statnet 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 Witam, gdzie najtaniej można wykupić licencje na directadmina? nie musi być w Polsce, interesuje mnie rozliczanie miesięczne dzięki, -Maciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 Napisz do cal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 a o A-H to już się zapomina ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 a o A-H to już się zapomina ? Nie, tylko wiemy, że sam napiszesz więc dlatego nie piszemy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 dzieki, ale... hmm... mnie bardziej interesuje gdzie oni kupuja licencje DA -Maciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 dzieki, ale... hmm... mnie bardziej interesuje gdzie oni kupuja licencje DA smile.gif -Maciej http://directadmin.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 http://directadmin.com/ tam licencja /mc kosztuje 29 USD, z tego co zauwazylem niektore nasze firmy cene miesieczna maja niższą -Maciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 Poczytaj o zasadach licencjonowania DA (patrz licki internal) p.s. nie zaczynajmy dyskusji na temat tego że internal nie można sprzedawać na zewnątrz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 Poczytaj o zasadach licencjonowania DA (patrz licki internal) p.s. nie zaczynajmy dyskusji na temat tego że internal nie można sprzedawać na zewnątrz ... , dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 Spytaj jeszcze Sebaka może . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 u rusela xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 u rusela xD dobre masz browara u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moron 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2008 RuFiK, wole czysta ps. a dasz mi drugiego jak ci napisze ze rusel (jako tux) mnie nacia na 250pln na licencji DA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach