Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
R@fi

Darmowy Skrypt do E-Sklepu

Polecane posty

Witam

mam takie pytanie czy istnieje jakiś darmowy skrypt do obsługi sklepu internetowego. Proszę pilnie o odpowiedz pozdrawiam :o

Gość Pokuć

Geko jest bardzo niestabilnym oprogramowaniem, bynajmniej w chwili obecnej...

Geko faktycznie może być niestabilne. Jest jeszcze ZenCart: http://www.zen-cart.com/

Całkiem dobry i do tego stabilny.

ok zainstalujemy wierze ci na słowo mzone ze jest stabilny i w miarę ok a jest do tego jakieś spolszczenie ??

[quote name=lolek :o' date='03 December 2009 - 15:19' timestamp='1259849982' post='186993]

ok zainstalujemy wierze ci na słowo mzone ze jest stabilny i w miarę ok a jest do tego jakieś spolszczenie ??

A szczerze to powiem Ci, że nie wiem. Nie używalem spolszczenia, ale sprawdź tutaj: http://www.zencart.com.pl/

Hehe, dowcipny :o

Jest to bardzo precyzyjna odpowiedź na pytanie zadane przez autora tematu, a każda następna wypowiedź to już jest tak jakby offtopic :)

==

PS: Nikt nie wspomniał o Magento i osCommerce :)

2004-2009 Powered by eSklep-Os Autorska dystrybucja programu osCommerce

pojawił się nowy "Autorski" sposób dystrybucji :o

Czego to ludzie nie wymyslą żeby OscCommerce przypominało własne autorskie oprogramowanie....

Ed

Odświeżam temat

mam taki problem mianowicie posiadam skrypt E Sklep i jak dodaje nowy produkt i wstawiam zdjęcie nie wyświetla mi się na stronie szczegoly problemu TUTAJ kliknijcie prawym przyciskiem myszy w polu foto i pokaz obrazek wyswietla sie blad ZOBACZ

miał ktoś podobny problem ???

[quote name=lolek :P' date='09 grudzień 2009 - 23:24' timestamp='1260397455' post='187620]

Odświeżam temat

mam taki problem mianowicie posiadam skrypt E Sklep i jak dodaje nowy produkt i wstawiam zdjęcie nie wyświetla mi się na stronie szczegoly problemu TUTAJ kliknijcie prawym przyciskiem myszy w polu foto i pokaz obrazek wyswietla sie blad ZOBACZ

miał ktoś podobny problem ???

Prawa dostępu do katalogu gdzie są zapisywane miniaturki zdjęć standardowo /images/thumbnails lub prawa dostępu do plików w tym katalogu wcześniej zapisane. Najlepiej wyczyścić ten katalog i ustawić odpowiednie prawa.

Prawa dostępu do katalogu gdzie są zapisywane miniaturki zdjęć standardowo /images/thumbnails lub prawa dostępu do plików w tym katalogu wcześniej zapisane. Najlepiej wyczyścić ten katalog i ustawić odpowiednie prawa.

Dzięki za pomoc :P

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować