rpk 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Tak jak w temacie Potrzebuje serwera VPS tylko i wyłącznie pod serwery Ventrillo 2.1.4 Wymagania: -polskie lacze koniecznie Ceny do 30 zl max myśle. myslalem na webh.pl Jakie firmy maja vpsy jeszcze w iwacomie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 webh.pl się z tego co wiem nie nadaje pod servery głosowe, troche osób z forum testowało i może się wypowiedzieć na ten temat pod głosowy server dobry będzie http://budgetvps.pl Ceny niskie a servery bardzo wysokiej jakości EDIT: Widzę, że mnie wyprzedzono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Zapraszam na http://statnet.pl Oferta OpenVZ lub Xen. Obie oferty dostępne są na serwerach w Polsce. -Maciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Rufik w ventrillo nie potrzebuje 0 loss,poniewaz tam tego nie ma. Jedynie w grach. Statnet,moge na pw ip do pingowania ? A budgetvps jakie ma pingi ? czytalem w regulaminie ze trasy pakietowe sa znacznie dluzsze... Ktoś mowił ze przez niemcy ida... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 efuturo/webh ta sama insfrastruktura, jezeli oczekujesz niskich poingow oraz 0 % loss daj sobie spokuj z tymi firemkami Sebak, cos ty zrobił temu rufikowi? PS. w efuturo od połowy marca nie ma lossow -Maciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Wypowiedziałem mu umowę... Tak mu było źle, że aż nie chciał się wynieść . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Sebak, cos ty zrobił temu rufikowi? Zaoferował kiedyś po kosztach dedyka, po znajomości. Niestety rufik był niezbyt znośnym klientem i dużo rzeczy mu nie pasowało. Potem było ciekawe zakończnie. To tak na krótko Jest jeszcze na wht temat z ich rozmowami EOT EDIT: Sebak szybszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2009 Zapraszam - HitMe.net.pl - serwery w Polsce (Gdańsk) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Wypowiedziałem mu umowę... Tak mu było źle, że aż nie chciał się wynieść . Nie nie chciał się wynies tylko o godzinie 22 ciezko było sie dodzwonic do pewnych osób :] wiec to byla typowa rozgrywka na czas ktora sobie zaplanowalem ... A przeszedlem do innego operatora z przyjemnoscia, gdyz na publicznym serwerze ventrilo mialem potezne lagi co do teamspeak byly one rowniez na poziomie 80 % takze drogi kolego @rpk daj se spokiuj z webh/efuturo pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 daj se spokiuj Sam daj se spokiuj Widać, że uważałeś na lekcjach polskiego HitMe.net.pl/BudgetVPS.pl - niskie pingi, wydajne serwery i niska cena Pod serwery głosowe będzie okey Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 myslalem na webh.pl Jakie firmy maja vpsy jeszcze w iwacomie ? Zapraszam :-) Będzie Pan na pewno zadowolony ;-) webh.pl się z tego co wiem nie nadaje pod servery głosowe Niestety mylisz się :-) Jak będą jakieś problemy, wysyłasz nam adres ip swojego VPS-a i do około 6h problemy znikają :-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 wysyłasz nam adres ip swojego VPS-a i do około 6h problemy znikają :-) Chyba nie ma się czym chwalić zakładając, że będą 2 problemy dziennie na serverze nic sie nie zrobi EOT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 @up - raczej chodziło o zdjęcie limitów na łączu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Na webh.pl jest za mały transfer,mozna sie dogadac co do paramettrów serwera ? 20gb transferu an webh.pl na ventrillo to raczej za mało... Na statnet chetnie bym kupił ale za duzy dysk i za duzo transferu,a nie można zmiejszyc tych parametrów. Na hitme.pl za mało transferu i za drogo pozatym pingi nie sa takie jak w statnecie np. budgetvps.pl za wysokie pingi 40+ Jeszcze jakieś propozycje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Napisz może do którejś z firm o ofertę indywidualną jeżeli w wiodących firmach w podstawowych pakietach nie znalazłeś nic dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 8, 2009 Sam daj se spokiuj Widać, że uważałeś na lekcjach polskiego HitMe.net.pl/BudgetVPS.pl - niskie pingi, wydajne serwery i niska cena Pod serwery głosowe będzie okey cuż za ekscytacja moimi literówkami Czasami jak się szybko pisze to bywa czasami pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 BudgetVPS i koniec kropka. Mam tam VPSa Little i postawione na nim 6 publicznych serwerów VT - wszystko działa jak należy. Pingi ode mnie <20ms więc jest raczej dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 To dziwne bo w moim przypadku jest to ~40-50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 40-50 ms - owszem, jednak wyłącznie z sieci TP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qckq 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 Polecam BudgetVPS, Panie Marku mógłby Pan odpowiedziec na PW? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 Hmm wynikła pewna niejasnosc,drajver podał mi swojego VPSA z budgetvps i na nim mam ping ~20 a wziąłem na testy i jest na nim ping 40+ ? Z czego to wynika ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 Hmm wynikła pewna niejasnosc,drajver podał mi swojego VPSA z budgetvps i na nim mam ping ~20 a wziąłem na testy i jest na nim ping 40+ ?Z czego to wynika ? moze ma w hitme a nie w budget? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2009 BudgetVPS i koniec kropka. Mam tam VPSa Little i postawione na nim 6 publicznych serwerów VT - wszystko działa jak należy. Pingi ode mnie <20ms więc jest raczej dobrze Watpie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2009 Będziemy analizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2009 Juz wybrałem VPSA. Dziekuje za pomoc,można zamknac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach