Gość kissi Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 Troszkę z dziedziny PR Proponuję zatrudnić specjalistę do PR, bo obecne działania odstraszają potencjalnych klientów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 Zgadzam się z powyższym, szczególnie odstrasza odbite lustrzenie zdjęcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 Jeszcze ta łyżwa Nike ;;; ) lepiej przyślij fotki młodszej siostry ubranej w samą koszulkę ;; )P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kissi Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 lepiej przyślij fotki młodszej siostry ubranej w samą koszulkę ;; )P Hehe, tylko nie za młodej Biała koszulka, troche wody i będzie ładnie i ciekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 Rozumiem ,że macie dobry humor w końcu święto ale proszę o ograniczanie się w komentarzach lub o wydzielenie innego tematu i dalsze komentowanie w nowym temacie. Przyjąłem błędy i na dniach dostarczę nową wersję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 (edytowany) Ja mam pomysł - znajdź gdzieś głowę od smoka (pluszową), namów koleżankę, żeby założyła mokrą koszulkę smoko.pl, a fotkę zrób z tą głową nałożoną na głowę - i prywatność uchronisz, i my będziemy zadowoleni ; ) Edytowano Maj 3, 2011 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 No, ale tylko koszulkę Dodatkowo proponuję maksymalnie rozmiar XS. A Smoko jak chce sam pozować to musi przypakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smoko 9 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 No, ale tylko koszulkę Dodatkowo proponuję maksymalnie rozmiar XS. A Smoko jak chce sam pozować to musi przypakować Przyjąłem a czas pokaże co z tego wynikło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedDevil 19 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 (edytowany) Ja mam pomysł - znajdź gdzieś głowę od smoka (pluszową), namów koleżankę, żeby założyła mokrą koszulkę smoko.pl, a fotkę zrób z tą głową nałożoną na głowę - i prywatność uchronisz, i my będziemy zadowoleni ; ) Ja całkowicie popieram Sponsi . Taka forma reklamy z fotografią "Jesteś gotowy na Smoko.pl?" Edytowano Maj 4, 2011 przez RedDevil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach