MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 cos cicho na wht o dvps.pl nikt nie widzial? @BOSS zaspał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 Może gdzieś wyjechał? Spokojnie, dajmy mu trochę czasu, jest niedziela - pewnie od jutra się zacznie :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 ciekawe czemu managed jest tansze od zwykłych .... 149 vs. 199 zł edit/ a już widzę .. mniej ramu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 Nie zaspał Przywilej rozpoczęcia nowego wątku w odpowiednim dziale zostawiam innym. Nie potrzebuję do szczęścia kolejnych komentarzy iż jestem zakochany w firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2008 ciekawe czemu managed jest tansze od zwykłych .... 149 vs. 199 zł edit/ a już widzę .. mniej ramu no tak.. tylko, że ram w sumie tani jak barszcz jest w tych czasach... a praca admina to już jest inna przedziałka cenowa (zwłaszcza na dhosting) a taka jest różnica.. wg. mnie do dupy oferta rootvps Wolę 1000% wziąć dedyka u Sebastiana w efuturo... //edit. aaaa.. dostałem od nich 'chamskiego' sms'a koło godziny: 22.30-23.00 (nie pamiętam dokładnie..) coś typu: Witamy! Dziś dokładnie o godzinie 24.00 rusza nasza nowa oferta: dvps.pl Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą! Nie żebym się czepiał.. ale o tych godzinach potrafią różne osoby spać... Jeżeli na pewno ja bym spał to tak bym ich z****&^% za tego sms'a w takich porach godzinnych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach