boleK1315 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Witam, Od razu przejdę do sedna sprawy. Otóż od 2 dni nie mogę się z nimi z kontaktować, hosting strasznie długo się ładuje i w dodatku wyskakują mi błędy bazy danych, które są spowodowane przeciążeniem serwera bazy danych. Ogólnie to nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Nie wydaje mi się, aby nasz serwer baz danych umieszczony na osobnej maszynie z użyciem proca na poziomie ~30 % i ramu na poziomie 1 GB (z 4 GB) był przeciążony. Proszę czytać dokładnie komunikaty od serwera, ew. skorzystać z pomocy słownika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boleK1315 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Hmm, Moze wyjaśnisz mi dlaczego jest z wami zero kontaktu i moja strona teraz nie odpowiada ? www.samiswoi.hitme.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Może dlatego ? btw. Mi działa bez zarzutu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boleK1315 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 No tak teraz hosting chodzi, ale dla pewności zaczerpnę rady na forum skryptu. Zobaczymy co oni mi napiszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 u mnie też chodzi, zmień lepiej to badziewie puki puste ( tzn. zmień skrypt nie hosting ) na forum skryptu oczywiście przemo święty, a wina hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Problemem nie jest serwer bazy danych ale główny serwer. U mnie np. do OVH rozwinę spida 1100 kb /s a do Hitme w Holadni 400-300 i tak skacze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Per sesja, nie per maszyna. To nie jest serwer download, a hosting www i to jeszcze zależy od operatora, w Netii wyciągam nawet więcej niż moje łącze powinno (7,2 mbps zamiast 6). Swoją drogą do naszej oferty wkradnie się ciekawa niespodzianka - już niebawem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boleK1315 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Więc tak. Na forum skryptu przema dowiedziałem sie ze jest za dużo połączeń i doradzili mi zmianę hostingu. Jednak postanowiłem zainstalować SMF i sprawdzić jak ten skrypt będzie zachowywał się no i proszę bardzo Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. http://www.vpx.pl/zdjecie,beztytulu21180.html Hmm, czyżby to wina hostingu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 MySQL ma otwartych znacznie mniej połączeń niż dozwolono, nasze skrypty nie miały żadnej przerwy w dostępie do bazy. Proszę otworzyć zgłoszenie do departamentu HitMe.net.pl i czekać na jego rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tryme 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. Takie info dostaniesz również przy błędnie podanych danych do serwera mysql. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boleK1315 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Ale ta informacja nie pojawia mi się od razu po zainstalowaniu tylko wtedy gdy np. przeglądam sobie forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godfather 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 jakis pol miesiaca temu zamowilem u nich:5787 Counter-Strike 1.6 + 8gier 1 31zł NOWE oplacilem wszystko potwierdzenie przelewu mam na koncie internetowym banku i hasel do tej pory nie otrzymalem chodz wplacilem pieniadze zaraz po zamowieniu, do kogo mam sie teraz zwrocic z tym?probowalem sie kontaktowac telefonicznie i mailowo - 0 odzewu co ja mam robic? POTWIERDZENIE WYKONANIA PRZELEWU - DUPLIKAT mBank Bankowość Detaliczna BRE Banku SA 90-050 Łódź, Al. Mickiewicza 10 Informacje o transakcji Rachunek: Winien (Nadawca) Nr Rachunku: 35 1140 2004 0000 3002 5749 0501 Nazwa Banku: BRE Wydz.Bankowości Elektronicznej Nadawca: ADAM STACHYRA UL.SŁOWACKIEGO 43/2 2 BL.43 27-640 KLIMONTÓW Rachunek: Ma (Odbiorca) Nr Rachunku: 63 1140 2004 0000 3702 5069 8102 Nazwa Banku: BRE Wydz.Bankowości Elektronicznej Odbiorca: HITME.PL - MAREK BAJERSKI UL. SIENKIEWICZA 29/12 87-140 CHEŁMŻA Tytuł operacji: ADAMOS.AS@GMAIL.COM ID: 5787 Rodzaj operacji: PRZELEW WEWNĘTRZNY WYCHODZĄCY Nr referencyjny operacji: 57490501-000000035 Data operacji: 16-05-2009 Data księgowania: 16-05-2009 Kwota operacji w PLN: 31,00 Data wystawienia dokumentu: 25-05-2009 Wygenerowane elektronicznie potwierdzenie wykonania przelewu. Dokument sporządzony na podstawie art. 7 Ustawy Prawo Bankowe (Dz.U.Nr 140 z 1997 roku, poz.939 z późniejszymi zmianami). Nie wymaga podpisu ani stempla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Witam, Telefonicznie - prawidłowo, jak zapewne Pan usłyszał podczas łączenia z Infolinią serwery gier nie są na niej obsługiwane. Mailowo - na wiadomości odpisujemy na bieżąco. Sugeruję sprawdzić folder SPAM jeśli tam nie będzie wiadomości proszę wysłać maila do marek@hitme.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godfather 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Witam,Telefonicznie - prawidłowo, jak zapewne Pan usłyszał podczas łączenia z Infolinią serwery gier nie są na niej obsługiwane. Mailowo - na wiadomości odpisujemy na bieżąco. Sugeruję sprawdzić folder SPAM jeśli tam nie będzie wiadomości proszę wysłać maila do marek@hitme.pl. dzwonilem i nic nie ma konsultanta juz stracilem 10zl na dzwonienie wyslalem maila jezeli nie otrzymam konta zglaszam sprawe na policje moze wtedy bedziecie miec inne podejscie do klijenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Przepraszam, ale za 30zł to ja nie wiem czy to nawet na wykroczenie sie klasyfikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 (...) klijenta Proponuję zaznajomić się ze słownikiem języka polskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 stracił miliony ? 30zł i na policje ? chciałbym to usłyszeć na żywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godfather 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 stracił miliony ? 30zł i na policje ? chciałbym to usłyszeć na żywo nie jestem jakims noobem nie wskazujac tu na osoby ze bede dawal ludzia sie naciagac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Dobra rada jak coś nie odpowiada , ok wyraziłeś swoją opinie. Teraz zmieniasz dział i piszesz że szukasz nowego miejsca dla swojej strony usługi co tam masz i na pewno ktoś się tobą zaopiekuje Pozdrawiam i EOT Temat moim zdaniem do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boleK1315 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Kolejna przerwa w działaniu hostingu. Oby tak dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Helid 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Witam Ponad miesiąc temu zakupiłem hosting web w firmie hitme.pl. Określając ją jednym słowem ująć mogę jedno - skandal. Na serwerze wyłączonych jest większość funkcji PHP(m.in GD - captcha nie ruszy), na dodatek nie można skofigurować własnej domeny. Właściwe po co dają nam swoje dns? CPANEL: Addon Domain Additions There was a problem creating the addondomain. Show Details Sorry, you are not allowed to add any more than (0) addon domains! The domain below was not setup! Serwery są przerażająco wolne! Czas wykonania 2.824, czasmi bywa i 5 sekund. Dodam, iż to przykład autorskiej aplikacji jaka ma śr. czas ok. 0.001! Skandaliczny support od ponad miesiąca obiecywał, że zrobią coś z wyżej wymienionymi problemamy PHP, dostałem nawet potwierdzenie zgłoszenia do technika, lecz rezulatatów nie widać. Najlepsze jest to, iż to hosting bezterminowy - nie trzeba przedłużać.... Stanowczo odradzam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Wybacz ale opinie jednopostowców nie są przez nikogo brane na poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Pozatym na ich stronie napewno jest napisane co jest w pakiecie, więc nie narzekaj na brak domen ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2009 Wybacz ale opinie jednopostowców nie są przez nikogo brane na poważnie Nie bądź śmieszny, każdy może wyrazić swoją opinie nt. firmy w której ma wykupiony hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach