Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
TheBlood

[Opinie] Najlepszy darmowy panel

Polecane posty

Były dyskusje n.t płatnych paneli i wyboru najlepszego, ale zdaje się, że nie było takiej "debaty" n.t darmowych paneli, więc... powstał ten temat. Jaki darmowy panel jest dla was najlepszy / najbezpieczniejszy / najmniej zużywająćy zasobów i dlaczego?

Gość patrick

Najlepszy i najbezpieczniejszy panel to konsola o której wspomniano i nawet wymieniono z nazw :)

http://isp-control.net/ - daje rade, choć nad jego bezpieczeństwem, wydajnością to bym dyskutował ...

bell, p i patrick z was to są forumowi hardkorowcy, pewnie gdyby używanie gołębi pocztowych było bezpieczne i szybkie, to byście z nich korzystali zamiast z "powłok" pocztowych pokroju Poczta "Gubimy przesyłki" Polska :D

A ten isp-control.net tworzy webhosty z gotowymi uprawnieniami sprawiającymi, że nie można "wyjść" ponad katalog przypisany danemu webhostowi albo, że można wykonać jakiś skrypt tylko w ramach danego webhostu? To się chyba chrootowalne środowisko dla apache nazywa, ale nie jestem pewien :) Takie webhosty z uprawnieniami (suexec i tym podobne?) tworzy chociażby Confixx.

bell, p i patrick z was to są forumowi hardkorowcy, pewnie gdyby używanie gołębi pocztowych było bezpieczne i szybkie, to byście z nich korzystali zamiast z "powłok" pocztowych pokroju Poczta "Gubimy przesyłki" Polska :D

a wiesz, że ja sobie ostatnio tak nawet myślałem,

gdzie to się podziały czasy gdy ludzie tak dbali o estetykę języka,

wysyłali sobie ciekawe i całkiem ładne nieraz listy?

kiedyś za dziada pradziada taki beliq jak ja czekał wieki

na depeszę z odległego królestwa oznajmującą następny termin wypadu...

a dziś SMSy, emaile, żal i ból...

najładniejszą korespondencję śle ZUS i skarbówka :)

a tak na poważnie, dajcie sobie spokój z tymi darmowymi panelami,

to już lepiej zczytywać wszystko z SQLa i napisać sobie w PHPie

2-3 skrypty a la insert/update etc.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować