lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 Poniewaz jest nie pelnoletni, wskoczy 18 to wezmie na siebie. Kazdy sie czepia jak tylko moze ... RuFiK, blagam, bronisz go bo zacząleś z nim spólkować - przynajmniej wydaje Ci się że to robisz ;-) Adam, gratuluje nawrócenia na prawidlową drogę, muszę przyznać że swoją determinacją do osiągnięcia sukcesu mnie zaskakujesz, powodzenia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
softnet 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 RuFiK, blagam, bronisz go bo zacząleś z nim spólkować - przynajmniej wydaje Ci się że to robisz ;-) Rany boskie! Czy Ty napisales to z premedytacja czy tylko z nieznajomosci tego slowa? No ale tak czy siak dzieci z tego i tak nie bedzie Chocby nie wiem jakby RuFiK krecil Glowa Po prostu nie bedzie i juz! P.S. Przepraszam kolegow RuFiKa i Glowe ale musialem sie wysmiac tu na forum Na pocieszenie powiem, ze naprawde mnie brzuch ze smiechu rozbolal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 Jak Wam nie wstyd?! Poczekalibyście chociaż do 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 21, 2009 Adam, gratuluje nawrócenia na prawidlową drogę, muszę przyznać że swoją determinacją do osiągnięcia sukcesu mnie zaskakujesz, powodzenia ! Dziękuję Trzeba przyznać że jednak Linux dodawał jakby chęci, do stania się lepszym - pokazania, że nie jest to hosting na wakacje. Dlatego myślę że gdyby tak na mnie nie "najeżdżał", nie starałbym się tak bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Do usług ;]. gz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2009 Dziękuję Trzeba przyznać że jednak Linux dodawał jakby chęci, do stania się lepszym - pokazania, że nie jest to hosting na wakacje. Dlatego myślę że gdyby tak na mnie nie "najeżdżał", nie starałbym się tak bardzo Ale głowę bym dał wcześniej i zaprzeczył jakby mi ktoś powiedział, że sławna Głowa to nasz N3T5kY. Również Gatuluję zejścia na dobrą drogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Webhostinktalk.pl - Krzaczmy razem! Wszystko o krzakach i firmach hostinkowych. Nie przedłużyłeś domeny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Nie przedłużyłeś domeny ? Przy trzech wejściach miesięcznie chyba nie było sensu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juventinio 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Poniewaz jest nie pelnoletni, wskoczy 18 to wezmie na siebie. Kazdy sie czepia jak tylko moze ... powiedzial Rufik... wlasciciel/pracownik krzaka voicespeak.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 http://voicespeak.org/regulamin.html Ja tu krzaka nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 http://voicespeak.org/regulamin.html Ja tu krzaka nie widzę. byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juventinio 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2009 http://gamehostingtalk.pl/opinie-o-firmach-hostingowych/voicespeak-eu-voicespeak-org-legalne-czy-nie-t-958.html wstretne krzaczysko, dopiero co bylo jakies TMT teraz jeszcze cos innego, zalosne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timd 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 Heh, na legalu, bo widzę Urząd Skarbowy zajął się moim zgłoszeniem dot. Twojego byłego "krzaka". Do czego pewnie teraz się nie przyznasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 Haha już widzę, jak URZĄD SKARBOWY się zajął kontrolą... Od tego są inne służby! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timd 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 Urząd skarbowy zajmuje się kontrolą w zakresie odprowadzania podatku VAT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 Heh, na legalu, bo widzę Urząd Skarbowy zajął się moim zgłoszeniem dot. Twojego byłego "krzaka". Do czego pewnie teraz się nie przyznasz. A to ciekawe Nikt nie przyszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 Timd, przestań pajacować. z twojego krzaka klienci uciekli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach