Skocz do zawartości
MasterNETpl

Podziel się spamem ;-)

Polecane posty

Gość Pokuć

Odesłać ci troche mojego ? Na adresy moich maili domenowych idą tony spamu...

Odesłać ci troche mojego ? Na adresy moich maili domenowych idą tony spamu...

Przyda się każda ilość :o

Gość

Adrian załóż sobie konto testowe w home.pl ; )))

a tak na serio, to coś tam podrzucę w wolnej chwili z home'a...

N ajakies forum przemo podaj swoj addres ... tam to dopiero roboty zbieraja adresy ze spamem :o

Gdybym musial Ci wyslac na raz caly spam, ktory otrzymalem w ciagu ostatnich 5 lat na moje konto w WP to zadna Twoja, ani moja maszyna by takiego przesylu nie wytrzymala xD Srednio dostaje po 50 spamow dziennie, czyli lacznie dostalem juz okolo 100 000 spamu :) Nie mam zadnych filtrow antyspamowych, caly spam codziennie sam usuwam, nie ufam filtrom ( moze tez troche z nudow, w branzy IT mozna zarabiac prawie nic nie robiac ;) ).

jak ktoś mi napisze jak wysłać całą pocztę (tutaj spam) z GMAIL (via webmail) do jednej osoby - prześlę prawie 2 000 spamowych wiadomości.

Ja poslalem same maile spamowe xD bo cos zsie zwalilo i wiadomosci nie poslalo ;/

Ale co to da skoro maile przychodzą z 'normalnych' skrzynek, a nie tych oryginalnie spamujących...

Też się właśnie nad tym zastanawiam. Wyjdzie na to, że filtr antyspamowy będzie później blokował wszystkie adresy gmail i inne sprawne. Ale zawsze mogę się mylić ;)

Ale co to da skoro maile przychodzą z 'normalnych' skrzynek, a nie tych oryginalnie spamujących...

To że podstawą filtrowania spamu nie są tylko rble a również treść, czytanie obrazów itd.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się