 Dla zainteresowanych serwerami VPS na dyskach SSD - śmiało mogę polecić cały czas iowait trzyma się na zerowym poziomie. Dla sprawdzenia czy to działa i jak działa podaję forum Tematów 176,157 Postów 819,026 Użytkowników 544,787 które śmiga na VPSie z dyskami SSD -> klik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnyByk 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Witam. Czy wie ktoś może coś na temat wolnego działania kont na serwerze Vipower. Od przedwczoraj mam sygnały od klientów, że ich strony zamulają. Wczoraj sprawdzałem owe strony i faktycznie niemiłosiernie się ślimaczyły. Czy ktoś z Was ma podobnie? Pytam na forum ponieważ BOK milczy (w przypadku Vipower jest to bardzo dziwne ponieważ zawsze udzielali odpowiedzi). Może ktoś z Was ma jakąś informację z BOK'u? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViHost.PL 11 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Witam, vipower działa bez problemowo, a odpowiedzi Pan już dostaje na bok'u. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 (edytowany) ViHost: Rozważcie wprowadzenie livechat, bo czekać na maile kilka godzin to kiepska sprawa. BTW: Faktycznie, mój vps działa też tragicznie. Edytowano Kwiecień 25, 2012 przez YagAA (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnyByk 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 ViHost: Rozważcie wprowadzenie livechat, bo czekać na maile kilka godzin to kiepska sprawa. BTW: Faktycznie, mój vps działa też tragicznie. Nie wiem jakiego masz VPS'a. My mamy VPS SSD w Vipower i zapieprza jak dziki wieprz . Z niego jesteśmy baaardzo zadowoleni. Strony też już działają szybciej (na zwykłym hostingu) i tak naprawdę nie wiadomo co było powodem ślimaczenia. Mam nadzieję, że w przypadku pojawienia się podobnych objawów, uda się zdiagnozować ich przyczynę. Pozdrawaiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YagAA 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Normalnie u mnie też działa szybko i jestem zadowolony, wczoraj działał bardzo wolno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach